zopiklon

Jag lider av sömnproblem för första gången i mitt liv. Det är hemskt. Jobbat två nätter och försökte vända tillbaka dygnet genom att bara sova fyra h inatt, men det hjälpte såklart inte. Samma som sist. Vaknade såklart 02.30 som alltid. Fan! Så nu fördriver jag timmar i tystnad tills huset vaknar. Tur jag har en rutinerad nattuggla till pojkvän som gör mig sällskap. Sömnproblem är inget att skoja med. Äh, jag köttar på. Midsommarjobb väntar.
 
Det är sjukt hur asocial man är jämfört med när man pluggade. För tillfället är de enda jag umgås med Jona, min familj, hans familj och mina kollegor då såklart. Får ta igen det till hösten då jag inte jobbar varje helg. En tripp till Umeå ska jag planera in när turerna kommer lite glesare. På torsdag blir det dock en reunion med gymnasiegänget.
 
 
// josefine
 
 

deckare

Aah, jag är trött! Jobbat tre nätter med lite sömn under dagana. Dessutom har storebror med familj varit i byn så de har varit fullt ös med Ebba 3 år. Idag är jag ledig, så jag ska sova som en gris, imorgn kickar jag igång igen. Jag sa ju att jag skulle bo på jobbet. :D
 
Nu ska ja hoppa i duschen och läsa lite. Har kommit tillbaka till en deckarperiod igen efter väldigt blandade böcker. Men vad är väl en sommar utan bra deckare? För övrigt blir man så snabbt uttråkad här uppe. Grilla, fiska, film, böcker, träning. Finns det nåt annat man kan göra?
 
Man kan också vara trött när man gått runt hela jävla Hongkong med en 15kg rygga.
 
 
// josefine

nationaldagsjobb

Nationaldag. 90% av Sveriges befolkning är lediga och glada. Jag tillhör inte den skaran, visst är jag glad men inte ledig. Jobbar natt inatt så laddar inför det med dagsbastu så jag kanske kan slumra till en stund på eftermiddagen.
 
Finvädret börjar återvända men så har även myggen kommit. I Ötå är det helt sanslöst, går inte att vara ute på gården utan att få psykbryt. Usch och fy. Det enda positiva är att om man tar sig ut på en löptur så kan man inte stanna för då blir man anfallen, så det är bara att hålla ut hela vägen! :)
 
Solnedgång från Kynsivaara.
 
Korvgrillninh en fin måndagskväll!
 
 
// josefine

RSS 2.0