sju sorger

Gud vad tråkigt mitt liv är just nu. Jobb, jobb och åter jobb. Jobbat klart min femte dag i rad och än väntar två dagar till innan jag får ledigt! Kämpa! När jag inte jobbar försöker jag styra upp något skoj i detta underbara väder som återkommer dag efter dag.

Har blivit sjukt sugen på att klippa mig efter att nu ha sparat mitt hår i hundra år. Funderar på att klippa till typ axlarna men Jona tycker INTE jag ska klippa mig. Ska nog vänta ett litet tag till tills håret är superslitet och bara måste klippas. Jo, så får det bli.




// josefine

satan i gatan

Det lönar sig att klaga om träningen! Tog en riktigt trevlig promenad idag med två av systrarna Lindberg (Sanna & Fia) plus tre hundar. Är alltid lika kul och tiden går alltid lika snabbt. Efter detta blev jag lite sugen på mer så efter att ha försökt övertala min kära fästman att åka inlines med mig utan att komma någon vart bestämde jag mig för löpning!! 1,5 km uppvärmning och sen kutade jag några ryck i gamla slalombacken. Jona och Nike stod och kikade på när jag frustade och flåsade med Maggio i öronen. Ack, så skönt det var efteråt! Påminnelse till mig själv - SLUTA INTE TRÄNA UNDER SOMMAREN. DET ÄR SJUKT JOBBIGT ATT BÖRJA OM MED KONDISEN!! Sådär, nu ska jag väl fatta till nästa år. Hoppas jag iaf.




Imorgon kör jag igång med sju dagars jobb igen. Usch vad äckligt skönt det är att vara ledig ibland.




// josefine


finns det en så finns det flera

Har jobbat på nu i fem dagar och imorgon väntar en välförtjänt ledig dag. Har haft sjukt stressigt idag och det känns i kroppen och knoppen.

Mitt löfte om att hålla igång med träningen har gått åt helvete. Iofs går jag sjukt mycket på jobbet och ibland blir det även en sprint här och där, så man är inte så sugen på en löptur efteråt. Hann iaf med några powerwalks under Sophie veckor här. Alltid nåt! IKSU väntar på mig till hösten.

Har varit på en vespatur idag med Jona. Var så himla fint att åka runt och kika på alla vyer som badade i kvällssolen. Det är jävligt underskattat att åka vespa, så himla skönt med vinden i håret och knotten som letar sig in i både ögon och mun.










// josefine

jag kommer

Ni kan inte ana hur underbart det är med 10 timmars sömn. Det är fantastiskt. Efter denna underbara natt begav sig mamma och jag till Haparanda. En hel jävla dag med shopping så nu är jag smått less om jag ska vara ärlig. Trött i fötterna. Kul att jag spenderar min lediga dag med att gå i affärer när det enda jag gör på jobbet är att gå, mina fötter får aldrig vila! Hittade lite gardiner, tyger som ska sys till gardiner, krukor och en matta på IKEA.




Imorgon ska jag försöka övertala Jona att följa med på en inlinestur, är så sjukt sugen på att åka!




// josefine


mitt hjärta blöder

Satan i gatan vad jag jobbat på! Jobbat sex pass på fem dagar. Gick dubbelt igår som jag redan berättat om, min maratondag på 14,5 h. Jag var en gnutta trött när jag kom hem kring 21.30, men desto tröttare var jag imorse då jag vaknade 05.50. Trodde knappt jag skulle klara dagen då jag satt och läste tidningen under morgonkvisten och mina ögon knappt höll sig öppna.

Har förövrigt haft en sjukt rolig helg utöver jobbet då. I fredags var det utgång med tjejerna och det var riktigt kul som vanligt. Något annat som var riktigt kul var att se Josso som jag inte vet när jag träffat sist! Måste ses igen innan sommaren är slut. På lördagen hann jag förbi en sväng hos Oona som hade tjejförfest! Trevligt även där. Det är det roligaste med sommaren - att man hinner träffa en massa man annars ser så sällan.


Älskar den här bilden. Vi är båda så jävla oberedda som man bara kan vara!



// josefine


inga kläder

Ledig dag = effektiv dag. Har hunnit baka lite kakor imorse och nu sitter jag och njuter av lite jordgubbar från vårt land. Det är så underbart med sommar! Ikväll tänkte jag dra på mig löparskorna alternativt inlinesen och dra en runda. Vet inte när jag tränat senast.



Dagar som dessa när inte solen ligger på längtar jag för en stund tillbaka till Miami. Vit sand och stekande sol.




// josefine

välkommen in

Jona och jag skulle ta en nap på 30 min idag men det råkade bli två timmar! Skönt var det. Vädret är ändå tråkigt så det finns inte mycket man vill göra ute. Ledig dag imorgon igen och sen väntar jobb i fem dagar varav söndagen består av ett maratonpass från 07-21.30. :S Pengarpengarpengar.




Världens finaste hund!



Usch för allt detta pollen som finns i luften. Har haft sjukt röda ögon i flera dagar nu och vanliga allergitabletter fungerar inte så för att få bukt på allt som kliar måste jag ta tavegyl vilket jag blir sjukt trött av. :S Längtar tills det lugnar ner sig lite. Känns som man aldrig blir frisk heller när näsan rinner hela tiden.




// josefine

älv

Jag smälter. Har varit superväder i några dagar nu och jag älskar det! Igår och idag har det dock varit lite tungt att jobba eftersom det känns som man bara svettas och svettas och svettas. Nästan så jag överväger att dricka en resorb innan sängdags. Är ännu svettig som en jävla gris på pannan. Ska alldeles strax hoppa i duschen och svalka mig, hade det inte varit för min feber tidigare i veckan hade jag tagit mig ett dopp i älven.


Ledig imorgon och måndag. Ebba är här så det är fullt upp med bus! Tyvärr har Sophie åkt hem så ingen spelar kort med mig om kvällarna. Har hunnit med en massa rappakalja också och kommit fram till att det måste vara ett av de roligaste spelen.




// josefine

småfeber

Har åkt på en rejäl förkylning. Haft lite småfeber i några dagar och en hosta som heter duga. Trodde jag skulle kvävas igår på jobbet. Hostade tills jag var rödare än en kräfta i ansiktet. Idag är jag dock ledig och hoppas att jag ska hinna kurera mig lite. Dessutom ska jag hinna umgås med Sophie som åker hem imorgon. :S


Vädret ser toppen ut så måste nog sätta mig i solen så jag kan få lite färg. Den lilla färg jag hade efter Miami har redan flagnat bort. :S
// josefine

Kynsivaara

Dagen började med moln men nu har det spruckit upp rejält och solen skiner som bara den! Helt underbart vackert. Tog en tur upp på berget med Sophie, Jona och Nike. En sjukt vacker utsikt i detta solsken. Sitter just nu och kikar på bilder och lyssnar på Maggio. Vilken stund va? Ska alldeles strax ge all min uppmärksamhet åt Sophie, som vanligt ska vi spela lite spel. De få gånger vi väl träffas spelar vi spel för ett helt år.







// josefine

RSS 2.0