broder min

Dagen har spenderats i Luleå. Har nämligen hjälpt Johan att flytta och detta gjorde jag genom att torka damm och springa i trapporna åtskilliga gånger. På tal om min bror så är han ganska så grym! Har länge varit i behov av en toppning av mitt hår och mamma hade inte tid så tror ni inte Johan ställde upp?!!?! Givetvis och bra blev det också! :) Det är inte alla som har världens bästa bror som kan fixa det mesta man ber om!

Just nu sitter jag i Ekobyn och lyssnar på en av världens bästa band - Coldplay. Väntar på att Jona ska komma hem, bara fem och en halv timme kvar och innan det ska jag hinna sova lite.. Fick ett lockande erbjudande av Jesper. Han ville nämligen sova i Jonas säng men jag tackade vänligt men bestämt nej efter några minuters övervägande. :P

Nu ska jag kika runt om det finns några sista minuten-resor som Jona och jag finner intressanta!


// josefine

fix you

Känns så sjukt konstigt att inte gå skola. I tolv långa år har man varje höst börjat skolan och detta med blandade känslor. Sommaren var över och man fick lite ångest över hur kort den alltid är, men samtidigt skulle det bli kul att se alla igen. Det är det jag saknar mest - gemenskapen. Speciellt från högstadiet och gymnasiet. Minns hur man kunde sitta en hel rast med tjejerna och bara skratta tills tårarna sprutade och magen krampade. Så sjukt kul man hade. Fan vad jag saknar er! Fan vad jag saknar den tiden!

Ihelgen flyttar brorsan för tredje gången. Kommer kännas så jävla tomt här hemma. Vem ska hjälpa mig med datorn? Vem ska säga alla sjukt roliga saker? Vem ska berätta för mig hur sjukt lätt det där IQ-testet egentligen var? Vem ska jag sno/låna filmer av? Vem ska sitta på rummet och spela gitarr? Vems bil ska jag låna? Som sagt; det kommer bli tomt och tråkigt.



Sitter och lyssnar på världens bästa låt - Fix You med Coldplay. Det är en låt jag aldrig kan sluta lyssna på. En låt som väcker så sjukt mycket känslor hos mig. En låt som jag nog aldrig kommer sluta lyssna på.


// josefine

ett äpple

Jag har funderat på det här länge - varför nästan alla tjejer skriver om hur mycket de tränar och hur lite de äter. Jag har inte riktigt förstått det hela, är det alltså en tävling om vem som lyckas träna mest, äta minst och vara smalast av dem alla? Ibland så verkar det ju nästan inte bättre. Sjukt less blir man i alla fall när man läser blogg efter blogg och i nästan varje finns det något slags inslag av hur deras träningsvecka/träningsdag samt deras kostvanor ser ut. Idag har jag kört ett stenhårt pass på gymmet och sen drog jag ut på spåret och sprang sju mil. När jag kom hem åt jag ett äpple och nu har jag gått ner två hekto.

Visst är vi många som tränar och verkligen tycker om det men helt ärligt, hur många tror att folk verkligen bryr sig om andras tränings- och kostvanor? Tydligen är det för många, då man till och med då och då kan ha "turen" att få en liten bild på deras otroligt nyttiga frukost/lunch/middag. Helt jävla otroligt är vad det är!





// josefine

björkarnas stad

Hade en riktigt mysig helg i Umeå. I bowlingen lyckades jag slå Jona två gånger och han mig två gånger. Vi tyckte det var bäst att sluta där för att inte förstöra kvällen, då båda är sjukt dåliga förlorare.. Vi besökte också IKSU som vi båda blev sjukt imponerade av. Gymmet besod av tre plan och sen fanns det även en hel del annat. Vi kommer nog mest troligt att bosätta oss där vid eventuell flytt till Umeå :D haha, grymt var det och björkar fanns det gott om!

 

Ihelgen väntar utgång med tjejerna på Umppari. Det är nämligen så att Josso fyller 19 år och det måste vi ju såklart fira med sprit och annat nödvändigt! :)

 

 

 

 

 // josefine


gubbjävlar

Jag förstår inte. Jag blir så sjukt irriterad! Vad är folks problem? Hur jävla svårt ska det vara att använda blinkers och allmänt köra som en normal människa? Tydligen så krävs det mer än 150 i IQ, då alltför få klarar av detta. Tyvärr har jag inte över 150 i IQ och påstår inte heller att jag är världens bästa chaufför, vad jag däremot gör är att jag använder blinkers och tänker på mina medtrafikanter, för det mesta iaf. Börjar bli så sjukt less på alla gubbar som levt i sina skogsbyar hela sitt liv och tar för givet att alla ska veta vars de ska eller vars de bor. De tar för givet att alla ska ta hänsyn till dem, när de själv inte gör desamma. Nej fyfan, tycker det är dags att införa körförbud året man fyller 70, vid vissa specifika fall redan vid 60. Om inte annat så kanske de skulle kunna gå en kurs där de lär sig använda blinkers.. Mitt tips till våra kära pensionärer är att ta bussen istället och värna om miljön! Helt ärligt så tror jag mycket mer skulle gynnas av detta.. ;P

En italienare slår ut Ara Abrahamian efter ett, enligt expertkommentatorn, orätt domslut. Jag är inte förvånad, det är inte första gången italienare köper en domare...


// josefine



lillkotten

08.15 bar det iväg till Pajala där även lillkotten Petter fixade körkortet och så var även minstingen stor.. GRATTIS sa jag och pustade ut, då jag slapp köra hem i regnet! :)

Ihelgen åker Jona & jag på en tripp till Umeå, ska bli riktigt mysigt. Bara vi två och så hotellfrukost! ;P



// josefine


jag är tråkig

Trots allt blev det en kväll på LK. Denna kväll fick dock mig att inse hur tråkig jag blivit.. Har tappat allt sug för att festa, vafan är det här?!?!!? Det bästa under hela kvällen (bortsett från alla mina vänner jag inte sett på länge) var besöket på max just innan vi drog till lägenheten.  Kanske är det dags att gifta sig, skaffa barn och bli vuxen på riktigt, eller? Njaa, kanske först borde fundera ut vad jag ska läsa till.. Jävla vuxenproblem.

Fick idag besök av ett dagis på Aunesgården. Fan vad grymma ungar är. Stod som tända ljus och tittade på när jag diskade och berättade att de brukade rita prinsessor och leka med barbie. Jag vill också vara fem år, sitta där på Sannas golv med henne och Fia och leka med barbie över precis hela rummet. :D Tänk när man satt där i köket och just hade avslutat sin tredje skål med glass och bad om en till, då skulle aldrig nån säga; akta så du inte blir fet! Vilket man med stor sannolikhet hade fått höra idag, med tanke på dagens sjuka ideal! Livet var så mycket enklare då. Det var grymt. Det var tider det. Synd bara att dagens ungar börjar använda string, smink och knullar vid tio års ålder då jag på min tid inte ens kunde stava till dessa ord :(

Dags att bege sig ut i den friska luften!

// josefine

står det TUTA i min panna eller?!?!

Anser folk att jag är en trafikfara när jag åker runt på den gröna cykeln? Eller vafan är allas problem? En dag när jag cyklade från jobbet körde en bil förbi och tutade. Har aldrig sett bilen och verkligen inte den feta gubben som körde och vinkade. Dagen efter var jag återigen på väg från jobbet och var vid en korsning där en bil tutade åt mig, och jag tänkte; står det TUTA i min panna eller vafan?!?! Ska tillägga att jag inte gör nåt fel, enligt mig, när jag cyklar.

På tal om trafiken så är jag en person du inte vill ha som chaufför. När folk inte tänker efter och kör som kukar så sitter jag i bilen ochn skriker åt den eventuellt tutar då de inte vet hur de ska bete sig i trafiken. Bredvid mig sitter Jona och skrattar.. Det är lite sjukt för jag blir verkligen arg på riktigt, tutar och blir högröd i ansiktet av ilska!

Imorgon blir det kanske LK, kanske inte.. Vet inte ännu hur det blir. Derby blir det iaf imorgon, ska bli skoj. Dock är jag ännu less på domarDicken från förra matchen som sög kuk. Han var verkligen usel och så hade jag lust att köra en fist i röven på WIGGE.  (förlåt mamma för de fula orden!)


// josefine

RSS 2.0