LLA-->ARN

Imorgon bär det av mot Luleå och senare under kvällen Stockholm! Hinner med ett litet besök hos Johan och Pernilla också, vilket ska bli kul! :)

Just nu sitter jag mest och snackar strunt med Sanna och väntar på att jag ska bli trött. Är sjukt sugen på pizza, vet dock inte varför. Haha! Synd att man inte kan beställa hem någon såhär på kvällskvisten..

Längtar efter sol och bad nu, väskan är i princip färdigpackad och jag är väldigt redo! :) Väntar som mest på att resfebern ska infinna sig bara. Tippar på att den kommer lagom till frukost imorgon!


// josefine

felfelfel

Det är så man blir rädd. Rädd för framtiden men framförallt rädd för att skaffa barn. Jag menar hur kommer vårt samhälle se ut när dagens ungdomar beter sig såhär? Piper istället för att prata ordentligt. Vet hon ens vad vår huvudstad heter? Okej, nu ska jag inte underskatta hennes intelligens. Det var dumt av mig, mycket dumt. Men när man ser detta så undrar man, för lyckas man trycka in så mycket mmm! och hihi då kan man ta mig fan inte ha mycket i skallen. Jag har bestämt mig för vilken hand jag ska uppfostra mitt/mina barn med - JÄRNHANDEN!

Avslutningsvis ska jag väl också påpeka att jag INTE drar alla över samma kam. Jag vet att det finns vettiga ungar i dagens samhälle. Det finns det. Men att det ska vara dessa ovettiga som tjänar pengar på att bete sig så fruktansvärt korkat känns så fel. SÅ FEL! och ja, jag lägger ner onödig tid på att irritera mig på saker jag inte borde lägga ner tid på.


Tror jag ska bege mig mot sängen för att läsa lite innan jag somnar. Haha, trött redan efter 22. Pensionärsvarning på mig!


// josefine

greece

AAAAAAAAAH! Jag kan inte fatta. Om fyra dagar åker vi till GREKLAND!!! :D

Ikväll tänkte jag att jag skulle göra något så kul som att städa mitt rum, känns som det behövs. Dammdammdamm och jag som hatar damm. :S Fest är det tydligen också ikväll men jag passar. Har som sagt en del att hinna med och så jobbar jag imorgon.. Ska söka fram en passande väska och skriva en lista för jag tänker INTE glömma nåt!

Sen ska jag hinna med det viktigaste för ikväll - äta glass :D hihi! Gudomlig chokladglass kan man aldrig säga nej till!


Dags att sätta igång med städningen då!



// josefine


umppari

Vilken kväll vi hade i lördags! Vi försökte nu liksom sist att supa Josso under bordet men jag tror hon lyckades bättre med att supa oss under bordet.. :D haha! En sjukt kul förfest, bara vi fem tjejer. Sen ut på Umppari! Mycket folk och bra musik. Kort och bra sammanfattning! Dagen efter hittade Sanna och jag världens roligaste ljudklipp från lördagen. :D Kan inte annat än skratta åt den. Skratta så jag kissar ner mig.

Här kommer bilder!


FIKA!!!


Fin färg och skärpa.


Hon blev supen under bordet..


1. Sannas hår luktar gott! 2. Voffy!


Sanna visar oss hur det rätta greppet..


// josefine

den gamla goda tiden

Imorgon väntar tre timmar jobb och sen bär det av mot Torneå och Josso! :) Äntligen och gud vad kul det ska bli! :D Var verkligen inte igår man såg Josso så det ska bli extremt kul! Känner på mig att det kommer bli en hel del snack om den gamla goda tiden, som vanligt då! :P Dock hoppas jag inte det blir en repris från förra året då vi tog en alldeles för stor tequila ;)

Snart är det dags att sova, måste ladda inför morgondagen. Känner på mig att vi inte kommer få mycket sömn. Sjukt taggad är jag! Ska försöka komma ihåg kameran så jag nångång kan visa lite bilder!


11 dagar till Zakynthos och man kan inte längta mer! Det kommer bli min lilla minisommar på två veckor! WUNDERBAR!



// josefine

den första

Klippning imorgon, eller rättare sagt blir det nog bara en gammal hederlig toppning. Precis vad mitt hår behöver just nu!

Resan är bokad och klar nu! :) Resfebern har redan landat, nästan iaf! Den 1 sept lämnar vi kalla Sverige för... Zakynthos, Grekland. Haha, blev en jävla kovändning. Två hela veckor med sol och bad! Underbart! JAG LÄNGTAR!!!

Såg den där dokumentären om Coldplay. De är så bra så det finns fan i mig inte. Nu har jag bestämt mig, jag ska se dem live. Någon gång. Inom en snar framtid. Hoppas jag.


Dags för lite välbehövlig sömn!


// josefine


putta och dra

Trött. Mina ben är helt körda. Lyfta, springa, gå. Putta och dra. Efter två slöa dagar är det alltid lite segt i kroppen innan man kommer in i jobbtempot. haha, låter ju som ett träningspass, men ibland är det faktiskt så tungt! Tro det eller ej!

Jona och jag är i full fart med att kika på resor. Vi har i princip övergivit våra planer på NY eller rättare sagt flyttat fram dem. För någongång ska vi dit, det har vi bestämt. Nu lutar det mer åt en solresa. Sol, bad och avkoppling. Åh, jag längtar!

Nu ska jag kolla en dokumentär om Coldplay som ettan visade tidigare ikväll. Kan bli intressant, men innan det ska jag försöka få tag på världens bästa pojkvän som fastnat i datorn! :D


Förresten visste ni att man kan ringa till ICA-butiker och fråga riktnumret till olika län? Jo, det trodde iaf en gubbe idag. Snacka om att 118118 lagt ner onödiga pengar på sin sjukt irriterande reklam som visas heeeela tiden..


// josefine


skogen

Jag hinner som inte med det här livet på nätet. När man väl är ledig vill man helst sova, mysa och bara ta det lugnt!

Igår var Mickis och jag sällskap åt Sanna som förde Fia till skogen. Skogen är egentligen bara förnamnet. Tur att Mickis var med och sa vänster när jag och Sanna var helt inne på höger! :P Kul var det och hem kom vi. Välbehållna. Efter det blev det filmkväll + final 100 meter herrar. Finns ju inte ord som kan beskriva hur sjuk Bolt är. Man sitter där med öppen mun och uppspärrade ögon och tror inte det man just sett är sant. Varenda gång.

Hösten har dessutom kommit. Helt sådär bara. Utan att jag ens hann njuta av sommaren. :S Kallt är det. Rått och mörkt. Det är nästan så jag ska söka fram min dunjacka. Men så är jag ju också den som alltid fryser när ingen annan gör det.


Sådär Sanna, nu fick du din jävla uppdatering! ;P


// josefine

tonight

Inatt landar Jona i Sverige!!! Kommer bli så underbart att få träffa honom igen efter alltför många dagar ifrån varandra! :) Jag tror jag kommer få svårt att somna inatt bara för att jag är så exalterad. hihi! Mys för hela slanten imorgon, det kan ni ge er fan på!

Inte vann jag nå pengar idag på bilbingot men det gjorde Tesa! Hon kammade hem 500 spänn och för det säger jag GRATTIS! :) Kul att nån fick nåt. Fia lyckades med dagens genom att byta blad och börja på en rad när vi egentligen skulle köra tre rader. Haha, och därmed missade hon nog några nummer men vad gör det när hon gav oss andra ett mycket gott skratt! :D Såna sägs ju förlänga livet!

Den 22 aug ska vi fira Josso som också blir 20! :) Detta ska firas med tjejfest och utgång i Torneå, snacka om att jag längtar! Var så sjukt länge sen vi tjejer festade bara vi! Turkiet typ? Nåväl, vi får köra repris på våra balkongförfester med ölspel, skratt och nerspillda bord! ;D



Imorgon väntar jobb så snart är det dags för sängen!




// josefine

jämförelse

Fotboll igår och jag blir så arg. Varför alltid i sista minuten? Jävla turfittor. Solklar straff men givetvis en halvblind domare..

Idag har jag tillbringat dagen på stranden med systrarna Lindberg + Martin och så givetvis lilla Ida! :) Riktigt skönt var det. Dock inte lika bra att bada där som på Myrholmen, som vi besökte igår. Sanna, Fia och jag var som barn igen och badade hur länge som helst. Flöt med i forsen. Helt underbart skönt! Lyckades bränna mig på ryggen och idag gör det ont. :S


Man kan göra jämförelser och så kan man göra som Ida..

Ida njuter av min massage.
- Åh, vad skönt! Jag är stel som en kuk!

Jag berättar att jag har lite ont i halsen.
- Imorse när jag vaknade hade jag så ont, det kändes det som jag hade en kuk i halsen.


Nu ska jag käka och sen blir det bingo med mamma och Lindbergarna!


// josefine


hejdå

Fattar ni att jag är skittrött och ännu måste jag;
- duscha
- borsta tänderna
- tvätta bort det där förbannade sminket
- plocka bort kläder i rummet (får pedantryck ibland och kan då inte sova om det är stökigt)

blä.

Sjukt okoncentrerad just nu.

Petter gick förbi och sa;
- godnatt
varpå jag svarar
-hejdå!


Dags att ta itu med allt så jag nångång får den där efterlängtade sömnen. Fattar ni att trots allt det där så sitter jag här och slösar dyrbar tid. Det går inte riktigt ihop.



// josefine

lillskit

Nu har jag två lediga dagar framför mig, helt jävla underbart! Imorgon är det bokat med Sanna och c.o, vi ska nämligen till badstranden eller Myrholmen och mysa.

Insåg imorse hur underbart det är att vakna i ett tomt hus, man får väsnas hur mycket man vill och så är det knäpptyst! Sen när jag väl kom hem lagade jag mat för en gångs skull och gott blev det! Därefter kom Petter, Frida och Alvin, så nu har jag busat med Alvin hela kvällen. :) Tur att man kan mysa med lillskiten nu när Jona är borta!


Nu ska jag läsa lite och ladda inför imorgon! :)


// josefine

fötter

Så var man hemma igen efter nästan tio timmar i farten. Trött i fötterna? Ja, platta skor är inte direkt min grej. :S Har iaf köpt en snygg lampa till mitt rum, så nu kanske ni flaggstångar (Jona & Sanna) slipper slå huvudet i den. Vet dock inte än hur högt upp den kommer hänga.. Men det är iaf inte samma lampa ni slår huvudet i nu. :) haha, alltid nåt!

Såg också ett par riktigt snygga skor, men givetvis var det för stora. Kul när inte ens 36or pasar ibland :( Glapphäl.


Princessbakelse, min nya lampa och så de snygga skorna!



Imorgon är vila planerat på mitt schema, fast mamma och pappa tycker jag ska följa med dem och plocka hjortron. Kanske måste göra en liten insats, är ju trots allt underbart att vandra runt i skogen. Allt är så fridfullt och lugnt!




Hittade dessutom två bilder från Linns lilla fest! Jona som är min alldeles egna fönstertvättare och så Sandra som kvällen till ära inte var helt olik en viss Pocahontas! :)



Nu ska jag gå och läsa lite och käka godiiiiis!




// josefine

sysselsatt

Jag fick en jättetrevlig överraskning igårkväll! Min kära pojkvän ringde mig! :) Alltså jag undrar; kan man verkligen sakna någon så mycket som jag saknar honom just nu? Kan fan i mig knappt somna på kvällen.. :S Än så länge har det ju trots allt bara gått två ynka jävla dagar.. fan. och jo, det bästa av allt - han förgyllde min dag idag genom att ringa och väcka mig. Finns inte ett bättre sätt att vakna på, det säger jag bara. Börjar bli så less på min alarmsignal, den gör mig knäpp. Ibland tycker jag att jag hör den trots att jag inte alls gör det. Kanske dags att byta, annars kommer jag bli riktigt jävla less på en helt underbar låt och det vore ju synd..


Idag ska jag åka på en tripp med mamma till Haparanda, bra att hålla sig sysselsatt så dagarna går snabbare! Inget speciellt som står på min inköpslista förutom en bikini då. Men på den fronten har jag gett upp. Finns aldrig min storlek. Finns aldrig någon som är nog fin.



// josefine

ps. kom hem mina vänner, jag vill hitta på nåt med er!!!


RSS 2.0