90

Har hunnit med massor idag. Klippt min kära farfar som fyller 90 år i dagarna, handlat lite presenter och mat och slutligen bakat kanelbullar med mamma! Ikväll kommer mina 08kusiner, ska bli riktigt skoj! Inte igår man träffade dem!

Har dessutom hunnit köpa två bra och SKÖNA skor. Äntligen! Nu är det slut med lidandet!

Saknar JONA enormt mycket! :(


Nu pensla och sockra bullarna!



// josefine


tröttmössor

Dagens föreläsning om genus och kön inom omvården tyckte jag var riktigt intressant, men det gjorde tydligen inte alls. Vår föreläsare stannar upp mitt i en mening och alla tänker nog samma som jag; vafan? Så säger hon; jaa, nu ser jag att det är några som sover och det känns ju inte alltid så kul! Några jävlar hade alltså lyckats somna, helt otroligt! haha, men kul hade vi andra åt det!

Sedan har jag lyckats dra på mig nåt cp med min häl, den gör riktigt ont när jag promenerar. Speciellt på morgonen innan den kommit igång. Haltar mig fram som halta Lotta, känns halvkul. Det var sista gången jag köpte nå jävla syntet stövlar från wedins, din sko, skopunkten m.m. Mina fötter klarar tydligen inte av dem. Jobbigt att ha kräsna fötter när man är student. Tur att man fyller år snart! :)

På tal om hemmafruar, så har jag utvecklat min pojkvän till en äkta hemmaman :) Ibland, när man har tur, så har han både hämtat tvätten OCH diskat! Det ni! :D


Nu väntar sängen!



// josefine


KTC

Sådärja, vecka 1 avklarad och vecka 2 har just kört igång med en lyxdag. Började 0830 som vanligt men idag var vi nere på KTC (=Kliniskt TräningsCenter). Vi övade hur man lyfter en patient från rullstol till säng och liknande grejer. Därefter fick vi sluta och då var klockan bara 10! Träffade dock min basgrupp då för att komma på bra frågor till morgondagen, då vi ska intrevjua sjuksköterskor! Kan bli riktigt intressant tror jag!

Igår hann Jona och jag med att se 2012! Vissa säger att den är bra, andra att det enda som var bra var effekterna. Jag gillade inte alls den, jag menar hur jävla tur kan man ha egentligen? De klarade sig alltid på fitthåret och inget mer.. Okej, de måste kanske vara så för att få filmen intressant men jag blev faktiskt less. Lite för gulligull och jäva röta hela tiden.


Nu lunch sen stan!


// josefine

hektiskt

Har haft en hektiskt vecka med en hel massa nytt om man säger så! Föreläsningar, sen ska man hitta överallt och hinna fixa alla kort man kan tänkas behöva till skolan! Sen får jag ju inte glömma alla böcker.. Nåväl nu är det äntligen fredag och klockan är inte speciellt mycket men jag har hunnit med en hel del! Skola till tolv, skippade lite biblioteksinfo för att få komma hem tidigare och se skymten av min prins! Vi hann käka tillsammans sen drog han till Jocke och jag mötte upp två tjejer från klassen för EPP på Medicinska Villan. EPP=Efter Plugget Pub. Vi hade riktigt trevligt och sedan styrde vi stegen mot Rött ute på Berghem där vi i sällskap av tre till intog en gudomlig middag! Nu, såhär sju timmar sen jag drog, sitter jag här lagom trött för att sova. Tror dock jag ska försöka hålla mig vaken en stund till.. Imorgon väntar en sittning på Ålidhem med EMO-tema. Kommer nog bli riktigt kul!

Ska försöka fixa lite bilder på lägenheten när jag väl hittar vår kamera som jag är säker på att jag packat ner! :)


Bild på Sannas present kommer senare!



// josefine

väskor

Jahapp, då var packningen i full gång! Min väska är redan full men jag känner mig inte riktigt klar. Dessutom väger den alldeles för mycket. Hur ska detta gå? Får nog ta en till kanske? Tur att Jona älskar att bära! :D

Imorgon blir det mest troligt en tur till Ötå för att kika på lite inomhusfotboll. Skoj! Var inte igår om man säger så..

Igår hade vi tjejer tacokväll hemma hos mig, passade på såhär innan jag flyttar iväg! Hade det riktigt trevligt och fick dessutom en riktigt fin present av Sanna. Hon hade ritat av mig och Jona och ramat in bilden! Sjukt fin var den! TACK! Hoppas ni pallrar er ner till Umeå för att hälsa på mig!


Nu är det dags för sängen, planerar en realtivt tidig uppstigning imorgon!



// josefine

stort M

Svar till den anonyme som jag misstänker är Tesa! :) Vi ska hyra en tvåa på Öbacka i andra hand fram till sommaren. Det ligger alldeles vid skolan och sjukhuset så det är perfekt läge!

Var riktigt trött imorse. Hade nämligen planerat att inte sova bort hela dagen så jag ställde klockan på 09.00. Slumrade om till 09.30 och nu börjar jag känna det där enorma suget efter måltiden med stor M - FRUKOST!

Dagen kommer bjuda på en visit till Mickan för att kika hur det ser ut i deras nya hus och sen ska jag väl börja planera min lilla packning också.. Hatar att stressa när jag ska packa en väska, så här ska börjas i tid. Åker ner till Umeå fredag, lördag eller söndag. Mest troligt redan fredag eller lördag så man hinner andas och handla lite mat innan allt sätter igång!

Idag ska jag bjuda på lite bilder jag hittat i min mobil! NJUT, för det händer inte ofta.

Två sjuka människor jag träffade på nyår, man kan ju undra vars de kommer ifrån egentligen..



Ebba leker "arga leken" med farfar. Jag tror faktskt hon vann med hästlängder! :D



Ebba myser med faster. :)



// josefine

hjälp?

Då var det bestämt. Jona och jag flyttar ner till Umeå inom nån vecka. Har lyckats läsa så fel som man bara kan. Fick hem mina papper och så läste jag; kursstart 28 januari. Okej, tänkte jag. Ingen stress där inte. Men så idag fick jag nollningsschemat och tänkte vafan ska den börja den 18 redan? Så jag hämtar mitt papper för att vara 100 % säker på att det verkligen var den 28 som jag tidigare läst. Men ack så fel jag hade, det är verkligen den 18 som det hela startar och det är ju förfan om en VECKA! Hjälp kanske? Nåväl lägenheten är så gott som fixad. Har fått en hel del bra förslag så vi måste bara välja och bestämma. Känns riktigt skönt att börja med nåt nytt i livet. Komma ifrån lite.

På tal om nollningsschemat så hittade jag en dag då jag tyckte temat var lite sådär extra jävla kul - EMO! hahahha! När Sanna fick reda på detta började hon genast planera min outfit. Jag tror ta mig fan man kan anställa henne som sin personliga stylist. I alla lägen dessutom! :D



Dags för lite Californication känner jag, sen sova. Imorgon väntar jobb. Kan vara min sista dag på länge..



// josefine

workwork

Har lyckats sova till ett idag, det var inte igår. Var faktiskt väldigt skönt på ett sätt men ändå väldigt deppigt att känna att man missat halva dagen. Fast å andra sidan finns det inte så mycket man kan hitta på när det är såhär kallt.

Det roligaste av allt är ändå att jag vart riktigt sugen på att åka längd i typ en vecka nu och just denna vecka då mitt sug vart så stort så har också temperaturen bara sjunkit och sjunkit. (Tror det beror på de svenska herrarnas framgångar i Tour de Ski! :D Skitsuget alltså, inte den sjunkande temperaturen). Typiskt när man för en gångs skull är sugen på någon slags träning så går det inte.. När ska vi kicka igång med bandyn igen?

Det känns som varje vecka är den andra lik. Just nu har jag jobbvecka och då händer inte så mycket mer än just jobb. Nästa vecka är jag ledig och dessa dagar brukar jag sova bort, städa lite, mysa med Jona, umgås med tjejerna men inte hitta på nåt speciellt. Känner mig faktiskt riktigt sugen på att börja plugga nu, göra nåt vettigt. Ta tag i mitt liv.



// josefine


helgo

Då var både jul och nyår avklarat för denna gång. Juldagen var riktigt lyckad, kul förfest och sen även en riktigt trevlig kväll/natt ute på hotellet.. haha, lite småont i fötterna under slutet av kvällen bara. Jag har kommit fram till att jag har känsliga fötter.. :S Eller nåt liknande. Nåväl mådde sådär lagom bra dagen efter när jag skulle iväg och jobba några timmar men det gick finfint!

Nyåret firades in med nära och kära uppe på Svanstein Ski. Hade kul men kom hem rätt tidigt, skönt för mig idag. Mådde ännu bättre när jag såg hur dåligt man kunde må efter en lite alltför sen efterfest! ;) hahha!

För några timmar sedan åkte Jona och hans killgäng iväg till Levi för att festa mer. Hoppas de får kul. Själv ska jag sova och vakna utan huvudvärk imorgon. Kommer bli underbart! Ska också passa på att mysa med min brorsdotter Ebba som är och hälsar på. Hon är helgo! :)

Och jo, det bästa av allt! Jona och jag har gått och förlovat oss!!! :)



// josefine


RSS 2.0