fest?

Jaha, så var det torsdag. Imorgon är det fredag och tydligen fest. Vettefan hur jag ska göra, är inte speciellt sugen på fest just nu. Är förövrigt riktigt länge sen jag var det... Jaja, återstår att se hur man gör. Beror väl på vilken sida man lyckas vakna på imorgon. :P

Är så jävla less på arbetsförnedringen, de är så fruktansvärt onödiga. Gå aldrig med innan ni är 20 och har möjlighet att få a-kassa. De vill bara att man ska komma och snacka om hur man ska söka jobb osv. Helvete hur jävla svårt ska det vara att söka jobb? Krångla till det är vad de ska göra. Längtar tills jag börjar läsa så man slipper helvetet!

Idag kommer min faster men utan sin dotter FIFFE FÅGELHOLK och ledsen är jag för det. Är länge sen jag hunnit vara ordentligt med henne. Vinner jag 10 000 i vem vet mest, jo förressten jag ska vara med i det, så ska jag ner till sthlm och hälsa på henne. Sen så har Jona bestämt att vi ska utomlands också. :D jaja, dröm på du bara. Några pengar kommer jag aldrig vinna så är det bara!

Dags att göra nåt vettigt, har suttit här sen Jona drog vid 11.30-snåret.


// josefine

palmfitta

Vad är grejen med Johan Palm? Idag fick han mig att skratta och tro inte det var skratt på ett bra sätt. Nej jag skrattade åt hur sjukt dålig man kan vara och ändå inte bli totalsågad av juryn. Helvete jag blir så less bara för att killen visserligen är 16 men ser ut som 12 så betyder det ju inte att man inte kan såga honom totalt! För det var det enda rätta man kunde ha gjort idag. Han var så katastrofal så Olga framstod som Celine Dion. Fan jag tror till och med JAG gjort det bättre och jag kan inte sjunga för fem öre! UT MED JOHAN PALM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UT MED SNORUNGEN!!!!!!!!!!!!!!! och jo, vad är grejen med att ha nagellack och vara kille? Klipp håret, skaffa dig en utbildning och stick ur tvrutan. Du förstör mina fredagar!



// josefine

pensionär

Än en gång återvände jag till skolan för att vikariera. Denna gång fick jag vara med de yngre också, vilket var sjukt kul! :D Det är såna ungar som lätt kan förgylla ens dag med sina funderingar.. Något annat som kan förgylla ens dag är att få tårta på lunchrasten. :)

- vilken klass går du i?
- jag går inte skola längre, jag är klar!
- vadå är du pensionär eller?



Dags att bege sig mot sängen!


// josefine

fuck poker

Jag har en fiende. Potraiser Poker. Förr var jag en ensamvarg, jag gjorde allt själv. Tyckte det var bäst så, ingen som störde en. Men nu vet jag inte vad som hänt med mig för jag tycker helt plötsligt det är så sjukt tråkigt att göra saker själv. Därför är Potraiser Poker min fiende, för denna jävla sida, som jag förövrigt skulle hacka om jag bara kunde, gör så att min pojkvän sitter där halva dagarna och stundom skriker fula ord stundom skrattar. Jävla cpsida. Jävla poker. Jävla jag ska bli en ensamvarg igen!!! Jävla jag ska börja spela poker och sitta där halva dagarna!

Idag har jag iaf haft sällskap halva dagen av Fridas söta hund Teddie! :) Vi har haft rätt skoj, vi två! Promenerat och vilat lite. Tack voffy för att du sysselsatte mig några timmar. Vafan ska jag göra nu?!!?


// josefine


tåget

Jona har fått ett nytt smeknamn; Tåget. Tycker själv det är riktigt klockrent då han hotar att krossa mina revben varje gång jag säger det. Det är ju trots allt ett bra tecken eller vad säger ni? :D Hur som helst så kom jag på det när Jona, förlåt TÅGET, satt och diskuterade hur man säger saker i Finland och i Sverige. Jonas namn blir rätt likt det finska ordet för tåg; juna och därmed kom smeknamnet till. Jag är nog faktiskt ganska fyndig av mig ibland. ;P



Dags att kika på greys!



// josefine

vikarie

I två dagar har jag nu fått vikariera Kalle på högstadiet. Nu vet jag att jag nog inte ska bli lärare. :P Men det har faktiskt varit kul och eleverna har varit förvånansvärt lugna! Helt klart roligast är att ha idrott och så kafferasterna med Oona :)

Dessutom har jag hunnit med att anmäla mig till en kurs, juridisk översiktskurs+arbetsrätt 30 hp i Umeå. Så nu har jag en hel del att fundera på. Flytt eller stanna hemma ett halvår till? Frågan är; pallar jag att gå runt ett halvår till och inte göra ett skit?

Dags att slänga ihop lite mat och sen bege sig mot Jona! :)


// josefine


2028

Jona var lite kärleksfull häromkvällen, men hans mattehuvud var inte riktigt med honom. Kanske berodde på hans alkoholhalt i blodet..

- 2028 firar vi tioårsjubileum!!!


Själv spenderade jag fredagskvällen tillsammans med Sanna & Ida, det blev IDOL och sen övergick vi till GH. Ida & jag kämpade på rätt bra på medium medan Sanna rockade hard. Sedan testade Sanna & jag på expert. hahaha, fick 22 % och är förjävligt stolt över detta då den kreativa delen av min hjärnhalva är inte direkt i samma skick som den andra. :D

Dags för mat!


// josefine


viva la vida

Jona den jäveln åkte just hem och lämnade mig här hemma ensam och sysslolös.. Funderar på vad jag ska hitta på idag. Ikväll blir det iaf filmkväll med Sanna & Ida och så ska jag hinna baka en paj åt bror min också. :) Dessutom blir det att se IDOL idag, kommer bli så sjukt less när Palmfittan förstör ännu en låt och denna gång en av Coldplay. Det borde vara olagligt det han håller på med!!!! Förstöra en massa låtar hit och dit.

Nu ska jag läsa ut min bok och sen ska jag nog bege mig utåt och få i mig lite frisk luft!


// josefine

Gösta Ekman

Helgens spelkväll bjöd som förväntat på skratt men inga sura miner eftersom förloraren var hög på morfin och inte fattade desto mer av vad som hände ;P haha! Det var även morfinknarkaren som hittade ett nytt sätt att förklara Gösta Ekman på i spelet Med Andra Ord.

- inte väster men...
- ÖSTER!
- jaa.. öhh...
Det var någonstans där tiden tog slut och vi fick veta att hon skulle få oss att förstå att hon menade Gösta Ekman.. Ibland blir det helt enkelt lite för lätt för att man ska förstå det hela.



// josefine

förlamade sniglar

Igår höll jag på att köra på en gubbe. Återigen en jävla gubbe på ca 70 år som inte förstår desto mer om världen. Hur in i helvete kan man få för sig att gå över en väg just när det kommer en massa bilar, som kör minst 110 km/h (jag tror många av dem körde snabbare), när man går lika snabbt som en förlamad snigel? Nej, jag förstår det inte heller. Finns bara två förklaringar - antingen är han självmordsbenägen eller så tycker han det är kul med lite spänning i den annars så gråa vardagen. Hur som helst så förstörde han mitt glada morgonhumör och fick mig att svära och undra varför folk tänker mer med sitt könsorgan än sin hjärna som de faktiskt fått just för det ändamålet. Dessutom fick jag bromsa in kraftigt vilket medförde att jag förlorade fart och tid och därmed kom försent till arbetsförnedringen.

Sitter och väntar på ett sms från Sannapanna, som tydligen ännu sover. Jävla ungdomar! ;P och jo, Fia & Tesa; Sanna och jag har planerat in en spelkväll till lördag eller så kanske det var så att ni planerat den men Sanna bjöd in mig.. :) Ska iaf bli riktigt kul! Brukar sluta med en massa skratt och lite sura miner av de dåliga förlorarna..



Sist men inte minst en sjukt fin bild på Sanna! :)



// josefine

hästtidningar

118100 tror att Josefine är en utåtriktad och glad tjej i sina bästa år som gillar att vara med kompisarna, läsa hästtidningar och att umgås med sin familj.

118100 tror att Jona Boman är en lite knasig men tuff person som ofta blir uppskattad i sin omgivning. Vidare gissar vi att HON gillar tuggleksaker, klösbrädor och Djungel-George.

Tyckte speciellt Jonas stämde in bra. Tuggleksaker. Klösbrädor. HON. HAHAA! Sjukt bra! Tack 118100, ni gav mig ett gott skratt!


// josefine

RSS 2.0