kamerakris

Vi drabbades av en kamerakris häromdagen! Vi kunde verkligen inte hitta vår kameraladdare och batteriet var helt jävla tomt. Det går ju inte att åka till Rom utan kamera. Vi sökte och sökte, utan resultat. Fick bege oss till Media Markt för att köpa en ny, dock fanns bara universalladdare. Tog någon timme innan Jona lyckades lista ut hur man skulle lägga batteriet i den men tillslut lyckades han och nu är kameran laddad och klar. Gäller att packa ner den snarast så den inte blir kvar här hemma, vore ju surt. Kring 0700 lyfter vi från Umeå imorgon för en mellanlandning på Arlanda och sedan vidare mot Rom. Ser fram emot det så sjukt mycket! :)


Mini-Nike! I tisdags fyllde lilltjejen ett år och jag funderar vars tiden egentligen tar vägen..

 

 

Dags att peppa Jona till att packa sin väska!

 

 

 

// josefine




vårväder

4 dagar återstår tills Jona och jag åker till Rom. Åh, så himla kul det ska bli! Äta gott, se vackra byggnader, mysa, njuta, shoppa! Det kommer bli underbart.

Idag har vi haft vårväder i Umeå. 08.45 när jag vaknade imorse var det +2 grader ute, så himla skönt! Dessutom visade solen sig från sin bästa vårsida. Efter skolan hade jag inget val, bara ut på långpromenad med Nike och skönt var det.



Nike älskar trånga utrymmen. Igår låg hon under soffan och vilade.


// josefine

hagamannen

Sova länge, äta god mat. Det är en bra helg det! Har även hunnit se första avsnittet av Solsidan säsong 2 och ikväll väntar bio, "The town". Sitter just nu och lyssnar på en dokumentär på P3, handlar om Hagamannen som härjade i Umeå för drygt tio år. Skulle ställa in vår klockradio när jag av en slump hörde programmet. Riktigt intressant!





Nike är mysig hon!



// josefine

tentapizza

Älskar helger mellan två kurser. Inget att plugga, inget att tänka på. Skönt. Ska strax börja laga lite middag, tänkte testa på att göra egna chicken nuggets. Kan bli intressant!

Igår hade vi tentafirande iform av vin, pizza och lite tvtittande! Mysigt och framförallt mycket trevligt! Kände mig sådär lagom mör efter tentan trots att jag som vanligt gick bland de första. Var klar redan efter 45 min men kände att det inte alltid kan vara jag som går först så satt kvar och läste igenom lite till och väntade på att den första skulle våga sig fram.


Ebba med sin booby car och hennes 1års tårta! :)



Nikes favoritställe nummer 1.

// josefine

termin tre

Då var tentan för sista kursen under termin två bortgjord. Känns riktigt underbart! På måndag börjar termin tre och en stor men förhoppningsvis intressant kurs.

Känner att det börjar bli dags för mig att städa upp lite i lägenheten, varje gång jag har tenta ser det ut som skit. Jag drabbas inte av städanfall för att slippa plugga utan pluggar varvat med tvtittande och lämnar allt annat åt sidan. Helt ärligt ser det ut som skit här. :S




// josefine

RSS 2.0