björkar, björkar...

Vilka dagar. Umeå på torsdag = upp 04.30, en jävla bilresa och så städa och bära och så ytterligare en jävla bilresa..Insåg iaf att Umeå är en helt underbart vacker stad och att det är där jag ska plugga när jag väl vet vad jag vill bli.. Hur länge det nu kommer ta..

Imorgon står släptömning, packning och resa till Luleå på schemat. Jona, jag och Jesper ska nämligen åka ner till Sthlm och spendera fyra dagar där! Kommer bli skitkul och så får jag ju träffa Fiffe och Sara också! :D









 hihi! kärlek.

Kollade mitt andra eller tredje avsnitt av Robinson idag. Inte för att jag ens är insatt men vafan ska det alltid vara en jävla fitta som vinner? Suck, kunde inte Jarmo fått vinna? Den enda som pallat att bo på den där ön och som dessutom verkade någorlunda ärlig..


Nu blir det lite tv innan jag kryper ner i sängen!


// josefine

ugglor i mossen

Här sitter jag, jag som skulle gå och lägga mig efter 21.. Så jävla typiskt, så jävla typiskt mig. Nu måste jag ta mig fan ta tag i mig själv. Vakna tidigt, för jag älskar ju morgonen. Tyvärr är jag tillsammans med årets nattuggla 2009, och alla andra år som priset delades ut. Kan inte låta bli att fantisera vidare och bara för att Pajala är så mycket uggla som det bara kan vara så delas priset ut där. Haha, vafan håller jag på med? Skriver ner mina sjuka fantasier som skenar iväg med mig. Ska åtminstone förklara uttrycket "Pajala är så mycket uggla som det bara kan vara". Pajala arragerar årligen fotbollscuper och där har även vårt begravda dam/tjejlag deltagit och inte bara det, vi har gått segrande ur den också! Gissa vad vi fick? Jo, världens sötaste/fulaste träuggla. Pajala = uggla.

Vidare till verkligheten. Jag tror jag sett för mycket Scrubs.

Nåväl, imorgon ringer klockan efter nio. Dags att fixa rytmen för på torsdag bär det av klockan 0500 till Umeå, expedition; lägenhetstömning. wii, eller så inte.


// josefine

outfit

SÖNDAGENS OUTFIT 24/5;



Tröja; RFA-tröja (RFA=Riksförbundet Autism)
Shorts; H&M
Pjäxor; Sport-ringen


ps. det är inte jag som bär kläderna.


// josefine

avund

Jag vill göra en tatuering.

Tror inte jag hade så mycker mer på hjärtat. Helg återigen, lite jobb, lite god mat, lite godis, lite mys och lite sådär underbart med sommaren runt hörnet. :) Ikväll blir det utebastu med världens underbaraste pojkvän!  Jag vet att ni är avundsjuka!

Nu ska jag;
1. leta fram nåt sött från skafferiet
2. slita jona från datorn
3. pussa på jona


// josefine



somrigt

Dagen bjöd på riktigt sommarväder och även aktiviteterna har vart lika somriga. Först lite krocket med brödera fusk (Jona och Jesper) sedan bar det av hem och väl hemma blev det ingen fotboll som vi tänkt.. KUUUK! (jo, nu får jag faktiskt svära lite för det var riktigt(jävligt) länge sen sist). Var iaf grymt kul att bara få snöra på sig fotbollsskorna.. Alltid nåt. Efter det blev det lite badminton med Petter på gården. Gissa vem som lyckades få bollen rakt på näsan? :D haha, klockrent! Nu är jag helt yr efter att ha koncentrerat mig på den där lilla fjäderbollen..



Funderar på om jag ska dra en repa på byn med Bettan! Fast det är inte fullt lika kul när inte Sanna kan följa med! :( På tal om Sanna, som jag vet läser detta. Du och jag spela krocket och köra moppe i veckan! :)


// josefine

raindrops

Skönt att de lovat regn till min lediga helg :( Varför skiner alltid solen när jag jobbar? Varför finns det inga bra resor när jag är ledig? Jävla otur.

Ihelg har jag hunnit kika på Eurovision (en eloge till mig som såg ALLA låtar, händer inte ofta), besökt Hpda, lyckades släpa hem två par skor och givetvis har jag hunnit se lite fotboll också! :)

Idag var det sådär halvstrålande väder. Min andra halva och jag beslöt oss för att klättra upp på berget och sola lite! Var jättemysigt så vi blev kvar där nån timme innan vi hittade vår egen väg ner. Lite brantare men också lite roligare! :D Nästa gång tar vi med lite korv och grillar tycker jag!


// josefine

alkoholhaltiga drycker

Här sitter jag ensam framför datorn och väntar på grey´s medan mina vänner är på en trevlig liten tillställning där alkoholhaltiga drycker även finns med i bilden (LÄS HUSFEST). Hade ju faktiskt vart kul att hänga på men jag kände att jag inte orkade efter en nästan 11 timmars arbetsdag! :S Nåväl, det får vi ta igen nångång, lär bli balen nästa. :D Lyckades iaf pallra mig iväg på en promenad med Fia och Johanna, som hittat hem. Riktigt kul att se de små flickorna igen, var inte igår om man säger så.. :)

Jona och jag har börjat bli lite mer seriösa i våra planer på att åka utomlands innan den svenska sommaren tar fart med allt vad det nu betyder.. Förhoppningsvis ska vi kunna åka iväg nån vecka här inom en snar framtid, och oj vad jag längtar även om mitt konto kommer att gråta desto mer.. Äh, man lever bara en gång!



Depp att jag missar nästan hela PSFF:s hemmapremiär, hinner se en halvtimme av matchen.. Får hoppas på 60 tråkiga minutrar och 30 intensiva! ;P


- Han har ju en sån där motorborr!
- Det heter faktiskt eltandborste..



// josefine

kors i kablaget

Sanna och jag tog oss en underbar nostalgitripp ikväll! Vi tog fram Hotell, ett spel som vi ALLTID spelade när vi var små. Sanna, Petter och jag. Reglerna var inte så noga för det viktigaste var ju att det var kul och någorlunda rättvist. Jag var den blåa bilen och sen fick Sanna och Petter bråka om den gröna! ;P Ett monopolliknande spel som kan få dig att drömma dig bort till varmare platser.. :)

Dessutom, som grädden på tårtan, håller jag på att utveckla en förkylning. Det känns i hela huvudet och näsan. Hoppas mitt immunförsvar kan fixa det så jag slipper gå runt och snora ner alla.. Lyckas jag hålla mig frisk är det ett under då min kära pojkvän snorar lite halvt och min pappa går runt med årets hosta och förkylning. Fast jag tror inte han är medveten om det för han ser så frågande ut när vi flyr undan från hans bakteriespridande läten (hostningar och nysningar). Och jo, om jag glömde nämna det så lider hela min familj av bacillskräck x 100000000000000! Så våga komma hit sjuk!!!


Dags att släcka lampan och krypa ner under täcket. Imorgon ringer klockan 06.30!


// josefine


company

Vad gör man inte när en vän behöver sällskap? Jo, man följer med henne på en liten biltur så hon ska få stilla sitt extrema sockersug! Men kul var det eftersom hon även raggat med Mickis och Ponny! :) Vi bestämde att vi denna vecka ska dra ihop ett gäng och lira bandy, så ni som brukar vara med gör er beredda!!! :D

Jag är grymt sugen på att åka utomlands. Sol, bad och så lite minigolf! ;) hihi! Tänk er att ligga där på sanden med en bra bok och bara njuta av värmen!

Dags att kika på tv!


// josefine


angelina jolie?

Nu kommer jag med ett supertips till alla er som vill se lite mer ut som Angelina Jolie, eller åtminstone ha hennes läppar. För att detta ska lyckas måste du dock vara allergisk mot fisk och då ska du helst vara lite sådär extra allergisk mot en specifik fisk. Se till att någon i ditt hushåll äter av denna specifika fisk under dagen och sedan kanske rör i nåt föremål som du sedan ska röra i och så poff har du fixat dig ett par riktigt vackra läppar. Några biverkningar som du kan råka ut för är klåda, utslag, röda och svullna ögon. Men det är väl sånt man får ta? Vad gör man inte för ett par läppar som hennes? ;P

Förutom att jag lyckades fixa de där läpparna igår så hann jag även se en riktigt spännande VM-final och mysa med världens bästa kille! och jo, Jona det är dig jag pratar om! ;) hihi!



// josefine


LEVI!!!

Jag bryter sällan ett löfte, så här kommer någhra helt underbara bilder från LEVI!!!



Sanna och Jona ser ut att ha en liten diskussion som ni kan se på bild 1.
Av bild 2 att döma ser Sanna ut att vara den vinnande parten! ;P










Världens skönaste bakisdag ute i solen! Jona posade för fullt med Alex bil! :D Sjukt fin bild om ni frågar mig!




// josefine

26 timmar

Skulle uppdatera och fixa in alla bilder från en helkul helg i Levi igår, men så fick vi veta att Fridas lillhund sprungit bort så vi åkte dit för att hjälpa att söka. Idag, 26 timmar efter att han försvann, återfanns han igen. Pigg och busig som vanligt! :)

Levi bjöd på tre sjukt roliga dagar som tyvärr bara rusade iväg. En dag var det torsdag och så helt jävla plötsligt var det söndag och det var bara att sätta igång med städningen! Men kul hade vi och det är ju det som är huvudsaken! :D


Bilder kommer alldeles snart! Dvs när jag får tag på kameran! :P


Dags att avrunda!


// josefine

RSS 2.0