helsinki

Imorgon väntar en tur till Haparanda igen! Har varit där tre gånger med mamma inom loppet av inte alltför många veckor. Häromdagen kom vi fram till att vi måste åka imorgon då jag snart ska till Umeå. Återigen måste jag ju bara säga att det är sjukt hur snabbt sommaren gått! Kan knappt fatta det.

På lördag bär det av till Helsingfors och innan lördagens morgon är kommen ska jag ha hunnit packa ner mina grejer. Låter det bli en uppgift för imorgon eftermiddag. Vår största väska, som förövrigt väger 25 kg, är packad och jävlar i mig jag fick i grejer i den. En massa kläder, täcken och kuddar som ska till Umeå. Hur får allt plats i vår lilla lägenhet egentligen?





// josefine

sömn

 

Då har jag jobbat lördag, söndag och även måndag. Nu känner jag mig sjukt trött efter två tidiga morgnar och snart ska jag krypa ner under täcket och sova.

 

 

 

 

Var en riktigt kul innebandyträning idag. 8 tjejer och det blev jämna och roliga matcher. Gissa vem som stupade i golvet? Jo, ingen mindre än jag. Gjorde en lite väl snabb vändning, foten vek sig och där låg jag i en svettig hög. Men jag är lika nöjd för det, för de andra fick sig ett gott skratt! Sedan kunde vi inte låta bli att tänka tillbaka på den kända Frasse-vurpan!

 

 

 

 

// josefine


semester

Sådärja, nu har jag haft semester sedan söndag 21.30 och idag ringer chefen och frågar om jag kan ta två pass, ett på lördag och ett på söndag. Kan inte tacka nej till pengar så nu går jag och gör mina sista pass för denna sommar. Nästa lördag beger vi oss mot Helsingfors för en liten semester innan vi drar till Umeå helgen därpå.

Idag har jag däremot njutit till fullo med diverse aktiviteter. Sytt kuddfordral och en kappa till köket. Kappan som ska till tvrummet får jag ordna någon annan dag. Dessutom har jag hunnit med två pass innebandy! Bra jobbat!'



// josefine

tiden

Såja, imorgon gör jag min sista A-tur sedan väntar en ledig dag och sen min sista dag på söndag. Är det inte helt sjukt att sommaren redan sprungit förbi oss alla? Det är redan augusti. Rädd blir man när man hör gamlingar säga att tiden går snabbare när man blir äldre. Hur jävla snabbt kan den gå egentligen?

På tal om jobb så är det alltid lika kul när man får beröm av såväl medarbetare som patienter och deras anhöriga. Inte konstigt man är glad hela tiden! För det var det jag fick höra idag - att jag alltid är så glad, trevlig och hjälpsam.




Det är den här bilden Jona har på sitt bankkort!




// josefine


hemmafru

Har fått jobba lite extra pass i helgen då en blivit sjuk men nu idag är jag äntligen ledig. Har spenderat dagen genom att städa rummet, renbädda, tvätta, baka och laga mat. Det känns att jag varit igång hela dagen så nu ska jag dyka ner i soffan och fortsätta på min stickning. Snart klar med strumpa nummer två som egentligen var strumpa nummer ett. När jag avslutat den andra strumpan insåg jag att den var mycket finare så jag rev upp den första och började i princip om från början. Nåväl, då blir de fina iaf! När jag tänker efter på vad jag just skrivit kan man ju faktiskt tro jag är 40 år och hemmafru.


Fick posten från Umeå idag och så råkade jag öppna ett brev till Jona, där inne hittade jag hans nya bankkort. Han har valt en egen bild och det var ingen mindre än jag som prydde hans kort! Haha, blev riktigt överraskad. Tänk så söt pojkvän man har! :)




// josefine

myris

Ledig dag, ÄNTLIGEN! Jona, Nike och jag tog en tur med båten till käraste Myrholmen igår. Vi passade på att borsta Nike. Skönt att slippa tänka på alla hårtussar och bara låta dem flyga iväg med vinden. Blev sjukt sugen på att bada när vi väl kom fram men hade varken badkläder eller handduk så skippade det. Får hoppas på varmt väder när jag slutat jobba så man kan ligga där en hel dag och njuta. Det mina kära vänner - det är livet!







Har dessutom börjat sticka ett par strumpor. Började igår men hade världens otursdag så allt gick bara åt helvete gång på gång, nu har jag äntligen kommit igång och det ser ut som det kommer bli en strumpa iaf. :)

Har bara 8 arbetsdagar kvar, känns så sjukt att sommaren snart är över. Skolan närmar sig med stormsteg!




// josefine

RSS 2.0