kiwi

Nu händer mycket. Arbetade min första dag idag. Långpass, 08-19.15. Tro det eller ej men det gick så sjukt snabbt. Helt plötsligt var dagen slut och det var dags att åka hem. Otroligt nog kom alla koder tillbaka i samma stund som jag satte mig i kassastolen :D Mindes t.o.m. KIWI som inte folk handlar alltförofta. Detta är ett bra tecken, mitt minne är helt som det ska!

Har ju startat seriöst med mitt nya liv. Igår åkte jag lite inlines. Gick som det gick. Borde egentligen anat onåd redan när stavarna började krångla efter första kilometern. Kul, nio kvar utan stavar. :/ Kämpade på i motvind och var sjukt trött när jag hade min sista lilla pyttestigning kvar. Lutar fram, trött i benen och japp ett litet jack i vägen. Pang. Jag sitter på rumpan. Det svider lite. Men inget hål i brallorna. Fattar dock inte hur jag hann vända så jag landade på rumpan? Lite små skrapsår klarade jag mig undan med, det får jag vara nöjd med och så tror jag inte någon såg. Det tackar vi en storväxt rönn för! :D

Nu är det dags att natta, jobb väntar imorgon sen ska jag hjälpa mamma att gå en mil i polcirkelmarschen! :) Önska oss lycka till!




// josefine

fivefinger

Vet inte vars kameran är, därav inga bilder. Tyvärr.

Jona och jag har startat våra nya liv i förrgår. Vi ska nämligen börja träna efter ett alltför långt uppehåll. Börjar med lite promenader och ska sen försöka komma igång med inlinesåkningen och senare även med löpning. Man blir som en helt ny människa när man håller igång. Endorfinerna är saknade!

Dessa skor var nog det som tillslut kickade mig nog hårt i baken för att komma igång! Tack Jona! :)





// josefine

hosthost

Jag har haft tenta, jag har varit i Sthlm OCH framförallt jag har varit LAT! Nu är jag nog tillbaka, ska fixa lite bilder någon dag också! Har en massa fina :)

Har åkt på en jävla hosta, lite snuvig också men hostan är det värsta + att jag är hes och inte orkar prata i onödan. Trots detta har jag vart till Haparanda igår för att inhandla lite möbler till lägenheten. Hittade bord, byrå och hylla + lite smått och gott. Det bästa köpet var dock min bikini som jag hittade! Äntligen en som sitter som den ska, som jag letat!

Nu ska jag hoppa lite i sängen så Jona vaknar och sen ska jag dricka lite varm dryck!



// josefine


RSS 2.0