enorma biceps

Inlägget som nyss fanns här och handlade om Idol 2008 var skrivet av Jona Boman enbart för att irritera mig. Han vet mycket väl hur mycket jag ogillar Johan Palm, även kallad killen-med-de-enorma-bicepsen. Jag tycker inte han borde vara med. PUNKT. Enligt mig borde han träna några år till och komma igen.

Ikväll var det tänkt att jag skulle på ett party och få träffa Josso. Men just nu ser det inte så ljust ut på den fronten, mår som en jävla kossa. Ska dock ändå försöka ta tag i saken, tror jag. Vill ju så gärna träffa Josso! :)

Dags att avrunda!


// josefine


månader

Återigen har min lillebror slagit till :)

- Det är ungefär lika varmt där året om, så de har inga årstidsväxlingar som här..
- Men har de månader då?


Oona, inte har du väl glömt TÅRKEL?!!? ;P



// josefine

rosa kalsonger

PSFF fixade en fin avslutning på säsongen genom seger mot Skogså med 3-1! Kändes riktigt fint när Jonas Rautila satte 2-1-målet, blev så lättad att jag tjöt till! och nej Sanna det var inget målbrottsskrik! ;P

Sitter hos Jona och väntar på att han ska ringa eller nåt.. Den lilla apan stack till ÖSK:s avslutningsfest. Vilket jävla beteende med tanke på att jag köpte ett par riktigt fina kalsonger åt honom idag. Funderar starkt på att ta tillbaka dem och skänka dem till någon med samma stussmått ;P Någon som är intresserad? ;) ps. De är rosa!

Nu kolla om det finns nåt vettigare sätt att fördriva tid på!


// josefine

vänskap

Man brukar ju säga att kärleken kommer och går men att vännerna består. Tycker inte riktigt detta stämmer in.. När man väl funnit sitt livs kärlek så kan detta bli en prövning för relationen till sina vänner. Kärleken blir ett nytt "moment" i livet som man ska ge tid, eller rättare sagt ett "moment" man VILL ge tid. Denna tid måste man ta från något annat "moment" i livet och i många fall kan vännerna bli lidande. I slutändan tror jag dock att det är ens riktiga vänner som finns kvar där för en när kärleken lugnat ner sig lite och man får mer tid att umgås. När man dessutom, som jag just gjort, tagit studenten så skiljs man åt. En flyttar, den andra jobbar och den tredje har helt enkelt skilda intressen jämfört med en själv och detta gör ju lätt att man inte finner tid för varandra lika mycket som förr, då man hade skolan gemensamt. Riktigt jävla synd tycker jag det är att det ska vara skolan som håller en ihop och inte annat.

Jag har fått dålig kondition, eller jag kanske ska kalla det ansträngningsastma. Välj själva vilket som låter vackrast i era ögon. Jag tror nämligen ansträngningsastma i många fall är just det - dålig kondition. Visst det finns dem som lider av det och därför är det synd att många missbrukar denna sjukdom för att slippa erkänna att de helt enkelt tappat kondisen. :P





// josefine



pictures









Sjukt söt!




Vi hade tråkigt på hemresan...



Lite bilder från Playa Del Ingles! :) Mer hittar ni på; http://jonaboman.pixbox.se/

Ihelgen avslutas division 4 norra. Det är ett tecken på att hösten är här, fotbollen i Sverige börjar lida mot sitt slut...

Nu har jag inte gjort ett piss på en månad och känner mig rätt uttråkad, men samitidigt är det rätt skönt! Dagarna känns sådär halvt meningslösa när man bara vaknar, äter och sover! Dessutom är jag grymt sugen på att plugga på nåt sätt!

Äh, dags att bege sig ut!



// josefine

transferkuk

Har inte hunnit fixa upp bilderna från resan än, men de kommer alldeles snart! :)

Blev under hemresan så sjukt irriterad på de nya vätskereglerna. Jag får inte ta med mig min linsvätska i mitt handbagage eftersom flaskan innehåller mer än en deciliter. Men folk får tydligen ta med sig tändare i sitt handbagage. Helt sjukt! Vafan ska man med en tändare till på planet?! Sen var det en jävla rökarkuk som rökte på toaletten, man blir så jävla irriterad på alla jävla sjuka regler..

Dessutom missade vi transferbussen till flygplatsen, eller rättare sagt så sket den i oss och ett annat par. Vi satt inne i lobbyn och väntade och tio min innan utsatt tid gick vi ut och väntade men den kom aldrig. Jona ringde och fick veta att den redan åkt. Den har alltså plockat upp människor från vårt hotell men inte räknat så alla var med och inte heller gått in i lobbyn för att kolla så alla sett att bussen. Gissa om vi var less efter det??!?!

Dags för frukost!


// josefine


Gran Canaria

Gran Canaria ar sig lite likt. Sag vart hotell fran senast nar vi akte buss igar, var ratt coolt att se det igen. Gamla minnen fran ett grymt nyar vacktes till liv :) Det var trots allt nagra ar sen, drygt sex narmare bestamt. Idag spenderade Jona & jag dagen pa beachen for forsta gangen.. Vadret har inte riktigt vart med oss, men idag kikade solen fram en aning efter att askmolnen lamnat himlen.. Vi hoppas pa battre vader sa vi kan sola lite mer och inte vara lika bleka nar vi kommer hem som vi var nar vi lamnade Sverige :D Jona har dock lyckats fixa en fin branna pa armarna, han gick till och med om mig :( Sadar lagom deppigt!

Naval ska inte bli sa langdragen av mig, min tid ar snart ute.. Jag langtar lite hem ocksa, mest till min sang och det rena vattnet! :)

Ha det underbart hemma i kalla Sverige!!! Bilder kommer senare!


// josefine

sol?

Förra veckan sa Jona till mig; Jossan, nästa vecka drar vi utomlands! Inte fan trodde jag det skulle bli av så snabbt ändå :) haha, brukar vara en sån som velar och velar och sen tre veckor efter jag sagt det så är jag på väg. Imorgon drar Jona & jag iväg till Sthlm och sen på onsdag vidare till Gran Canaria. Förhoppningsvis får vi fint väder med massor av SOL, något man verkligen saknat i sommar! Ska bli riktigt underbart!!!

Dags att packa väskan!


// josefine

RSS 2.0