l e s s

Åh! Jag är less, eller less är egentligen bara förnamnet! Fick jobb hela lördagen den åttonde augusti då det är derby och därmed missar jag matchen. Kul. Jävligt kul. Skulle fan hellre jobbat på julafton. LÄTT!

Något som är skönt är att jag nu har två hela lediga dagar framför mig! Helt utan planer. Hade vart kul att festa med alla mina flickor som åkt till Luleå, men känns så jävla ovärt att lägga ner pengar på det kalaset med så kassa artister. Nåväl, får väl sova. Tror jag behöver det. Dessutom har min pojkvän övergett mig för en vecka i knully beach med sina kompisar. blää. Jaja, nu ska jag inte vara bitter! HOPPAS NI ALLA HAR DET SKITKUL!!! Det blir nog trots allt jag som skrattar mest den tjugofemte!


Dags att tröstäta lite glass.


// josefine

vackert

Svanstein är vackert! Tog med mig min kära hälft till ett av mina smultronställen igår kväll, nämligen Myrholmen! Vi återvände idag, vadade över. Var lite kallt eftersom solen bestämde sig för att gå i moln just när vi kom fram och därmed hann vi aldrig torka.. :S Dessutom var det lite djupare på vissa ställen än jag trott, jag tror vi gick lite fel. Nåväl det fixade sig genom att simma med en arm med ryggsäcken på huvudet! :) Mysigt hade vi ändå! Här kommer lite bilder!


Jona rodde och jag styrde oss rätt! Destination MYRHOLMEN!






Chips och öl!








Idag kom molnen och förstörde vår dag. :(


Nästa vecka på onsdag och torsdag är jag ledig och då tycker jag vi tjejer ska ut till Myrholmen och mysa i solen, om det nu blir nån sol då! :) Är ni på? Och då menar jag onsdag och torsdag den 5 och 6 augusti! haha, det gäller att planera!



// josefine

alive

Ja, man kan ju inget annat än skratta eller gråta åt min kassa uppdatering. Men så här lite händer det i mitt liv. Känner att jag inte har så mycket att komma med.. MEN VET NI! Jag ska visa er de ytterst få bilder jag lyckades ta under marknadshelgen samt Midnattsolscupen! :)


Bild1. Mickis och Sanna, fredag. Vi höll liksom ihop hela kvällen!
Bild2. Mickis och Sanna, lördag. Även denna kväll var vi som klistrade. :D Men kul hade vi!
Bild3. Hemresa, underbar midnattsol!



Bild1. Sandra, Mickis och Sanna under pubkvällen! Riktigt skoj var det!
Bild2. Fanny som gömmer sig och så den alltid lika glade Anton!
Bild3. Kentta och Sandra!
Bild4. Årets segrare av Midnattsolscupen - Luleå SK.


På tal om min planerade cykling till jobbet minst en gång denna sommar så tror jag att jag eventuellt ska stryka den. Det var nämligen så att Jona bestämde sig för att cykla till Svanstein igår, alltså ca 4 mil. :S Så jag tänkte vafan jag möter honom. Vi möttes ungefär vid Kattilakoski och så fortsatte vi tillsammans den sista biten. Eller tillsammans och tillsammans. Jona kom ju hem liiite före mig. Världens jävla motvind och världens jävla kukcykel. Less var bara förnamnet när jag klev av cykeln och upptäckte mina sjukt stela ben. Idag lider jag av extremt ömma sittben. Inte särskilt kul när man sitter halva dagen på jobbet. Nåväl, jag lever!!!


Idag ringde en kille som gick på röntgensjuksköterskelinjen mig. Han ville bara påminna mig om att jag ska svara snart (som om jag inte redan visste det) och undrade om jag hade eventuella frågor. Fan vad svårt. Jag vet som inte riktigt vad jag vill. Sen är ju lägenhet problem nummer två. Jag borde söka hjälp för min beslutsångest.



// josefine

dag 2

Jahapp, då var det dags för kväll nummer 2! Gårdagen var riktigt lyckad. Lite stress innan jag kom iväg men väl i Haapakylä där förfesten ägde rum hade vi skitkul! Kvällens höjdpunkt var ju kanske promenaden till hotellet, där vi fick oss en mängd skratt!

Nu blir det alledeles snart middag, sen dusch och iväg till Lindbergs där vi startar kvällen! Hoppas på en lika lyckad kväll, om inte ännu bättre.

Sitter faktiskt och deppar lite mitt i allt kul. Jag missar nämligen Sannas uppträdande med Anton och Hannes på hotellet! Kan bara tänka mig hur grymma de kommer vara! :) LYCKA TILL!



// josefine


punkt

Haparanda, det är staden jag besökt för dagen. Lyckades släpa hem lite också, vad bryr sig väl ingen om? Lite kläder, lite annant. PUNKT. En trevlig dag.

Imorgon blir det jobb en hel jävla dag och sen stress stress och SEN party party! Jag tror det kommer bli så sjukt kul! :) LADDAD? Som fan! Problemen är bara; vad ska jag ha på mig? vad ska jag göra med mitt jävla hår? Äh, det ordnar nog sig. Det brukar det.


Dags att duscha innan jag nattar för ikväll!


Ps. Jag cyklade aldrig till jobbet. Jag är gjord av socker och det regnade. Eller så kanske det var så att jag kände att vädret var för tråkigt. Det var nog så det var.



// josefine


hjärnaktivitet

Tror att det är dags att sova nu. Minns inte ens vad jag skriver eller säger. Har under den senaste tiden märkt att min hjärnaktivitet går ner extremt jävla mycket då jag blir trött. Fattar inte mycket under dagens sena alternativt mycket tidiga timmar. Det är väl ett tecken på att man börjar bli gammal eller om inte annat att man druckit några droppar alkohol för mycket i sina dagar. :D Det västa av allt är ändå att, till och med, min pojkvän tappat tron på mig då han frågade mig en rätt förolämpade fråga;

- vet du hur man stavar Wimbledon?
- öh, ja?
W I M B L E D O N!

Imorgon har jag smitt en ond plan för mig själv. Jag ska tvinga mig själv att cykla till jobbet - ca 2,2 mil enkel väg. Ingen lek för mig som glömt bort vägen till både gymmet och elljusspåret. Mitt lokalsinne är ju trots allt inte det bästa! ;P Nåväl, kan bli en jävla utmaning. Utmaningar var ju nåt som mitt forna jag gillade. Mitt nuvarande jag har tappat stinget. Just det där stinget är nåt jag hoppas hitta under min lilla cykeltur. Jag vill så gärna tro att det ska ligga där i nåt dike och ropa på mig.

Nåväl nu kallar sängen. Hoppas tvn erbjuder nåt bra. Discovery kan man alltid lita på.



// josefine

pinnbröd

Vilken underbar dag. Vädret var inte så jävla bra så man kände att man var tvungen att gå ut för att slippa drabbas av dåligt samvete så därför valde min käresta och jag att spendera dagen inomhus. 13 timmars sömn, korv med bröd till frukost och resesökning sitter ju aldrig fel! :) Vårt hetaste alternativ just nu är New York!!!

Ikväll blir det dock allt annat än att spendera tid inomhus. Det blir nämligen grillkväll med tjejerna. Bastu och älvdopp. Grillade hamburgare och pinnbröd. Mysigt är bara förnamnet! Ska försöka komma ihåg kameran så jag nångång kan bjuda på lite bilder!

Dags att starta med pinnbrödsdegen och byta kläder innan jag cyklar iväg!



// josefine


RSS 2.0