passande

För er som bryr er och har lust att notera så är jag proppmätt. Vet jävlar i mig inte hur jag ska ta mig upp ur denna soffa och sätta igång med min bakning! Morotskaka och vetelängder siktar jag på. Kanske bara blir morotskaka.. Men baka det ska jag iaf, jävlar också vad jag ska baka!

Medan jag samlar krafter att stiga upp så kikar jag på frisyrer, ska nämligen klippa mig. Igen känns det som. Men vafan jag vill göra nåt kul med mitt tråkiga hår. Inte alltför kort men nåt nytt och roligt och förhoppningsvis nåt som passar mig. :)



Okej, tänk er nu mitt ansikte där. Tror ni det blir coolt och ballt? ;)





// josefine

löften

Äntligen ska jag lägga upp de sista bilderna från vår underbara resa! :) Precis som jag lovade! Löften är sånt jag inte vill bryta.

Fredagen först, en rätt trevlig kväll. Sanna sjöng som en gud, hon är så sjukt grym och Mickan & jag stod och diggade som två fjortisar som ser på Johan Palm. :D Underbart! Kul var det iaf och förfesten var också skoj!

Imorgon slutar min lediga vecka och arbetet kickar igång. Torsdag är min lediga dag och den ska jag spendera hos läkaren, en ortoped ska kika på min handled och sen ska jag shoppa lite granna tror jag :)






















































// josefine

nackspärren

Jag har ta mig fan inte hunnit med mycket de senaste dagarna, därav varken bilder eller uppdatering. Sanna var imorse så besviken att hon drabbades av nackspärr och kunde därmed inte följa med Mickan och mig till Kuittas för att äta Sandra ur huset! Tragiskt!

Nu kommer iaf lite bilder från våra sista dagar, de roligare bilderna med våra båtutflykter osv kommer senare.. Inom ett år, det lovar jag!


 




En Jona, en Josefine och några olivträd.


Jona+moppen och så världens godaste chips! :)




Minigolf. Jag vann inte.


Översmyckade gravstenar + Marathonisis





Spöregn och Jonas fyndiga tshirt.



// josefine

resdagar

Jag är äntligen hemma igen efter några tuffa resdagar. Igår kom vi till Luleå, en natt där och så ett sjuhusbesök och sen hem till Svanstein idag med buss och hundra väskor..

Imorgon väntar jobb. Hoh, en lååång dag. Inte mjukstart direkt. ;P Min prins åker tillbaka till Sunderbyn imorgon för operation av handen, hade verkligen velat följa med honom men tyvärr så gick det ju inte.. Hoppas verkligen allt går riktigt bra! :)


Dags att ta igen lite IDOL.


Bilder från resan kommer, jag lovar!


// josefine

only one

Hjalp nu har vi bara en endaste dag kvar har! Tva veckor har sprungit ivag! Helt sjukt vad tiden kan ga snabbt, men det ska faktiskt bli riktigt skont att komma hem. Hem dar man har ett kylskap som man kan plocka saker ur nar man vill.. :D haha!

Idag har Jona och jag vart pa roadtrip runt har pa on med en vespa. Riktigt kul var det och vi fick se en massa vackra platser. Verkligen nagot jag rekommenderar till alla som aker hit. Dessutom ar det inte sa svart att hitta men trots detta sa akte vi lite fel en gang med det loste sig bra och vi kom fram till Laganas igen! :)


Dags att borja bege sig mot hotellet, kanner mig en gnutta trott efter ungefar 7 timmar pa en vespa. Lite smaseg i benen och sa har jag sadelsmak i roven! ;)



// josefine

sjosjuk

Idag har vi vart pa en helt underbar utflykt till sjoss! Akt bat i 8 timmar. Kul for oss som tal sant, mindre kul for dem som blev sjosjuka och spydde ner hela toaletten sa handfaten stockades. For er som ar intresserade sa kan jag beratta att det varken var en trevlig syn eller lukt jag motte dar. Hur som helst sa har vi sett det beromda vraket och givetvis grottorna. Badat i det underbart turkosa vattnet har vi ocksa gjort! Helt sjukt klart ar det och helt sjukt blatt. Man tror knappt sina ogon! :) Kanns annu som jag gungar fram pa vagorna, haha var ratt blasigt ute. Darav de nerspydda toaletterna..

Idag ar det ju inte heller vilken dag som helst, nej det ar min alsklings fodelsedag (GRATTIS!) och det har vi firat med en brakmiddag. Gott som fan men nu ar jag sjukt matt.. Nu ska vi bara ta det lugnt, kolla en film och sova. Blev inte sa manga timmar inatt sa det ska vi ta igen!


Dags att bege sig!



// josefine

Zakynthos

Hejochha! Vi har det helt javla underbart har! Det ar sa sjukt varmt, svetten bara rinner och man vill helst bara ligga i det riktigt varma och skona vattnet. :) Dagarna gar snabbt och hittills har vi spenderat dem pa stranden. Pa mandag vantar en battur runt hela on och pa onsdag ska vi ut med bat och kika pa skoldpaddor. Ska bli riktigt skoj faktiskt!


Saknar alla dar hemma! Dags att ge sig ut i varmen igen!



// josefine

väntan

Väntan. Denna jävla väntan. Det är förövrigt det enda jag gjort idag - väntat. Jona fick reda på att han hade ett brott i handleden, sådär en månad efter själva skadan inträffat. Det är väl en skälig väntetid? Eller så inte. Nåväl, detta resulterade i att vi fick åka till Sunderbyn för att han skulle få gips. Där väntade jag 2,5 timme. Läste en kass tidning och såg ett kasst tvprogram innan damfotbollen satte igång och hindrade mig från att somna bland alla svininfluensabakterier. Sen mat och så Kallax, inte desto mer väntade där inte. Kunde dock inte sova på planet. Depp. Nu har vi väntat här på Arlanda sen vi landade 22.05. Har vilat/halvsovit 30 min. Läst lite och sett halva V för Vendetta. Synd att datorn la av bara.

Så nu sitter alltså Jona och jag här, bredvid varandra. Han är förövrigt den enda som är online. Vafan sover alla inatt för? Som grädde på moset upptäckte vi under vår lilla promenad runt Arlanda, till vår förtret, att planet givetvis är försenat. 06.15 har ändrats mot 07.45! Inte sådär jättesugen på att sitta här just nu. Inte sådär jättesugen på det här med att resa. Väntar bara tills jag får komma ombord på planet och sova. För sova behöver jag. Vet inte hur man stavar ord, vet inte hur man pratar. Jag är en sån människa som slås ut av brist på sömn och mat. Jag är en sån människa som inte kan vänta efter en oannonserad tid. Sist men inte minst så måste jag tala om att jag gjorde misstaget att låsa in min älskade chokladkaka i skåpet. Dumma mig. Blä!

Ska återgå till surfandet, 1,07h återstår.


Ska försöka mig på nån uppdatering i solen. För vi lär inte spendera all vår vaken tid på stranden. Det är vi båda för rastlösa för att göra. Eller ok, jag kan ligga där en hel dag men inte Jona.


Saknar min varma säng! GODNATT!



// josefine

RSS 2.0