ida slida

Ikväll ska jag umgås med Ida... Fan, fick en sån lust att rimma där men insåg att det förmodligen bara skulle bli fel.. ;P (kunde dock inte låta bli i rubriken, förlåt!) Jaja, hur som helst så ska vi nog se IDOL och bara ta det lugnt, men det kommer förmodligen bli superskoj! Allt brukar sluta med skratt och tårar! :D Jaja, det är säkert ändå ingen som bryr sig om vad vi sysslar med..

Imorgon ska jag dessutom hålla mitt löfte jag gav åt Sannapannavattenkanna häromdagen. Nämligen att dokumentera min dag i bilder så hon skulle få något att göra. Är dock tveksam till hur kul det kommer bli att se dem när mitt liv inte är särskilt innehållsrikt. Nåväl, ett löfte är ett löfte och det ska man hålla!

På söndag är det första advent och därmed var vi i kyrkan idag på morgonen. Ja, jag vikarierade på skolan idag. Annars hade jag nog troligen inte stigit upp och pallrat mig iväg till kyrkan klockan 08.00. Höll på att somna när de andra skrålade, ja skrålade, med i HOSIANNA DAVIDS SOOOOOOOOON, VÄLSIGNAD VAAAREEEEEE HAN... Och ja, jag kan typ halva psalmen. Jona tror jag är kristen nu. Jag skulle bara säga att min hjärna har en tendens att suga åt sig en massa konstiga saker.


Dags att röra på rumpan så man inte fastnar i stolen!



// josefine

skrap skrap

Skönt att vakna vid åttasnåret när man lyckas somna efter halv tre. Gick inte så bra med mitt somna-om-försök då hantverkaren i vår toalett väsnades som allra mest då och jag har oturen att ha rummet vägg i vägg med toaletten. :/  Skrap skraaaap skrap skraaaaaaaaaaaap lät det när han slipade som mest och sen drog han igång en maskin. Måste vara det mest underbara sätt man kan vakna på! Imorgon blir det jobb, så ingen skönhetssömn då heller.. Nåväl, får väl ta igen det ihelgen! :)

Snart är det jul också. Blev påmind av Sanna, hon äääälskar ju julen! :) Själv är jag inte såå förtjust, men mysigt är det ju alltid..

Dags att avrunda!


// josefine


fjärde december

Den fjärde december drar Jona & jag ner till Sthlm! Ska bli så grymt kul! Jag ska ju ner och spela in VVM, ska bli spännande. Känner mig dock redan nu lite nervös :S Mamma har sagt att jag inte får bli arg och svära om jag inte kan frågan! :D hahha! Jag kan inget lova, men ska göra mitt bästa! Förutom inspelningen ska jag också hinna umgås med världens bästa Sophie och så ska jag släpa Jona på stan i jakt på lite julklappar! :D Något jag vet han kommer älska!

Nej, nu ska jag gå och se lite DH. Var hundra år sen sist! Sen väntar sängen. Ska nämligen upp imorgon klockan 07.00 och släppa in en hantverkare.. Börjar bli lite less på de där människorna som enbart väsnas, väcker människor och ställer saker på ställen där jag springer in i dem! :(


// josefine

åldersgräns

Sanna sa en smart sak förra veckan:

- det borde vara åldergräns på röstningen i IDOL!

Jag håller med henne fullt ut! Ponera att detta skulle finnas. Vill ni veta vem som hade åkt ut först då? Jo, ingen mindre än... JOHAN PALM! Tänk er hur fantastiskt det vore!


Nej, nu ska jag spela NHL2009 med Petter. Lär vinna med några mål... Eller kanske inte, man är ju trots allt lite ringrostig. :P


// josefine

rökt ren

Tina har efter tre år i Luleå blivit en stadsbo!!! Det trodde jag inte om henne, men efter att hon yttrat följande kommentar angående skoteravgas så insåg jag det hela...

- Jag tycker det luktar som rökt ren!

RÖKT REN?!?! Vart är världen påväg?! Skoteravgaserna luktar gott och lukten liknar inte ett dugg rökt ren. PUNKT SLUT. Nästa vecka på bandyn ska jag minsann crosschecka Tinis bara för det där! Jävla stadsbo! ;P





// josefine


fiffe+blondinbella=?

Det är ju pinsamt! Nedan ser ni en bild på Blondinbella och där bredvid henne står min kära kusin Fiffe. Hahahhaa, gissa om hon ångrar att hon var med på den där bilden nu?!? :D hahahaha! Fyfan så kul! Det här ska hon få höra om så länge hon lever!!! JAG LOVAR!







// josefine

kvällens kung

Sanna håll i dig nu! Idag har jag stigit upp klockan 06.15 för att hinna med en massa innan bussen gick 07.00. Det var ju nämligen idag Jona skulle till tandläkaren och man måste ju ställa upp när man är den enda i detta förhållande med körkort! ;P haha! Hade förövrigt glömt bort hur underbart det kan vara att åka buss på morgonen när man är sådär lagom trött. Man blundar och hör det dova ljudet från motorn, sorlet från alla morgonpigga jävlar som diskuterar dagens nyheter i tidningen och givetvis P4 som spelar nån låt och plötsligt så glömmer man att öppna ögonen och råkar somna i den varma mysiga bussen. Sen vaknar man till just vid skolan när alla ungar ska av och därmed väsnas som om de ska på en fotbollsmatch. Just i det ögonblicket önskar man faktiskt något så inneligt att man bara drömmer och egentligen ligger i sin varma, mjuka säng..

Nu sitter jag och väntar på att just du SANNA ska svara på mitt sms!!! Skickade det för över en timme sedan och än har du inte svarat, nu är jag faktiskt lite ledsen.. :( Det är ju underbart skönt väder ute och vad vore inte mer perfekt än en promenad med Sanna och Voffy! :)

Zlatan blev kvällens kung igår och kammade hem tre välförtjänta priser. Fanns ingen som kunde hota honom i kampen om Guldbollen! Det var bara han som skulle ha den! Kul att se att Abrahamian fick dela ut ett pris, den killen borde förresten få priset för årets prestation under idrottsgalan i januari. :D








// josefine

dygnsrytm

Jag har fixat min dygnsrytm! För en vecka sedan brukade Jona & jag stiga upp vid ungefär ett-två. Nu stiger vi upp vid sju! Idag ringde klockan 06.40, då Jona trodde han skulle till tandläkaren. Lite smådepp när han kommer på att det är imorgon han ska dit. Nåväl, vi hann kika på alla program vi missat och klockan var bara nio när vi var klara! :) Underbart att ta vara på en dag sådär! :P

Ikväll blir det ingen fotbollsträning, så jävla tråkigt! Nåväl kan väl muntra upp mig själv med att det är dags för årets fotbollsgala idag! :D wei!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är det dags för middag!


// josefine

bye darling

Kollade just ett avsnitt av greys och jag grät som ett litet barn. Tror jag aldrig gråtit så mycket åt en serie eller film. Världens sötaste par! Sådär kär vill jag också vara när jag är 80+! :)




// josefine

klippan Jona

I tisdags besökte Jona och jag Haparanda/Torneå. Det nya köpcentret, IKEA, Stadium och Frasses hamnade vi på innan vi landade hos Josso där vi fikade och Jona lyckades somna på soffan innan vi begav oss hemåt. En trevlig dag trots att Jona suckade redan efter första affären. Lyckades dra hem en klänning, ljusstakar och så lite coola grejer till håret. :)

Imorse vaknade jag av att Jona hade hittat världens, enligt honom, bästa skämt. Lyckades somna om innan min jävla mobil ringde. När fan ska jag komma ihåg att lägga den på ljudlös? Hur som helst så visade det sig att jag skulle få jobba klockan 08.00 om jag ville. Klockan var 07.20. Vafan tänkte jag och slängde i mig och på mig allt jag behövde! Jona var gullig och gjorde frukost åt mig. Ibland är han faktiskt världens klippa ska ni veta, eller det är han egentligen hela tiden. Häromdagen fick jag frukost på sängen och allt, detni! :D

Nej, nu ska jag sluta dilla om mitt ointressanta liv och fortsätta fördriva min kväll här!


// josefine

utmaning 109437

Det var en jävla massa utmaningar man får hela jävla tiden. Men vafan jag som ändå inte har nåt vettigt för mig får tacka för att folk underhåller migen kort stund! :) Så tack Izi!


Tre saker som skrämmer mig:
* att förlora nära & kära
* att föda barn
* Jonas morgonhumör

Tre personer som får mig att skratta:
* Jona
* Sanna
* Izi

Tre saker jag älskar:
* mina nära & kära
* sova
* fotboll

Tre saker jag hatar:
* ointelligenta människor
* dryga fittor
* utseendefixerade människor

Tre saker jag inte förstår:
* varför vissa är så jävla dumma i huvudet??!??
* varför jag är så jävla irriterad hela tiden??!??
* varför Jona inte tycker scrubs är sjukt kul??!??

Tre saker som finns på mitt skrivbord:
* en skärm
* usb-minne
* pennor

Tre saker jag gör just nu:
* gör denna utmaning
* biter mig i läppen (fråga mig inte varför)
* försöker hålla ögonen öppna 

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
* skaffa barn
* resa till USA
* resa till Brasilien

Tre saker jag kan göra:
* hjula
* baka
* äta mer än du tror

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
* Coldplay
* ditt huvud och hjärta
* barn, de är så sjukt smarta

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
* spela gitarr
* periodiska systemet
* gå ner i splitt och spagat

Tre favoriträtter:
* pappas älgstek & potatisgratäng med sås
* pasta med min kycklinggryta
* pappas leverbiff med potatis och brunsås


// josefine

KALMAR FF

Jag unnar verkligen Kalmar FF guldet! De har gnetat på i toppen i några år nu utan att lyckas gå hela vägen. De har vart snubblande nära med små marginaler som avgjort till deras förtret. Men nu äntligen gick de hela vägen. De fixade hem guldet till Kalmar! De har verkligen förtjänat det här guldet, det har de sannerligen!









// josefine

fem saker

Jenna utmanade mig
Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Mina 5 saker...

1. Jag är en extremt dålig förlorare och detta gäller även på träning. Jona har råkat ut för en hel del när han irriterat mig vid fel tillfälle.

2. Jag är väldigt blåögd.

3. Mitt minne har hakat upp sig på födelsedagar och hör jag en gång när någon fyller år så glömmer jag sällan det.

4. När jag drar ett skämt, som enligt mig är sjukt bra, slutar det med att det bara är jag som skrattar och ifall någon annan skrattar så är det åt mig och inte själva skämtet.

5. Jag tror tamejfan jag funnit min andra hälft. Det känns som jag känt den där jäveln sen jag föddes och dessutom kan vi typ läsa varandras tankar! :D hihi!

Jag utmanar: Jona, Ida, Izi, Madde & Frida



// josefine

discokungen

DET ÄR VITT PÅ MARKEN! :) Kom igen nu stanna kvar och så kan väl Gud fixa drygt en meter till? :) Det vore helt underbart!

Fredagens utgång blev riktigt lyckad! :) En trevlig förfest med idol och sen blev det mest dans när vi väl kom ut. Självaste discokungen hade hittat ut så han rockade loss på dansgolvet hela kvällen och gav oss ett gott skratt! :D Dessutom kom Sanna, Ponny & Linn! En riktigt trevlig överraskning. :)

Nu ska jag gå och pussa lite på Jona så han vaknar och sen ska jag tvinga honom att se greys med mig! :)



// josefine

RSS 2.0