gardiner

Har hunnit tvätta imorse och därefter har jag bytt gardiner i både kök och sovrum. Tänk så mycket gardiner gör och så kul det är att byta dem då och då.

 



Här ser man mönstret bättre.

 
Ska på en timma åka iväg mot Ålidhem och träffa Johanna! Tre månader sen sist, känns som vi har en del att ta igen. :)
 
 
 
// josefine

vardag

Känns skönt att vardagen börjar på måndag. Vaknade givetvis 07.30 igår utan klocka och hann packa upp ALLA väskor, storhandla samt rensa och städa i några skåp. Idag har jag däremot inte gjort ett skit, har mest suttit och väntat ut förkylningen. Hur kommer det sig att man är som mest träningssugen när man är sjuk och inte kan träna?
 
Nu ska jag mysa ner framför Debatt och sen sova, imorgon väntar tvätt!
 
 
 
// josefine

peppar peppar

Vaknade upp med världens halsont. Typiskt att inte "peppar peppar" hjälper nå mer. Skröt lagom mycket ihelgen om hur sällan jag är sjuk och så får man en riktigt käftsmäll tillbaka iform av denna skrövliga hals. 
 
På tal om vakna så har jag varit vaken sen 07 imorse. Vi hade nämligen besiktning på bilen, och vår skrutteplutt gick igenom vilket var riktigt skönt. Nu väntar lunch hos Jonas mormor och sen i eftermiddag åker vi vidare mot Umeå. Känns skönt på ett sätt att komma tillbaka till vardagen igen. I veckan blir det städning samt uppackning av alla jävla väskor som trängs i bagaget. 
 
 
 
// josefine

12 veckor

Nu börjar slutet på sommarlovet närma sig. Känns helt sjukt att 12 veckor bara rusat förbi. Nåväl sista terminen och därmed också mitt sista sommarlov för denna utbildning.

Har spenderat mina lediga dagar mestadels i blåbärsskogen. Hittat en hel del bär som ska få följa med till Umeå. Dessutom har vi haft besök av Ebba med familj så det har blivit en massa bus.
 
Skor som jag hittade i Sthlm.
 
Sophie och lille Elliot.
 
Fin solnedgång vid sjön.
 
Ebba undersöker kräftorna. "När de sitter fast biter de inte mig".
 
 
// josefine

flygregler

Skönt att vara hemma efter 5 dagar i huvudstaden. Har shoppat i massor och haft riktigt trevligt med släkt och pojkvän. Det bästa med att vara hemma - kranvattnet smakar underbart! Det värsta med att komma hem - flygresan. Varför kan inte folk bete sig på flygplan? Tänk efter människor, det är inte så mycket begärt. Jag menar ett par som ska sitta längst fram börjar gnälla med deras stolsgranne om att hon tagit "deras" plats nämast fönstret. Hallå, vi ska flyga 1 h! Vem bryr sig var man sitter, dessutom är ni 60 år. Dags att växa upp? Att tantjäveln sedan ställer ner väskan MITT i gången så ingen kommer förbi enbart för att sätta in sitt boardingcard, precis som om hon var rädd att tappa bort det. Men herregud släng det åt helvete, du behöver det inte mer. Jävla amatörer.
 
Bilresan hem fick inte heller mina nerver lugnade. _INGEN_ använder blinkers i Norrbotten. De kör om helt sonika utan blinkers, så man får jämt vara livrädd att de ska preja ner en.
 
 
 
// josefine

grönan

Nog börjar man bli gammal. Jona och jag var nog bland de äldsta på grönan om man bortser från alla föräldrar som faktiskt var där med sina barn. Att man dessutom behöver en paus lite här och där för att man blir lite yr av karusellerna gör ju inte att man känner sig yngre. Efter 4,5 h kände vi båda att vi var less! Insåg även att jag blivit en gnutta höjdrädd. 80 m upp i fritt fall kände jag att jag nog inte borde satt mig där, men vafan ner kom jag ju!
 
Idag väntar en heldag på stan och ikväll är vi bjudna på middag hos faster och Janne! Ska äntligen få träffa gulleplutten Elliot.
 
Nu frukost!
 
 
// josefine

luftballong

Mitt surdegsbröd blev riktigt gott! Kommer definitivt baka det igen. Mums!
 
Anlände igår till vår vackra huvudstad. Hann inte med mer än att handla lite mat och mysa till en film. Idag väntar Gröna Lund. Jona och jag ska bli barn igen, underbart! Inget finväder men varmt ändå.
 
Surdegsbrödet som var riktigt luftigt och fint.
 
Vi såg en rosa luftballong. Sällan man ser såna i Svanstein.
 
 
// josefine

minnen

På tal om minnen och gamla bilder. Hittade en massa gamla bilder som sparats på CD-skivor. Denna får mig att längta ännu mer till onsdag! Som ni ser är den tagen för 9(!) år sedan. Tiden går snabbt.
 
 
Nu ska jag gå iväg och mata min surdeg. Testar på min allra första, som ska vara färdig imorgon och då väntar brödbak. Håll tummarna för mig!
 
 
 
// josefine

student

Hittade en massa fina bilder från min student! Minnen, minnen, minnen. Tänk om man skulle få ta studenten en gång till, då skulle man förstå att njuta i fulla drag. Jag tror dessutom jag skulle haft en helt annan frisyr, balklänning, utsparksklänning ja allt skulle nog vart något helt annat. Tänk vad man förändras bara på några år.
 

 
 
 
 
 
 
// josefine

drei

Kämpa!! Tre arbetsdagar kvar och sen väntar tre veckors semester. Det ryktas om grillning med tjejerna ihelgen och det skulle ju inte sitta helt fel. Dessutom har Jona och jag idag bokat biljetter till Sthlm med avresa onsdagen den 15 aug. Jona tar en liten avstickare till Gbg några dagar och sen ska vi givetvis hälsa på Fiffe men även Sara och lilla Elliot.
 
Nu ska jag läsa ut min bok (Två soldater av Roslund och Hellström, sjukt bra!) och sen åker vi till Svanstein för lite fotboll!
 
 
 
// josefine

bröllop

Känner mig ännu smått rörd när jag tänker tillbaka på gårdagen. Fick vara med på ett så himla fint bröllop! Det startade i kyrkan där brudparet chockade alla genom att gå in till en orgelversion av Euphoria. Behöver jag nämna arr jag rös? Gud så vackert! Utgång till Nothing Else Matters, och lika vackert var ju det! Efterkommande bröllopsfest med god mat, roliga lekar och trevligt sällskap. Jag bara ler när jag tänker på gårdagen!
 
 
 
Nygifta!
 
 
Såhär såg vi ut!
 
// josefine

RSS 2.0