hemlängtan

Två av tre praktikdagar gjorda, nu är det bara en sista kvar. Ett kvällspass och sen är jag klar med denna praktik. Känns skönt på ett sätt för det innebär att jullovet kommer allt närmare men tråkigt att sluta när man just kommit in i det hela och börjat känna sig bekväm.

Har vaknat 08 idag trots att jag först börjar 13, allt detta för att hinna skriva så mycket som möjligt på VFU-uppgiften som hör och häpna är så gott som klar. Ska läsa igenom den en gång till om några dagar innan jag skickar in den! Åh, så underbart det känns att inte ha den hängandes över sina axlar. Nu är det full fokusering på morgondagens examination och sen får jag äntligen åka hemåt! Nu har jag hemlängtan vill jag lova.

Dags att börja laga lite mat som jag kan käka till middag och sen kanske jag ska unna mig att se på lite tv.




// josefine

sextonde

Praktiken lider mot sitt slut och jag sitter och funderar vars de där fyra veckorna försvann? Har iaf hunnit lära mig skitmycket. Tre dagar kvar sen är det examination och så JULLOV! Sitter för tillfället och skriver på min VFU-uppgift och känner mig inte alls lika stressad längre. Två diskussionsfrågor kvar och lite filande, det ska jag nog fixa till den 29:de. :D Härnäst är det examinationen som ska pluggas in, case ska läsas och eventuella frågor ska besvaras. Vill ju inte stå där som ett fån och inte kunna när de väl frågar mig. Sedan hoppas jag innerligt att jag får visa upp en venprovtagning då jag i onsdags fick vara på mottagningen och träna på det hela dagen! Riktigt skoj och väldigt lärorikt!

Nu ska jag strax avsluta här för att sedan gå och lägga mig och nej jag skämtar inte. Igår somnade jag innan 21! Galet skönt med sömn då jag känner mig som en zoombie om dagarna. Hatar detta ständiga mörker, det mår man ju inte ett dugg bra av.




Lillskruttan har blivit stor!




// josefine

grannjävlar

Dessa jävla grannar.

De som bor ovanför oss älskar att gå på hälarna. DUNKDUNKDUNK låter det när elefanterna tar sig fram. Dessutom älskar de att spela gitarr och skråla med i låtarna. Fyfan vad man kan bli irriterad på sånt när man försöker plugga.

De som bor bredvid oss då. De har en förkärlek för sopdoft, men den ska helst inte finnas i deras lägenhet utan i trapphuset. VARJE GÅNG och då menar jag verkligen varje gång de har sopor som ska ut så lägger de dem utanför sin dörr i trapphuset och lämnar dem där i några timmar så vi andra får känna hur underbart deras sopor doftar. TACK.

Sen har vi ju dem som aldrig bokar tid i tvättstugan utan tvättar då det finns en lucka och lägger inte dit sitt lägenhetsnummer. Då kan man vara anonym och bete sig som ett svin. Man lämnar tvätt kvar i torktummlare/torkskåp när tiden är ute och sen när man väl hämtat dem så rengör man inte filtret efter sig. Extra kul för oss som kommer efter. En gång slängde jag dock ut all tvätt på ett lagom fräscht bord. Hoppas du fick tvätta om allt ditt jävla äckel.




// josefine

myströja

Jag tror jag har världens bästa pojkvän! Idag fick jag denna tröja av honom. Perfekt för mig som alltid fryser :S Hur mysig som helst och framför allt riktigt varm! Min är ljusrosa. TACK!




// josefine

långhelg

Blev en långhelg hemma. Hela halva släkten uppe för begravningen. Kul att återse nästan alla desto tråkigare att det är begravningar som ska föra en samman.

Praktiken är extremt lärorik och kul! Så himla mycket intryck att man är helt slut i skallen när man väl kommer hem. Jobbade kvällspass igår 13-2145 och idag morgon, 0645-1545. Det blev inte så mycket sömn däremellan. Hem, duscha, försöka varva ner framför tvn, sova och sen upp och iväg. Somnade när jag kom hem idag och sov två timmar, det var välbehövligt. Hann med en massa saker som verkligen behövdes göras bort! Känner mig förövrigt sjukt stressad inför den VFU-uppgift vi ska göra. Måste verkligen ta tag i den så det inte blir en massa ljug och stresskrivande. Hatar att det alltid ska vara uppgifter som ska göras under en praktik då det är så extremt mycket intryck plus att man går en heltid. När ska man hinna skriva? Helgen har de väl tänkt man ska ägna åt skolarbete.. :S uschdå.

Nu ska jag kika lite tv och sen blir det nog att sova igen, upp 0530 imorgon :S



// josefine

RSS 2.0