solen

Om åtta dagar åker Jona och jag iväg till solen! Ska bli så jävla underbart med sol, bad och avkoppling innan skolan kickar igång igen. Har dessutom bara en endaste dag kvar på jobbet och sen är det nog dags att börja packa. Allt vad man nu ska ta med sig för en veckas semester.. Verkar som det är riktigt hett nere på Cypern iaf, skönt!

Har hunnit vara en sväng i skogen och plockat lite maskätna hallon. Sjukt mycket mygg.. Men Nike var superglad över att få springa runt och jaga fåglar och allt annat som rör sig i skogen. Nu ligger hon och sover under sängen som en stock och gissa vad matte gör? Jo, hon bakar. IGEN! haha! Idag blir det choklad- och cheesecakemuffins. Den första plåten blev riktigt stora, får nog ta och bjuda över Sanna på fika. Sanna älskar nämligen stora bakverk, något min mamma inte gör.. :P

Choklad- och cheesecakemuffins




Nu ska jag plocka ut den andra plåten och sen ska jag provsmaka och se om det var nåt att hänga i granen!




// josefine

katten Nike

Nike tror att hon är en katt. Hon jagar råttor. När man är ute och promenerar med henne springer hon i diket och hoppar efter allt som rör sig. Det bästa hon vet är att springa längs ängskanten och söka råttor och möss som hon sen kan leka med. Jag som tänkte att Nike skulle bli en björnhund, ack så fel jag hade.. :/

Håller på att baka en tårta, en moussetårta. Kommer nog bli riktigt smarrigt tror jag. Det undre lagret består av jordgubbsmousse och det övre vit chokladmousse.







// josefine

caramel chew chew

Jag och Nike har just vart på Kallax oxh lämnat min andra hälft och Nikes husse. Han ska nämligen åka iväg till Sthlm och Prag och blir borta i hela åtta dagar. Sitter nu och funderar på hur Nike och jag ska spendera dagarna utan husse.. Åker hem idag, fotboll ikväll och jobb på fredag. Näst sista dagen. Skönt att vardagen med skola snart är här.

Gårdagen spenderade jag med systrarna Lindberg och körde en heldag på stan, eller ja några timmar var vi där iaf. Blev två par skor rikare.. Skor känns som nåt man aldrig kan ha för mycket av :) Inte om man frågar Sanna Lindberg iaf :D

Funderar på att gå och sova några timmar till. Klev upp 04.20 imorse så känner att kroppen behöver några timmar till innan jag kör hemåt, men först blir det lite B&J caramel chew chew till frukost. MUMS!





// josefine

delikatesser

Befinner mig i Luleå och har spenderat morgonen med att mysa med både Nike och Ebba! :) Mysigt värre. Lilltjejen har återigen vuxit så himla mycket och det enda hon vill just nu är att gå trots att hon inte riktigt kan göra det själv, men med lite hjälp går det finemang.. :D

Härnäst väntar djurmagazinet för lite inhandling av ben och andra delikatesser till Nike och sen senare i eftermiddag väntar en dejt med Sannapanna! :)


Nu fixa det sista innna vi gasar iväg!



// josefine

hjortron

Hade tänkt ladda upp en massa fina sommarbilder men såklart så funkar inget. Får bli någon annan dag då.. Nu ska jag ut i hjortronskogen med mamma och pappa. Önska mig lycka till i denna värme. Shorts och tshirt är det inte tal om i myggskogen. :/ Senare bär det av mot Luleå med Jona och Nike! Vi ska nämligen åka och hälsa på lite nära och kära, ska bli trevligt! :) Har saknat både Ebba och Sannapanna.




// josefine

RSS 2.0