kall Kalla

Hade en riktigt trevlig kväll med Sanna igår, vi spelade lite frågesportsspel och sen satt vi och pratade i flera timmar! :) Ska försöka övertala alla tjejer att komma ner och hälsa på mig i Umeå!!! :D

Idag liksom alltid när man är hemma vaknar man relativt tidigt, ok 09.30 var en sovmorgon jämfört med de andra men jag har ändå hunnit med en del.. Lite skidåkning i solen, underbart väder! Sen kikade vi på skidor där Kalla inte gick fullt lika bra som man hade trott hon skulle.. Det var väl helt enkelt inte hennes dag idag..


Dags att styra upp nåt!


// josefine

busskrångel

Jahapp, så var man hemma på riktigt då.. :D Igår stannade vi till i Ekobyn efter en låååång bussresa med en massa jävla tjorv! :S Sist vi åkte hem hade bussen problem med växlarna och detta hände även denna gång. Bussen stod still ett x antal minuter under två tillfällen.. Fick höra att detta tydligen händer ofta då en annan vart med om samma sak förra veckan. Kan de inte se till att fixa de där bussarna???

Så vad ska man då hitta på under en helg i Svanstein.. Ikväll ska Sanna komma över och så ska vi hitta på nåt skoj, imorgon vill jag åka skidor eller slalom eller skridskor! :) Hoppas bara vädret är med mig, strålande sol, blå himmel och ett par minus grader hade inte suttit helt fel! :)


Nu ska jag gå och kika på tv!


// josefine

pronssia

Vilken dag! Silver till de svenska damerna och så ett brons till min kusin! :D Jag är riktigt stolt ska ni veta!



Imorgon har vi seminarium 10-12 och sen blir det hemresa! :) IGEN!!! Ska bli så underbart!!! Är grymt sugen på slalom, får hoppas på bra väder bara! :)



// josefine

fettisdag

Idag var Jona och jag på bokrea och vi gjorde en hel del fynd vill jag påstå! :) Vi hann också en sväng förbi Mekka som påstår sig ha stans godaste semla och jag är faktiskt villig att hålla med dem.. Efter det kikade vi på alla snöskulpturer som finns i stan och kollade in snöhuset.. Lite mysigt var det faktiskt och det bästa av allt var dagens avrundning iform av ett besök på Frasses! :D





// josefine

Anne

Jag förstår inte hur det kommer sig att jag är förföljd av dessa namngivna sedlar.. Först Ronny och nu Anne.. Sjukt är vad det är..




// josefine

monster

Sådärja, blev ett helguppehåll a la Blondinbella. Jag förstår att ni suttit och väntat och väntat på att jag ska skriva nåt om mitt sjukt innehållsrika liv och vet ni vad? DET KOMMER EN UPPDATERING NU! :D

Fredagen bestod av skola, basket och sen bowling. Första omgången gick helt ok (vann över alla :D) men sen rasade det. Vette tusan vad jag höll på med.. Nåväl missade en del och då blev jag less, ni som känner mig vet ju vilken sjukt dålig förlorare jag är så tror ni inte jag börjar köra på våld. Hahaha, det var ingen hit om jag säger så. Blev nollad några gånger.. :( Hade sån jävla lust att springa fram till de där förbannade kukkäglorna och sparka ner dem men tänkte på vilka konsekvenser det kunde medföra och avstod. :P

På lördag var det lite fest.. Förfest hos Lisa och se blev det O´learys, MAX och hem med taxi då busschaufförerna är inkompetenta. De vet ju förfan inte ens vars de själv ska köra.. Frågade om vi var på rätt buss, nej ni ska ta den där och så går vi till den andra.. Nej, ni ska inte åka med mig.. Så vi gav upp (läs jag blev sjukt irriterad) och tog en taxi.

Orkar knappt berätta om igår. Lyckades iaf ha sönder en soppåse, vilket medförde sopor över hela vår lilla kök. Sen så drog Jona och jag till ICA för att vi var så sjukt sugna på Bullens pilsnerkorv, men tror ni det fanns? NEJNEJNEJ! Ni ska bara veta vilket jävla humör jag var på, hahah kan bara skratta åt det idag. Men jag kan ju meddela att jag är en sån människa som inte kan gå utan mat för då blir jag ett MONSTER! :D

Nu är det dags för lunch!!!


// josefine

hoppas

Igår när jag skulle hämta min mobil så cyklade jag! Mitt i svinkalla vintern! Lovade visserligen mig själv en gång i tiden att jag aldrig skulle göra om det efter att jag cyklat omkull. Den lilla sträcka jag skulle cykla var ca 50 m och ändå lyckas jag flyga av cykeln och landa sådär lagom oskönt på min bakdel! Kan ha berott på att jag inte var så varsam med bromsarna.. Hur som helst så gick det bra igår även om jag under hela turen tänkte, hoppas jag inte slår ut mina tänder, hoppas jag inte dör, hoppas mamma och pappa vet att jag vill donera mina organ, hoppas jag inte ramlar, hoppashoppashoppas!

Idag hade vi seminarium i fastighetsrätt och jag säger bara VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA?!?!?!? Känns lite som att man inte fattar nåt. Del två i svåra delar av juridiken. Kanske dags att plugga till tentan som är om en månad så man kanske fattar en del av det svåra eller bara hoppashoppashoppas det inte kommer med.. Fastughetsrätten + arbetsrätten kan de väl skippa?! Jag tror jag satsar på det sistnämnda alternativet! :P


Här kommer en bild på min nya mobil!





// josefine

mobil

Så var vardagen igång igen. Lämnade Svanstein i söndags med Johan och blev mött av Jona som åkt med grabbarna norrut för att träffa mig.. :) Snacka om att nån saknat mig! ;) hihi! Det var riktigt mysigt! Vi fick se Johans nya lägenhet, vilken var sjukt fin! Skulle inte tacka nej till en sån om jag säger så..

Fick min present av mamma och pappa idag, en MOBIL!!! Känns skönt med en som man slipper ladda varje dag och så man dessutom kan röra på sig när man pratar utan att behöva oroa sig för att det ska brytas..

Dags för lite läsning och sen blir det sängen!


// josefine

<3

Vilken födelsedag! Fika med tjejerna, vilket var superkul! :D Var extremt kul att se alla igen och vi satt och snackade i typ 6 timmar! :) haha, vi hade som en del att prata om om man säger så.. :P

Idag är det alla hjärtans dag, en dag som man hittat på för att folk ska slösa mer pengar genom att köpa en massa onödiga saker till varandra! Jag vet, jag är typ världens mest oromantiska tjej! MEN har lovat Jona att vi ska gå på bio och fira vår egen alla hjärtans dag när jag återkommer till Umeå. Det ska bli mysigt! Älskar att gå på bio!


Dags för mat!


// josefine


princess

Fia, du kan lugna dig jag ska inte kapa av allt mitt hår! ;P Ska bara ta bort alla kluvna toppar så det blir tjockare och ser lite friskare ut! :) Kan ta en bild imorgon när det är klart så får du och alla andra intresserade se resultatet!

Jag gjorde världens finaste tårtdekoration idag! :D Blev faktiskt riktigt nöjd, hoppas bara den smakar lika gott men det tror jag då mamma inte brukar misslyckas med sin princesstårta! Jo, på tal om tårta så kom Ponny och Sanna förbi en sväng idag. Ponny förfirade mig eftersom hon skulle till Boden, och det var riktigt kul att träffa två av mina absoluta favorittjejer igen! :D Det är sannerligen några man verkligen saknar under dagarna i genvägarns stad, Umeå.



Funderar på att betta på Ladbrokes, man får visst 130 210 gånger pengarna om jorden går under imorgon, vad säger ni? Lättförtjänta pengar eller?!  :D

NU SOVA!!! ps. Sanna kom ihåg boken imorgon!


// josefine

hause

Imorgon åker jag hem och som jag längtar! :D Ska bli kul att se allt och alla igen! Det enda tråkiga är visserligen att Jona inte kommer sova bredvid mig.. :( Åh vad jag har saknat den där speciella doften som man har hemma som man bara känner när man vart borta länge och så bastun såklart och så famijen såklart! Johan kommer också hem till helgen så det ska bli skitskoj VERKLIGEN!

På fredag ska jag klippa mig och fråga mig inte hur.. Har inte den blekaste aning! :S

Kanske är dags att bege sig mot sängen, klockan ringer 04.40 imorgon! Känner mig inte så uppjagad över det faktiskt.. Dock är min mp3 fulladdad med grym musik som jag hoppas kan underhålla mig i åtta timmar!


// josefine


arbetsrätt???

Arbetsrätt. Jahapp, det är alltså det jävla krångligaste som vi sen ska fördjupa oss på. Känns inte superkul. Något som är coolt är att världen är så sjukt liten. En kille i vår grupp lirar fotboll och tror ni inte hans lag mött nåt lag uppifrån som heter Pol/Svanstein. haha :D Desto coolare att han är polare med några från Juoksengi och har vart där på besök. Ja, världen är bra liten..

Nu ska jag ge upp mitt försök att lära mig nåt om utsökningsrätt och kika på film med min nallebjörn! :D hihi!


// josefine


with or without you

Kika på min rubrik, ska meddela er att det är en av världens bästa låtar. Jag vet en som håller med mig - Sanna Matilda Lindberg. :) Vi har lite av en U2-klubb vi två! ;P hihihi! Hur som helst så lyssnar jag på denna låt och sitter också och väntar på att greys ska bli klar!

Jona har åkt till Luleå med Anton för att kika på ÖSKs träningsmatch.. Själv stannade jag hemma då man inte kan åka 30 mil enkel väg för att se på ärkefiendens match och dessutom såg jag framemot en dag på stan! :) Nu lovade jag visserligen Jona att inte ladda ner nåt då han laddar ner hundra album men vafan det är ju greys!!! Måste helt enkelt se hur det går för Mark Sloan, haha ska inte avslöja nåt för er som följer den i Sverige, kan dock säga att ni kommer få ett gott skratt! :D



// josefine


frühstuck

Lördag = ledig dag, men trots detta var jag uppe 08.30 och sprang ner i tvättstugan och körde några tvättar! Lät Jona fortsätta sova sött i sängen, kan tänka mig att det blev sent för nattugglan! :P Nu sitter jag och kikar på MTV och har just ätit frukost! Gud frukost är verkligen det bästa som finns! Känns därför så mongo att bo med en som aldrig äter frukost, men jag vet en som håller med mig - Tesa! :D Jag minns när Sanna, Fia, Tesa & jag en gång, för en jävla massa år sedan, satt och spelade spel sent på kvällen och så började Tesa & jag att tråna efter frukost och Sanna & Fia tyckte nog vi var pantade i kolan.. haha, så sjukt att jag ens minns det! :)

Idag är det planerat en sväng på stan, har lite småsaker som behövs och så är det ett kul sätt att fördriva en ledig dag på! Förresten glassen igår var himmelskt god, 11/10 är betyget. Sanna, jag lovar du skulle älska den! :)

Nu ska jag fylla min mp3spelare med en massa grym musik!


// josefine


eine woche

EN VECKA! Det är vad som återstår innan jag fyller 20 år!!!!!!!!!!!!!!! :D Rätt sjukt egentligen, 20 år! Hjälp vad tiden går snabbt! Var ju igår jag fyllde 18, 15, 12...

Jävla vilken dag det vart idag.. Skola 10-12, hem och ta de lugnt, sen sprang vi lite på löpbandet och sen drog vi till ICA Maxi och handlade. Våra väskor vägde inte lite om man säger så.. Tur för mig att jag har en riktig man till pojkvän! :D Hade aaaaldrig klarat det själv, trots att jag är envis som en gammal åsna!



Nu ska jag och matvraket käka Ben&Jerrys Phish Food och kika på Benjamin Buttons otroliga liv. Såg förresten Seven Pounds igår, jääävligt grym film lipade som ett litet barn på slutet! SE DEN!!!


// josefine

snöflinga

Åh, idag snöar det som fan! Nu saknar jag Svanstein, för jag vill åka slalom och nästa gång jag gör det så ska jag minsann inte luta fram i hoppet! ;) hahaha! Eller vad säger du Sanna? Du kanske vill se vurpan denna gång? :D Nä, fyfan vilket minne! Glömmer aldrig när Sanna sprang uppför backen som en jävla missil eller kanske ska dra likheter till Charlotte Kalla.. ;P

Har vart sjukt irriterad halva dagen idag så jag känner att jag skulle behöva ta sönder nåt nu! Blev inte mindre irriterad av att gubben som höll i arbetsrättsföreläsningen på nätet sög balle. Ingen PP och bara en massa skitsnack om arbetsbajs. KUUUK!

Hela inlägget luktar humörssvängningar och jag kan meddela att jag har det idag!


// josefine

scrubs

JAG BARA ÄÄÄÄLSKAR SCRUBS! Finns det nån serie som är lika klockren? :D




// josefine

för tidig present

Fick en present i förskott igår. Det var inte vilken present som helst och det var inte från vem som helst! Det var från min älskade andra hälft även kallad matvraket! :) Kolla så fin den är.. Jag ska behandla den som om de vore mitt eget barn! TACK!!!



Ikväll tog vi oss äntligen samman och tittade på Blood Diamond som vi egentligen skulle ha sett för en vecka sen, men då blev det aldrig av.. Nu somnade Jona efter tio min men jag fortsatte och det var värt de dryga två timmarna som filmen varade. En riktigt grym film som bidrog till tårar för min del.. En film som alla borde se!



// josefine

klantarsle

Jag är en jävla klant! Vi har snart bott i Umeå i en månad och under tiden här har jag hunnit ta sönder en kruka, ett ljus och i samma veva nästan en lampa (jag välte lampan som välte på ljuset) och så har jag under mina diskdagar haft en massa saker ner i golvet men som tur är så är det bara en tallrik som kraschat! Imorse fick jag dessutom den ultimata starten på dagen genom att välta mitt juiceglas över halva bordet. Lagom depp för nu är golvet klibbigt så jag måste nog skura igen! :/ Ska nog sluta röra i saker, för det går bara åt helvete!

Det är iaf underbart väder ute! Strålande sol och klarblå himmel!!! Måste bege mig ut snart känner jag! Gud vad jag älskar när solen börjar titta fram igen efter en mörk höst/vinter! :D

Nu blir det lunch och på eftermiddagen ska jag bege mig till IKSU och testa på Afro Power Dance! Hoppas inte den kräver alltför mycket koordination, då det är min svaga sida..


// josefine

akademisk kvart

BLÄÄÄ! Imorgon är det dags för handledling i köprätt, inget fel i själva köprätten.. Felet sitter i tiden. 08.00 startar allt, eller ja rättare sagt 08.15. När man läser på universitetet belönas man med en akademisk kvart! ;P Det ni!

Söndagar är alltid tråkiga, så även denna.. Har kikat lite tennis och sen vart en sväng på IKSU.. Haha, Jona var helt körd efter 40 min bodypump, men så går det när man lastar på en massa vikter utan att veta vad för slags övningar man ska utföra.. :D Ska bli kul att se hur han går imorgon, misstänker att folk kommer tro han fått en kuk i röven! hahahahaha!


Nu film och sen är det dags att sova!



// josefine

RSS 2.0