hälsotest

Ännu en tidig morgon i mina ögon. Har varit på ett hälsotest som Lifegene har. Det är helt gratis då alla resultat används i forskning. Är nu tre stickmärken och förmodligen också tre blåmärken rikare efter att sjuksköterskan hade lite svårt att hitta mina vener. Alltid samma sak. Snart blir jag fan stickrädd när de jämt ska gräva och sticka om och om igen. Fick även se hur mycket kropssfett och muskler jag hade samt göra ett spirometritest som visade på lätt obstuktion?! Hon skulle skicka detta till deras lungläkare som skulle kika på det. Blåste typ hundra gånger så jag tror det berodde på att jag blev lite trött.. Nåväl, vi får vänta och se.

Nu ska jag strax springa ner till tvättstugan och byta. Hittade en tom tid så ska tvätta bort lite grejer.



// josefine


tomtebo

Har börjat dagen med ett indoor walkningpass med Sandra. Nu är jg färdigduschad och redo för en skön söndag. Återhämtar mig från träningen med gårdagens godisrester. :) Har förövrigt fått nån jävla dille på japp. Det är så sjukt gott!

Igår åkte Nike, Jona och jag iväg med bilen till Innertavle eller var det Yttertavle. Minns inte, men känns som same same. Hur som helst åkte vi dit för att Nike skulle få springa lite i skogen och jaga pinnar och därefter körde vi runt på Tomtebo och kikade på nybyggda villor och radhus. Oj, så sugen man blev på att köpa ett hus, fanns så många fina och stället är helt perfekt. Lugnt och fridfullt. Lite som i Svanstein. Dock lite närmare en stad. ;)







Nu, en bättre bild på bilen!

// josefine

morgonpromenad

Härligt höstväder. Var ut på en morgonpromenad imorse med Nike och Sandra. 7 grader och soligt, riktigt fint! Därefter cyklade jag ner till MB!! Tänkte smart där. Behövde lite referenser från en bok och hur många från min klass är där på en lördag förmiddag? Svaret är nog ganska enkelt, väldigt få eller förmodligen ingen. Fick tag i boken och hittade det jag behövde så nu är jag nöjd. Ska försöka avsluta hemtenan snarast så jag får vila sen. :)

Ska försöka dra upp Jona ur sängen strax och åka iväg till nåt mysigt ställe där Nike kan springa lös och hämta pinnar.



// josefine

tvättstuga

Fick mina skor igår och de var så snygga! :) Är supernöjd och dessutom passade de perfekt.

Håller just på att försöka avsluta min hemtenta, har inte alls mycket kvar nu. Känns så himla skönt. Varvar detta med att springa ner till tvättstugan med jämna mellanrum. Varje fredag 16-20 är du absolut garanterad en tvättid i vårt hus, det är då ett som är säkert. De andra kvällarna är desto svårare ska jag tala om för er.

Nu ska jag försöka skriva klart det sista för idag innan IDOL börjar.


// josefine


golvet

Åh, vad nöjd jag blev med vårt nya golv! Speciellt i sovrummet där det tidigare var så trist med vita väggar och ljust golv. Det blir mer livat nu med "trägolv".

Återigen har jag stigit upp tidigt och även idag hunnit med mycket. Vi har handlat, fixat och kånkat tillbaka alla möbler på sin riktiga plats och sen har jag hunnit med ett pass spinning också. Gud vad skönt det var. Älskar verkligen spinning!







Såhär såg vårt tvrum ut igår...




// josefine

upp och hoppa

Det här med att vakna tidigt, det är min grej det! Imorse klev jag upp 07.30 på min lediga dag och hoppade på cykeln ner till IKSU för lite träning (löpband & simning) med Linnéa. Därefter hem och slappa lite innan det var dags för plugg med Maja och Johanna. Man hinner ju med så mycket när man vaknar tidigt och gör bort dagens träning.



På eftermiddagen var det bara att ta tag i det jobbiga - flytta ALLA möbler från hall, sovrum och kök till tvrummet då vi imorgon ska få nya golv i dessa tre rum. Ska bli kul med lite förändring! Blir ett mörkare grått i hallen och köket och ett ekfärgat golv i sovrummet. Fanns inte så mycket att välja på men jag tror det kommer bli fint hur som helst. Ska ta bilder imorgon när det förhoppningsvis är klart.



// josefine



topparna

Josso, jag hittade en bild på vår bil men den kanske inte är så bra...


Blev inte mer än toppning igår även om jag var lite sugen på lite kortare än så. Återigen var mitt hår i betydligt bättre skick än vad jag trodde. Jag måste nog börja gå loss med plattången om det ska bli nåt slitage utöver det vanliga för att få en orsak att klippa axellångt. ;)


Köpte även en kursbok för 379 igår. Inga roliga pengar att lägga ut men lyckades iaf göra två av hemtentafrågorna med hjälp av den så jag antar att jag får se det som ett bra köp då.



Nu ska jag kicka igång med dagen.



// josefine

Nydalasjön

Vilken underbar dag! Soligt och lite små höstigt i luften. Precis sånt väder jag önskade mig i veckan. Var ut på en två timmars promenad kring Nydalasjön med Nike, Johanna och Johan. Därefter promenerade Jona, jag och Nike tillsammans med Sandra och Jocke ner till Nydalasjön för lite korvgrillning. En hel dag ute i den friska luften, precis så som jag älskar det!


En vinterpromenad kring Nydalasjön. Det är så himla fint där.

Nu ska jag bege mig en trappa upp till Sandra och Jocke där vi ska se IDOL.



// josefine

hemtenta

Åh, vad meningslöst med lördag. Har inte haft något alls att göra idag trots det fina vädret. Väntar egentligen bara på måndag nu så jag får veta om jag kan låna den där boken eller om man måste köpa den. Fattar verkligen inte varför jag är så stressad över hemtentan då det faktiskt är tre veckor kvar tills den ska vara inlämnad. Inser väl att ledigheten kommer snabbare ju snabbare jag blir klar med uppgifterna. ;)

Beställde mig ett par skor idag. Tänkte när det ändå är löning snart och allt.. Man måste ju unna sig ibland.


Snart ska vi åka iväg till Fanny och Anton på middag så det ska bli trevligt!




// josefine

afro power dance

Sådärja, har haft en riktigt effektiv dag. Vaknat 08, skrivit lite på hemtentan, tränat (afro), handlat, fjärrlånat en kursbok och nu tvättar jag för fullt! Snart ska vi sätta igång med fredagsmyset framför IDOL med en massa gott godis.

På måndag ska jag klippa mig! Det är planerat från min sida att jag bara ska toppa men allt beror på hur slitet håret är. Kanske måste kapa mer än jag tror. Är dock lite sugen på att klippa typ axellångt. Vad säger Ni?


// josefine

knän

Älskar att ha en bil. Handlade lite idag och åkte förbi H&M och köpte lite underkläder. Väl hemma upptäcker jag att jag
såklart tagit fel storlek på två av plaggen. Men vafan?! Ringer dit i panik och frågar om det går att ordna då det ju faktiskt bara var en timme sedan jag köpte dem och knappast kan ha använt dem. Öppet köp gäller ju nämligen inte på bl.a. underkläder. Jag hade tur att det var en snäll själ som svarade och lät mig komma och byta! Känns ju inte så kul att behöva använda sina nya trosor som skurtrasor typ.

Känner mig helt körd i benen efter ett pass step-muskel och knäna mår inte heller helt bra. Nu efteråt minns jag varför man inte ska gå på det alltför ofta för då säger knäna ifrån. Det är absolut ingen bra träningsform egentligen, sliter på knäna är vad det gör. Men kul är det! :)



Nu längtar jag efter snö! Tänk vad fint och ljust det blir då.




// josefine

samarbete

Äntligen fick jag kameran och datorn att samarbeta! Nu ska jag ge er lite bilder att titta på.

Vädret fortsätter att göra mig besviken. Jag vill ju ha en sån där fin höst med en massa sol och kyliga morgnar. Såna morgnar så man blir lite lätt röd om kinderna när man cyklar ner till skolan. En massa gula löv som lyser i solens sken. Så, skicka mig lite sånt väder nu tack!


Varför alltid denna otur med datorer? Vår förra gick sönder. Min som jag köpte i juni har gått sönder, skärmen ser ut som att den spruckit? Fattar dock inte hur det är möjligt, behandlar den som min bebis. Dessutom har den nåt annat slags fel och flimmrar till då och då. Åh, måste det komma nu när vi ska skriva hemtenta och snart VFU-uppgifter.




Ber om ursäkt om jag ALLTID bara har bilder på vår sötnos Nike. Men är hon inte vacker? Hon är fotogenisk helt enkelt och då blir ju allt så mycket roligare att fota!

// josefine

typiskt.

Jag hade verkligen planerat att komma igång på allvar med träningen denna vecka eftersom förra mest bestod av att städa och komma igång med skolan igen. Igår planerade jag spinning men blåste av det när Jona och jag beslöt oss för att äta gott och idag när jag verkligen VERKLIGEN tänkt dra igång med en bra vecka så vaknar jag med världens halsont. Åh, det är verkligen inte min vecka nu känner jag. Så jävla typiskt.

Vädret gör en inte heller på bättre humör. Det duggar ute och det har det gjort hela dagen.

Nike, hon fortsätter bara att tappa päls. Jag tycker att nu kan det ju faktiskt vara dags att bygga en ny inför vintern, men nejnej. Dammsugade i lördags och redan igår såg det ut som fan. EN DAG??! Imorgon ska jag ge vardagsrumsmattan en match igen.



// josefine

skogen

Jona och jag har köpt en bil! SÅ jävla skönt.

Solen strålar utanför och jag tänkte att jag strax ska dra upp Jona ur sängen och gå ut på en skogspromenad med Nike. Man måste ju passa på medan solen ännu visar sig. Igår var vi påväg ut och just som vi bestämt oss vars vi skulle gå började det spöregna och så fick vi vänta några timmar innan vi kom iväg.

Satt just och läste aftonbladet och blir alltid lika rörd när det står något om Stefan Livs bortgång. Jag kan fortfarande inte fatta. Man känner inte ens människan men ändå blir man så berörd. Nygift med två små barn. Vilken mardröm. Vila i frid Stefan Liv!



// josefine

premiär

Då var det redan torsdag. Hunnit med höstterminens IKSU-premiär! Bodypump och fyfan vad trött jag är nu efter. Mina muskler har vilat så gott som hela sommaren och nu fick de en rejäl chock. Längtar inte till lördag för då kommer värken och stelheten. :S

Jag blir så less på alla trångsynta människor. Försöker få arbetsrätten tillgodoräknad eftersom jag läste det under den juridiska översiktkursen men läraren är trög och påstår att han inte kan se att det ingått. Nu har jag skickat in lite fler dokument och hoppas han ska ändra sitt beslut. Idag hade vi en föreläsning om arbetsrätt och det är fan i mig exakt samma saker som vi gick igenom. Jävligt onödig!!



// josefine

jag saknar dig

Då var sommarlovet slut. Har hunnit med en massa på dessa dagar som gått sedan jag satt framför en dator. Nej, men jag har faktiskt inte hunnit sätta mig ner och läsa aftonbladet ens så känns som jag är helt bakom flötet när det kommer till nyheter. Nästan en vecka i Helsingfors. Hann med shopping, en heldag i Tallinn och en dag på Linnanmäki (nöjesfält). Riktigt trevligt och det bästa av allt - HOTELLFRUKOST!

Kom till Umeå i lördags och har inte hunnit med så mycket mer än att städa hela lägenheten och byta gardiner. Blir så himla stor skillnad bara man byter gardiner och kuddöverdrag. Dessutom har vi vart på bio och sett "Jag saknar dig", tyckte den var fin och grät som ett barn genom halva filmen.


Är ledig idag och funderade på att baka lite blåbärsmuffins då det regnar ute.




// josefine

RSS 2.0