happy hour

Det var inte igår.. FÖRLÅT!

I fredags var det tjejkväll hos Linn och i lördags var det partyparty!!! :D Innan festen i lördags hann vi (Jona, jag, Jocke, Sandra & Alex) njuta av vädret genom grillning och pimpling, vilket var mycket mysigt! Nåväl sen kom kvällen och vi hade världens kortaste förfest hos Lindbergs, sen åkte vi buss och hann njuta av tio minuters happy hour! :D haha! En trevlig kväll kort och gott!

Ska fixa upp lite bilder ikväll! :)


// josefine


hemma

Jag är hemma och skönt är det!

Imorgon hoppas jag på fint väder så Jona och jag kan åka ut och njuta av solen! :)

Nu ska jag nog ta och kika lite på tv, är sjukt trött!!!


// josefine

wunderbar

Helt jävla underbart. Det är vad det är. Är nämligen nyss hemkommen från tentan, efter drygt tre timmar lämnade jag in den och det kändes bra! Känns som en tyngd lyfts från mina axlar och imorgon ÅKER VI HEMHEMHEM!!! :D Det är något annat som ska bli underbart! :) Nu sitter jag bara och väntar på att Jona ska komma hem med ett leende på läpparna och säga att det var busenkelt, typ. :D

Tror jag ska ta itu med städningen här och sen ska jag försöka hinna till IKSU en sista gång. Snyft. :( Snacka om att man byter ner sig på den fronten när man kommer hem, haha! :) Nåväl får styra lite innebandy med tjejerna nån dag va?


// josefine

svordomar

Fick höra en rolig sak häromdagen! Det handlade om att både Sanna och Ponny inte alls svor lika mycket som förr och detta trodde de berodde på att de inte umgicks med mig lika mycket. Vadå? Svär jag så mycket så jag påverkar min omgivning? Nog är det ju hemskt då. Borde kanske fundera på att sluta med det där.. Hur det nu ska gå med det.. :D HÄR KOMMER I ALLA FALL MIN VARNING TILL ER!!! AKTA ER FÖR SNART KOMMER JAG HEM IGEN OCH DÅ JÄVLAR!!!


// josefine

BrB 3:1

Vi har blivit bestulna på vår kära cykel! :( Skulle till affären och köpa lite smått och gott och så var den helt borta.. Känns riktigt surt att bli av med nåt som vi hade så bra användning för.. Dock känns det ju lite bättre när det inte är nåt man betalat för, kanske är det den rätta ägaren som återfunnit sin kära orangefärgade cykel! ;P

Dagen har bestått av lite tentaplugg och snart är det dags för mat.. Kycklingsallad med vitlöksbröd!!! :D Ska bli extremt gott! På tal om extremt så ska det bli extremt kul att det bär av mot Skellefteå imorgon - igen! Vi ska se hockey!!! Var riktigt grymt sist.. :) Kan ni föreställa er hur kul det är när en hel arena tystnar och tio pers skriker som om det inte fanns en morgondag? :D haha!


Idag firar Jona och jag ett år tillsammans! :) Hur har vi stått ut med varandra kan man ju undra? Det har gått även om vi bott i en lägenhet på 30 kvadrat. Jag är lika lycklig idag som jag var då för ett år sedan! :) hihi, får hoppas lyckan håller i sig!


// josefine

robinson

Sitter och kikar på Robinson och käkar godis!!! Allt för att belöna mig efter en halv dag av tentaplugg med Jona! Nu är det inte många dagar kvar och det som motiverar mig till att plugga är tanken på att få åka hem dagen efter! :D Jag längtar verkligen efter alla just nu!

Även denna dag har bjudit på underbart väder och alla vet ju att underbart väder är = GLASS! :D Testade magnums nya - temptation och den var riktigt god! :)

Dags att fortsätta kika!



// josefine

fbk? aik?

Vädret håller i sig och tentan närmar sig med stormsteg.. :S Vet inte om jag ska skratta eller gråta, men tror jag i slutändan kommer skratta för det blir nog inte alltför svårt. HOPPAS JAG IAF!!! Får ordbajsa mig igenom halva provet och slänga dit några lagrum så ska jag nog fixa de 50 % man behöver.. :D haha, nej men nog borde det gå fint även om jag inte pluggat som jag borde ha gjort.

Nåväl nog om det, ikväll blir det hockey. Alex skulle ju ha följt med Jona men han svek så nu måste man ju ställa upp som den trogna flickvän man är. Ska faktiskt bli lite kul, dock ska vi stå i bortaklacken.. haha, och det roliga är ju att jag inte bestämt vilka jag håller på, nå jag lär ju inte ha några val när jag väl står där om jag vill komma hem med livet i behåll.. :D

Ps. var på världens SÄMSTA spinningpass idag. Själva uppbyggnaden av passet var ok, men musiken. Ojoj, har aldrig träffat en människa med såååååå dålig musiksmak och med så dåliga peppningar. Kände igen tre låtar och det var inga höjdare. Nej, annat är det med min favorit som kör rockrockrock.. :D

Nu laga lite käk!

 
//  josefine

varm oboy

Tre jobb jag har haft: värdinna på Aunesgården, vikariat på Svansteins skola, sommarjobbare
Tre platser jag har bott på: Svanstein, Umeå
Tre saker jag gillar att se på TV: Grey´s, Familjen Annorlunda, Scrubs
Tre favoriträtter: tärnad potatis med älgkött, kycklinggryta, tacos
Tre platser jag helst skulle vilja vara på just nu: utomlands, utomlands, hemma
Tre personer jag utmanar: Alla som känner sig manade

Blev utmanad av Izi!

Idag har det vart världens underbaraste vårväder, strålande sol och klarblå himmel så Jona och jag slog slag i saken och begav oss till Nydalasjön. Det var riktigt fint där och mysigt att sitta i solen och dricka varm oboy! :)

Nu är det dags för mat och sen måste vi väl fortsätta med det där jävla tentapluggandet.. :(


// josefine

frühling

Sitter och kikar på wipeout och käkar chokladbollar, riktigt underbart! :) Kom hem från Luleå idag efter en jävla bilresa med en massa skit och ingen spolarvätska de sista milen.. :S Men ojoj vilket väder det var emellan, helt underbart! Sol och klar himmel, våren är här!!! :)

Var riktigt kul med fotboll och så hann jag umgås lite med storebror också.. Vi provkörde en X3:a och jag kan gissa att en viss lillebror är lagom sur på oss nu eftersom inte han inte var med, hahaha! :D På tal om bilar, i lördags firade jag två år med körkort så nu är min prövotid förbi!!! :D Kan dock inte fatta att det redan gått två år?? Känns verkligen som det var igår jag körde upp..


Dags att rikta min uppmärksamhet mot tvn!


// josefine


sundis

Alldeles strax bär det iväg mot Luleå där vi ska spendera helgen! Sundis cup ska vi följa och sen tillbaka till Umeå på söndag! :) Ska bli skoj!

Längtar till den 26 då det är dags att åka hem för lite fest med tjejerna och myyys! :D


// josefine

rättegång

På tisdag ska vi ha en egen rättegång, vilket ska bli riktigt kul! Så idag tänkte vår grupp att vi skulle gå på en riktigt rättegång så vi ser hur det går till, men tror ni inte den blir inställd?!?! Så jävla typiskt, bara att åka hem och deppa! :(

Känner mig extremt tillfredsställd.. Lagom mätt, lagom trött och sitter lagom skönt i soffan.. Synd bara att jag alldeles strax måste lyfta på rumpan och bege mig mot duschen! :S Dock finns det en sak som gnager i huvudet - tentan! :S Måste sätta igång med pluggandet känner jag!

Nu hockey!


// josefine


läckerheter

Äntligen tog vi oss samman och åkte ut till Strömpilen för att storhandla. Alltid lika jobbigt men alltid lika kul när kylen är full av läckerheter! :) Idag till exempel så slog vi på stort och tog fram lite älgstek och till det gjorde jag tärnade potatisar och det var gudomligt gott måste jag erkänna. :) Receptet är snott av pappa och hemligheten bakom det hela är GRÄDDE och inget annat! Kan det ens bli äckligt när man använder riktig grädde? Nej, jag tror fan inte det!

Något som var lite småkul var att jag sprang in på Handelsbanken idag för att jag totalt glömt mitt användarnamn OCH lösenord till internetinloggningen.. Får nya uppgifter och sen när jag börjar gå mot bussen så ploppar de upp i huvudet på mig! Helt jävla plötsligt, som en blixt från klar himmel! Så jävla typiskt!

Nu ska jag fortsätta försöka logga in på msn, för tydligen så kan alla andra det utom jag och det är ju också så jävla typiskt. Kanske inte min dag idag? :S



// josefine


slagfältet

Känner mig ännu en aning stukad efter magsjukan, min ork är borta :S Har iaf just lyckats städa här lite grann, såg ut som ett jävla slagfält! Ikväll är det tydligen klassfest men känner mig inte speciellt motiverad för nåt sånt då jag just och just orkar dammsuga vår lägenhet på 30 kvadrat och snart ska jag pallra mig de 20 metrarna för att slänga våra sopor. Dammsugningen kändes som ett jävla spinningpass kan jag meddela er.. :S



Kolla in den salmiakbalken!!! :D


Dagar som dessa önskar man att man vore hemma i Svanstein, finns tusen saker att hitta på där och noll här. Även om man inte orkar åka slalom eller skidor så kan man alltid åka iväg på en skotertur och det är ju direkt inget som går här.. :S bläääää! Längtar till påsken!!!



// josefine

däckad

Orsaken till att inget inlägg skrevs igår var för att jag låg däckad i soffan hela dagen av inget mindre än magsjuka och feber! Inte speciellt kul direkt. Vaknade 03 och kände mig sjukt illamående, efter två timmar och en hel massa tid spenderad på toaletten somnade jag några timmar (skippar detaljerna för erat eget bästa). Var säkert 10 år sen sist jag hade magsjuka och kan meddela att jag helt glömt hur hemskt det är.. Tur för mig att jag har världens bästa pojkvän som passade upp mig hela dagen, eller ok nästan hela. :) Nu känner jag mig betydligt mycket bättre, ingen feber och bara en liten, liten obehaglig känsla i magen. Ska försöka äta nåt, men vet inte riktigt vad jag ska käka då jag inte är sugen på nåt. Inte ens godis och det är det som oroar mig mest.. :S

Ska försöka hitta min sladd till mobilen så ska ni få se världens största salmiakbalk!!! DEN VAR ENORM OCH SJUKT GOD!!! :D


// josefine

bränd

Vilken kväll vi hade igår. Först när vi är påväg mot Hemmakväll för att inhandla biogodis kommer två polisbilar körandes med en jävla fart och med sirenerna på. Hoppar som bara den i farthindrerna och sladdar i kurvorna.. Därefter promenerade vi lugnt mot bion såg filmen, som förövrigt var riktigt bra! Blev inte ett dugg besviken och kan meddela att jag hade höga förväntningar med tanke på hur bra boken är! :) Sen när slutscenen kommer och det är ca 30 sekunder kvar då går det där jävla brandlarmet och alla tvingas gå ut.. Det brann inte utan det vara bara nån jävla klant som rökt på lite fel ställe..

Idag har inte vart fullt lika spännande, förutom på matfronten där jag lyckades med ALLT! Lagade leverbiffar, hade köpt nå skit röra som man bara skulle göra biffar av och steka. Lyckas ha för hög värme så de inte är färdiga i mitten. Slänger dem åt helvete och sen steker jag bacon för att få nåt att äta. Tror ni inte jag på nåt sjukt sätt lyckas bränna dem helt jävla svarta. Jahapp det var min middag tänkte jag. En kvart senare beslutar jag mig för att laga min tredje middag, bacon och ägg. Baconen blev lite väl krispiga och ägget likaså. :( Jag som är bra på att laga mat! Eller jag misslyckas iaf sällan.. Jävlar jag är less på det där med mat nu. Imorgon ska jag fan käka nå rester ur frysen! och jo, ni borde sett osen i vår lägenhet, det var knappt så man såg nåt. hahaha, okej kanske inte riktigt så.. Men inte långt ifrån. Dessutom luktade det riktigt illa!


Dags att fortsätta kika på efterlyst och väcka Jona som slumrat till här bredvid mig! :P



// josefine

skridskor

Ihelgen har jag hunnit åka en massa skridskor, vilket var riktigt kul! :D (tack för lånet fam. Rantapää :) ) Det ska jag göra om i påsk, måste be mamma köpa ett par skridskor åt mig så jag slipper snylta på andras.. :P



Igår hann Jona och jag med en bowlingrunda i Kalix medan vi väntade på bussen, gick riktigt uselt. :S Idag väntar bio, Män som hatar kvinnor och som jag väntat på den! Ska bli intressant att se om de lyckats med den, oftast blir man ju lite besviken på filmer som är gjorda efter böcker..


// josefine


RSS 2.0