decemberbebbe

Vilken skön dag. Vaknade vid åtta. Somnade sedan om vid nio för att vakna upp vid halv två. Intressant. Att Jona och jag sedan låg och kollade film till halv fyra är en annan femma. Roligast av allt är trots allt att tröttmössan ännu ligger och sover. Han somnade ju trots allt kring ettsnåret inatt. Hur trött kan en människa egentligen vara? Jag tror novembermörkret är inblandat i detta. Det tror jag sannerligen.

En trevlig helg har jag iaf haft trots att jag vart halv-och heldäng. Lite feber och andra diverse krämpor. Förbannade vaccin. Nåväl min arm är iaf inte öm nåmer. Något som är desto trevligare är att den decemberberäknade bebben kikat fram! Jag har alltså blivit faster åt en liten söt tjej! :) Glad är bara förnamnet! Längtar tills jag ska få träffa den lilla pärlan! :D


Dags att slita upp Jona ur sängen. Min mage kurrar nåt förbannat! :(



// josefine

sprutan

Sådärja, ligger i sängen dagarna efter sprutan. Har haft ont i armen och är lite röd omkring. Har även känt illamående, rygg-och buksmärtor (kan iofs vara min urinvägsinfektion som vägrar ge med sig), ont i höften?. Det var väl allt fram tills jag kom hem från jobbet och upptäckte att jag hade feber, inte konstigt jag känt mig trött hela dagen.. Nåväl ska ligga i sängen hela dagen imorgon och hoppas det går över!


Nu ska Jona och jag kika lite film innan vi tackar för idag.. Skulle gärna byta plats med mamma och pappa som just nu befinner sig på Gran Canaria!



// josefine

avis

Jag måste erkänna. Jag är så avundsjuk på er alla som fick Winnerbäck igår. :( Nästa gång ska jag nog också sitta där och sjunga med. Jo, så måste det bli.

Snart ska jag iväg och ta sprutan. Ska bli... intressant. Får jag feber? Kommer jag klara mig med lite ont i armen eller blir det ännu värre? Återstår att se.


Dags att börja klä på sig lite smått..



// josefine

vaccin

God mat, trevligt sällskap, roliga lekar och en massa sång! En trevlig kväll helt enkelt! :) Kvällen avslutades med mycket skratt och gott älgkött som gjorde idag mycket trevligare! ;P Vaknade upp lite småtrött bara, underbart. Men så körde jag varannan vatten också.. Nästan iaf!

Imorgon kommer Jona hem och på torsdag ska vi vaccinera oss. När det först kom, vaccinet, så var jag helt hundra procent säker på att jag INTE skulle vaccinera mig men efter att ha tänkt lite så jag ändrat mig. Jobbar med människor varje dag. Folk som hostar omkring sig som de inte fått en vettig uppfostran och sen handskas jag med SMUTSIGA pengar.. :S usch.


Nu väntar en dusch och sen ska jag nog sova. Är faktiskt riktigt trött.



// josefine

penicillin

Dagens sjukvård. Ringer till nån sjuksköterska och berättar om vad jag lider av. Hon skriver ner allt och ber mig svara på några frågor hon har. Nån timme senare ringer en läkare och säger; "ja, du har nog förmodligen en urinvägsinfektion som du tror. Ditt penicillin finns att hämta på apoteket" Jahapp, tack säger jag och så sitter jag där med penicillin men jag har då inte lämnat nåt prov. Hur kan de vara säkra? Tänk så äter jag de där pillerna i onödan. Känns ju lite ovärt. Kunde ju lika gärna googlat fram symptom för någon annan valfri sjukdom och fått medicin mot det?

Känns som att det är dags att ta tag i dagen. Bakning står på tur och sen måste jag välja ut outfit till imorgon! Kommer bli klurigt.. Hoppas på lite hjälp från Lindbergssystrarna! :D


// josefine

robinsonkandidat

Vilken dag. Bandy igår, var totalt slut efteråt och sen hem och duscha och sova för att imorse kliva upp 04.45. Ingen dröm kan jag meddela. Kände mig allmänt seg i kroppen om man säger så! :P Efter att ha lämnat av Jona på tågstationen i Kemi så började mammas och min shoppingdag och jag säger er; hon är galen! Vid tio var jag utsvulten men mamma traskade på som om det inte fanns en morgondag. Hon borde vara med i Robinson, bristen på mat skulle inte störa henne iaf. :) Nåväl efter några timmar till trodde jag att jag skulle dö av värk i mina fötter efter de jävla platta cpstövlarna. DÖ! Hittade iaf två par snygga tights och ett par örhängen!

Imorgon väntar brödbak inför lördagens 30 års kalas.. Sen ska väl en och annan tårta fixas och så ska jag givetvis - SOVA! Tror jag siktar på en nap redan nu! ;P




// josefine

svin

Sitter och försöker uppdatera min jävla mobil. Går åt helvete. Om jag inte gör det OCH återställer den till fabriksinställning måste jag betala 250 kr + frakt för att de ska laga min mobil och skicka tillbaka den. JÄVLA SVIN! Det är precis vad de är!

Lol, världens mest ointressanta inledning.. GZ Josse.

Nu tar jag över, gästbloggar på Josefines blogg.

Jag ska för er, kära snokare, beskriva Josefines person!

Stor i orden, liten på jorden - det säger ganska mycket om min kära Josefine.  Hon säger sig ofta vara världens tuffaste tjej, eller inte direkt men som tillexempel när vi var på Zakynthos och en äcklig lös hund sprang runt på stranden; "Helvete kommer den där jävla hunden i närheten av mig lovar jag att sparka livet av den!"

2 minuter senare stod hunden där, några decimeter från vårat pick och pack.
"Nå Josse, vad var det du skulle göra nu igen?"
"Huuuuuuuuuj!" utbrister hon och kryper ihop och kramar om mig. "TA BORT DEN, TA BORT DEN!"

Eller som när Josefine anser sig felaktigt behandlad av låt säga en support, Ellos kanske. "Fyfan, nog ska de allt få höra!!! FAN ATT MAN INTE FÅR KOMMA FRAM!" Kvarten hon väntar på att bli kopplad till en säljare får JAG höra all skit, lagom jobbigt. Hon gnäller om allt möjligt, alla världens problem. Inte minst om hur kass support _ALLA_ företag har.
"Välkommen till Ellos, hur kan jag hjälpa dig?"
"Hej! :) Jag skulle behöva lite hjälp med min beställning..." med världens trevligaste röst.
.....
...
.....
"Skulle du kunna vänta en stund till, ska dricka kaffe och läsa färdigt min Slitz?"
"Ja, naturligtvis! :)"

Inte för att den senare delen har inträffat men så hade det sett ut!

Vidare så tror sig Josefine veta allt om allt och alla.. Nog för att hon vet en massa och är väldigt allmänbildad och allmänt klipsk så har hon också fel nångång. Speciellt då när jag står med svaret utskrivet på ett A4 hämtat direkt från Nationalencyklopedin. "MEN NÅNGÅNG HAR DET VART SÅ JAG LOVAR!!!"¤%#¤&! DU ÄR SÅ STÖRD!"

Josefine har en tendens att svära mycket. Orden hora/bög/störd/cp är vardagliga i våra dispyter.. Naturligtvis inget illa menat, någonsin.. Ett bra exempel är när jag en kväll glömt att stänga nattduksbordet: "MEN DIN JÄVLA FITTKNULLARE, VAD FAN HAR DU GJORT???"

Nu kanske det låter som att Josefine bara har negativa sidor, men så är icke fallet. Kommer bara inte på några bra sidor just nu.

MVH
J

den årliga ångesten

Jag hinner liksom inte med, så känns det iaf. Nåväl dagarna flyter på så snabbt så man knappt hinner med. Var ju tisdag igår? Nej, tydligen en vecka sen redan. Jahapp. Snart är december här och den årliga julklappsångesten infinner sig. Den sviker liksom aldrig en, trofast vill jag lova.

Dessutom har jag en bror som fyller 30 om en vecka. En bebis ska kika fram i början av december. :) Vad ska dessa människor få? Dags att börja kika runt kanske? Jag tror det jag!


Imorgon väntar ledig dag och därmed ska jag baka och givetvis inte att förglömma - sova länge! :)



// josefine


RSS 2.0