nattjobb

Dricker kaffe(!) och laddar mentalt för en jobbnatt. Hoh, kommer bli tungt men efter natten väntar en veckas ledighet så bara kämpa på! :)
 
Lite bilder från Barca tänkte jag bjuda på! Det finns så fina städer i Europa. 
 
 
 
Små, trånga gator med fina hus.
 
Här satt vi och tittade på skejtare, läste och njöt av solen.
 
Så fint.
 
 
Färgglatt i Parc Guell.
 
// josefine

djurplågeri

Varför skaffar man hund om man inte har tid/ork att gå ut med den? Det är så jävla sorgligt att se när folk bara sätter ut hundarna i en lina på gården och hoppas att den ska utföra sina behov så man själv slipper gå ut på promenad. Resultatet av detta? En skällande hund som skäller åt ALLT och förmodligen inte heller utför sina behov. Djurplågeri är vad det är!
 
 
// josefine

barca

Har tillbringat fyra underbara dagar i Barcelona. Vilken underbar stad. Vi har haft fint väder och hunnit med massor. Mest har vi promenerat runt och upptäckt staden och inte enbart de turistiga ställena även om en del av dessa även fick sig ett besök. Tror vi snittat ett x antal mil per dag, då vi promenerat nästan överallt med en karta i handen. Jona läser och jag glor på alla fina hus. Någon större shopping blev det inte, min plånbok blöder ännu efter Asien. 
 
Nu blir det en skön avslappningshelg, bara jag och Nike. Jona valde att stanna en vecka till och njuta av det fina vädret och den sköna staden. Själv kickar jobbet igång igen på tisdag. Kameran är kvar i Barca så bilder kommer senare.
 
 
// josefine

bungy

 Kära vänner nu ska jag äntligen bjuda er på en film från mitt andra bungy jump! Haha, det roliga när man ser det såhär efteråt är när jag gör pistoltecknet. Det är ett dyktecken för trigger fish som jag tyckte kunde vara kul att göra. Hade bara tänkt göra detta i min sista vinkning till kameran innan jag skulle ner, men så blev jag nervös och gjorde det hela tiden så det blev inte så coolt som jag hade tänkt. Nåväl det är inte så lätt att hålla ordning på skallen när man har dödsångest.
 
 
 
 
// josefine

inskolning

Imorgon börjar allvaret. Min första inskolningsvecka börjar, ska bli riktigt kul! Annars har vi mest tagit det lugnt. I torsdags var vi i Luleå och kollade slutspelshockey. Måste säga att jag blev besviken på arrangemanget. Har tidigare varit i Skellefteå Kraft Arena där det är betydlgit mycket bättre. Vi stod i bortastå. I Coop Arena är denna placerad långt ner, bredvid hemmaklacken och dessutom väldigt liten. För korta människor innebär detta att man inte ser så mycket. Dessutom trycker de dit Luleåfans!? När vi var i Skellefteå fick vi ett helt hörn för oss själva, den var högre upp och de som hejade på SAIK fick en varning annars skulle de åka ut. 
 
Har just varit ut på sjön och åkt skidor. Åh, finns det nåt skönare när vädret är så fint? Vet inte riktigt vars vi lagt vår kamera, hade nämligen tänkt bjuda på lite bilder från påsken men det får bli någon annan dag!
 
 
// josefine

RSS 2.0