hundjävel

Det är varmt i huset. Jag ska snart dra mig mot sängen och där vill man ju gärna ha det lite svalare, vilket innebär att man måste öppna rutan. Men det där med att öppna rutan är inte så jävla enkelt ska ni veta. Först och främst ska jag plocka ner alla jävla saker jag har på min fönsterbräda så jag slipper ha sönder nåt. Därefter lägger jag mig i sängen och försöker slappna av. Lättare sagt än gjort när en massa jävla fåglar piper och sjunger därute som om de hade nåt jävla cocktailparty. Nejfyfan, sen när man stänger kvävs man. Så man får helt enkelt bara försöka somna snabbt. När man väl lyckats med det kan man ju tro att allt är guld och gröna skogar, men nej så lyckligt lottad är inte jag. Det hela brukar nämligen starta kring halv åtta, åtta snåret. Jo, för det är väl då det där jävla hundhelvetet vaknar till eller blir utsläppt i sin hage. Den gnäller och gnäller och skäller och skäller. Den är dessutom så fruktansvärt envis och tror att det ska hjälpa den på nåt sätt, men det säger jag dig hundjävel - DET HJÄLPER INTE!!! Nu hoppas jag på en drastisk förändring när det kommer till den där förbannade hunden, för annars vet jag faktiskt inte vad jag gör. När jag hamnar i en situation där någon stör mig i min otroligt underbara sömn då kan det fan i mig gå illa. Jona till expempel fick sig nästan en smäll på käften häromnatten när han fick för sig att försöka väcka mig och så fick han sig givetvis några nya mindre vackra smeknamn.


Dags för sängen nu, jag ber till GUD att hunden tar sovmorgon imorgon!


// josefine

förgylla

Gissa om jag blev glad i torsdags när Jona överraskade mig med en tidning och mitt favoritgodis! :) Precis sånt som uppskattas en ledig dag! Han vet sannerligen hur man förgyller ens dag! :) TACK!

Lillskiten Ida fyllde 18 igår? Kan ni fatta det? Det är ju sjukt. Fan vad gammal jag känner mig nu.. Gissa vem vi ska supa under bordet på marknaden? :D hahahaha!

Imorgon slutar jag två, helt underbart att jag kan nyttja en halv dag åtminstone.. :D Sedan väntar två lediga dagar, wunderbar! Hoppas ni tjejer har det kul i Boden! VI tar igen det under marknaden, eller vad säger ni? ;)

Dags för bastu och sen stupa i säng. HELT SLUTKÖRD. Någon som kan massera ut muskelknutor? Jag lider av dem.


// josefine

midsommar

Fredagens midsommarfirande startade med middag hos farbror Göran och hans fru. Sammanlagt var vi fjorton stycken och som vanligt var det riktigt god mat! :) Givetvis blev Jona, jag, Petter och Frida placerade i juniorbordet, då ingen av oss nått en ålder av 25. :( Nåväl vi hade kul för det! Därefter fortsatte kvällen för mig hos Sanna där vi grillade och hade riktigt skoj! :) Här kommer lite bilder!


Middag och presentutdelning


Gissa vilka som vann i kubb? Juniorerna såklart! :D




Dags att klä på sig och åka iväg och jobba! Typiskt att det ser ut att bli världens sommarväder!


// josefine


bättre sent än aldrig

Här kommer lite bilder från årets utspark och bal! :)














// josefine

grill

Satt på aftonbladet igår och läste om allt som händer och inte händer i världen och så ser jag att mina kusin vunnit för första gången på Europatouren. Det känns ju skitkul för henne så som hon kämpat på i flera år nu! :) GRATTIS säger jag bara! :)

I övrigt är jag sjukt less på vädret som suger.. Regn, regn och åter regn. Blä! Imorgon jobbar jag och då slår jag nästan vad om att solen kikar fram. Det vore ju bara så jävla typiskt.

Sitter även och ser framemot fredagen. Ledig dag + grillparty hos Sanna, det kan ju knappast bli bättre? :D Känner på mig att det kommer bli en toppenkväll!

Nu tror jag att jag ska bege mig ut i regnet på en liten promenad!


// josefine

åsnan

Jag är förbannat kass på att uppdatera! Jag hinner inte med och dessutom händer det inte mycket i mitt liv just nu förutom i  fredags då jag hade en sjukt rolig kväll med mina underbara vänner! DET GÖR VI OM SNART IGEN!

Torsdagen bjöd på utspark och fredagen bal, lovar att komma med bilder någon dag! Var riktigt kul att se min lillebror i kostym, lär ju inte göra det igen förrän han bestämmer sig för att gå nedför altargången med sin käresta. Det enda han vill ha på sig är olja på händerna och nå slitstarka kläder ;P haha! Nåväl min kväll statarde iaf hemma hos Limpan i Luppio där vi körde lite ölspel och en massa prat. Sen fick vi skjuts av Manko, som just fått körkort - GRATTIS! Väl inne på hotellet blev det en jäkla massa dans som mina fötter egentligen inte tålde, då jag inte är supervan i att gå med alltför höga klackar. Bet ihop som den envisa åsna jag är. För vem fan vill gå som en struts? Då tycker jag man likaväl kan lämna skorna hemma och det kände jag inte för då det inte är ofta jag får komma upp i Sannas kvarter och hälsa på! ;D haha! Grym DJ var det också, en bra blandning mellan nytt och gammalt och inte några cpdåliga låtar vad jag hörde..


Dags att avrunda!


// josefine

lagerbäck

Jag är less på Lagerbäck och det har jag vart ett bra tag. Han är tråkig. Efter gårdagens miss hoppas jag han får avgå. När alla i Sverige firade att Lagerbäck & Andersson fixat oss till det raka femte mästerskapet satt jag mest och suckade över att han ännu satt kvar. Visst han har gjort ett bra jobb men nu är det fan dags för nåt nytt. Nån som inte alltid låter Rosenberg hoppa in när det enda han gör är att springa runt på planen och tugga på sitt jävla tuggummi. När jag ändå sitter här och gnäller över allt jag är less på kan jag ju även tycka till om kanal 6. Sverige får straff, fan grabbar ska vi visa lite andra bilder nu? Repriser, vår fina kanallogga? JAVISST!

Nu tycker jag vi byter samtalsämne. Sommaren är här, eller är den verkligen det? Nåväl det är iaf dags för nittisarna att ta studenten och jävlar i mig vad jag vill göra det igen. Fyllechaffade Jona, Alex och Jocke till Kievari igår och där träffade jag på en hel del glada studenter, men inte bara det utan jag träffade också både Josso och Linn - två man inte sett på ett riktigt bra tag så det var ju helt underbart kul! :)



Ponny, nu hoppas jag du läser detta och ger Emma en födelsedagskram från mig! :)


// josefine

burn after reading

Sitter och kikar på Burn after reading. Filmen börjar lida mot sitt slut och jag känner att den är lite konstig, eller det kan ju också bero på att jag inte hängt med till 100.. Jona, han ligger och sover här bredvid. Jag tror han såg sammanlagt 10 min. :D haha, som vanligt då!

Vädret här i Sthlm suger. En enda solig dag och sen har det bara vart regn, regn och åter regn. Idag var det dock riktigt kul när vi gick på stan och såg alla studenter som badade i fontänen vid Sergels Torg. :) Fick lite blandade känslor i form av gåshud och ångest.. Ett år har redan gått sen vi tog studenten, det är ju sjukt!!!


Dags för duschen och sen lär jag somna som en stock! Imorgon väntar hemfärd!


// josefine


insane

Redan innan nio anlände vi till lägenheten, helt underbart att komma fram så tidigt.. Vi bestämde oss för att spendera dagen på grönan och vilken dag det blev - sol, en massa karuseller och givetvis en massa gott! :) Riktigt lyckat! Åkte en del karuseller man underskattat och givetvis INSANE! Den var grym men lite för kort bana bara!

Idag regnar det och våra planer är att gå på stan lite granna.. Lyckades glömma kameran och min mobil var död hela dagen igår så några bilder blev det inte.. :/


Nu blir det frukost!


// josefine


RSS 2.0