ryssvärme

Här var det dött. Har varit ledig en vecka nu och njutit av vår underbara ryssvärme. Får se detta som min semestervecka för nästa vecka börjar mitt sommarschema med heltid och då kommer jag mest vara på jobbet.
 
Ihelg väntar nattjobb, kompishäng och så kanske lite bakning!
 
// josefine

sommarschema

Har fått mitt sommarschema. Jobbar så gott som alla helger och mest natt, men ska inte gnälla för jag VILL jobba och så är det kul att jobba. Till hösten är det lite oklart hur det blir så bäst att jobba hårt när man kan. Jona och jag är lite småsugna på en ny resa. Sen lagom till det nya året får man skaffa ett nytt jobb, ny bostadort och nya planer. Vart har vi ingen aning om än, det får vi fundera ut under sommaren. Jobb för min del finns överallt och det är skönt!
 
Har klivit upp för en timme sen, så nu är jag rejält utvilad inför nattens jobb. Imorgon ska jag dra ut visdomstand nr två. Sen sova gott medan bedövningen verkar. :)
 
 
// josefine
 
 

vår

Hallå där! Nu börjar det verkligen kännas som vår. Jackan blir allt tunnare, långkalsongerna åker längre bak i skåpet och fåglarna kvittrar som aldrig förr. Så härligt! Har haft några lediga dagar, busat med Ebba 3 år och jag kan säga att det tar på krafterna. Nu väntar tre nätter och tre journätter så bara att vila sig iform inför dessa.
 
Skulle inte tacka nek till denna frukostutsikt. Värme, jatack!
 
 
// josefine

RSS 2.0