i-landsproblem

Återigen sken solen som aldrig förr, man kunde inte skåda ett moln på den underbart blå himlen och minusgraderna var inte många. Det är vår på riktigt om nåt! GRYMT! :) Tycker synd om alla jävlar som stannade eller var tvungna att stanna inne! Min dag bestod av skidåkning och grillning. För er som inte ser vad min bild nedan föreställer så är det en eld. Och ja, den är tagen med min mobilkamera som inte riktigt hittat tillbaka till sin ursprungliga form.



Nu sitter jag i alla fall här och är extremt trött. Dels för att jag varit igång halva dagen och dels för att jag vaknat för tidigt. Smällar man får ta ibland, och som pricken över i:et måste jag vara vaken för att jag lovat att hämta mamma & pappa från farbror&fru senare. Ibland suger det att ha körkort, men det kan jag också meddela inte är speciellt många stunder. Nåväl nu är det väl dags att sluta med mitt gnäll blev lite väl mycket på sjön eftersom spåren var sjukt mjuka och jag var hungrig. Livet är hårt i ett i-land också, jo det är lite sant.

// josefine


inte rik och snål

Har tillbringat denna afton med Sanna, Ponny & Tina. Sjukt längesen vi fyra träffades, det är ju inte direkt som under högstadietiden då vi umgicks varenda dag :D Vi fick se lite som filmats från Hajens 50 års kalas. Bland annat en salongsberusad Sanna som förklarade följande för Deja om hennes pappa; Han är inte rik och han är snål, så det är inte mycket jag får. Varpå hon log kanske världens största leende och man riktigt såg hur hon tyckte hon lyckats med årets rim :P Vad diskussionen handlade om? Hennes skor givetvis, som hon halkar med både inne och ute..

Ska se gårdagens greys som jag missade p g a fotboll och sen är det nog sängen som väntar. Jag är rätt trött om jag ska vara helt ärlig.

Lovet lider mot sitt slut, fick lite ångest en dag över allt som väntar nästa vecka. Dessutom är det ju lottning till balen på måndag..

// josefine


kalmar ff?

Jaajävlar har haft en kukdag idag. Bara suttit inne hela dagen i princip och sen fick jag lite ångest över allt jag egentligen borde tagit itu med. suck. Dessutom borde jag städa mitt rum.. Nåväl får bli en annan dag och jo en sak har jag faktiskt hunnit med - att se lite av alagarnas fotbollsträning. :)

Sitter och tittar Brasilien-Sverige, man undrar ju vars Rosenberg lärt sig avsluta?

Ihelgen börjar allsvenskan och vissa har Kalmar som favorit, jag tror jag är en av dem. Men det finns många andra också... En sak vet jag iaf, första omgången är sjukt oviss.



// josefine

the mirror's truth

Fick höra av Tina att en låt påminde henne om mig. Det är coolt det där med låtar och hur de påminner en om personer, upplevelser och känslor. Sedan finns det de där låtarna som alltid kommer vara lika grymma, även om du hör dem 767438564867894 gånger och kan precis hela låten... Man bygger upp en fin relation med dessa låtar innehållande en hel del känslor, så är det nog bara.

Sitter just nu och lyssnar igenom In Flames nya skriva :) Glömde helt bort att jag fått hela då den inte är på min dator, dags att sätta igång att lyssna igenom allt.. Grymt.

GONATT!

// josefine


wetter

Dagen har bjudit på underbart väder, man kan inte annat än le när man vaknar upp och ser blå himmel och strålande sol. Så underbart! Att termometern sen endast visade några minusgrader gjorde inte mitt leende mindre.. :)


Grilldag med gubbarna ;P


Sitter och käkar upp min lillebrors godis, och nej jag är inte en elak syster. Han sa nämligen att jag fick dem! Han är ganska grym ibland :D Funderar på om jag ska följa med storebror & kusin Eric till badet för lite bubbelbad. Nåväl ska fundera lite till, men nu vidare.

// josefine


razz

Kan sammanfatta min kväll i några punkter;
- blå/grön välkomstdrink
- razz
- hallon
- ölspelet (utan fjollregler)
- skratt
- videosamtal
- skratt
- san fransisco
- dans tre sekunder med Hanna
- tillsägelse för ovårdat språk
- grilli
- vatten i sängen

- skratt

Ikväll väntar middag med släkten och sen film med tjejerna, kommer bli mysigt! :) Bilder kommer senare.

// josefine

glad påsk

Fick mitt påskägg idag.  Mamma hade köpt en jävla massa godis och så tog jag allt det goda och la det i mitt ägg. :) Så nu har jag ont i magen efter att ha ätit lite för mycket. Men det är smällar man får ta, det är inte påskafton varje dag.. :D Vädret var även lovande idag, men tyvärr kunde jag inte göra desto mer. Skulle gärna dragit med Sanna på en slalomtur men det får förhoppningsvis bli nästa vecka, när min fot blivit lite mindre fet och lite mindre blårandig.


Hittade lite fina bilder från Petters mobil. En är tagen påsken 06 och den andra midsommarafton 06. Det var fan inte igår, men fina minnen :)

Ikväll är det fest för hela slanten och jag är laddad som få. Nu är det dags att hoppa in i duschen och sen blir det supercupen, IFK-Kalmar :D


// josefine


en powernap per dag...

Postat av: Ponny

Jag är inte nyfiken, jag lovar! ;p
När man får en sån kommentar av den människan börjar man smått att undra. Faktiskt. Hon är den mest nyfikna människa jag nånsin kommer känna, jag lovar! :P Så sluta ljug Ponny för i helvete! ;P

En powernap per dag gör dig go och glad, jaa skoja inte :) Eller jag blir rätt irriterad av det. Höll just på att somna när min bror kommer hem, går så högljutt man bara kan och ropar; HALLÅ! så högt man bara kan. Därefter lyckas jag nästan somna igen och just sekunden innan jag somnar rusar den jäveln in i rummet och frågar om jag kan klippa honom. Suck. Lyckas iaf somna men vaknar av att bror nummer två klampar in i huset, och så kommer bror nummer ett in och ställer samma jävla fråga igen. Jag stiger upp lagom sur och irriterad. Aldrig i helvete får jag sova.

Imorgon blir det slalom hela dagen, ska bli skoj :) Vad som dock inte är lika kul är att oona ska operera bort sin tand :/ Stackare.. Hoppas allt går finfint imorgon :)

// josefine


nummer två

Lista nummer två för denna dag. Det i princip enda jag tillägnat min dag förutom min powernap på nån timme, grymt skönt :)

ÄR DU BEREDD?
Hade jag vart scout hade jag sagt; alltid redo!

VAD SA DU SENAST?
Vadå hade de den där jävla Sperrle? Eller nej, de hade den unga va?

LÄNGD?
1,63

HUR MÅNGA KUDDAR SOVER DU MED?
zwei

SPELAR DU NÅTT INSTRUMENT?
hahha, nej

BÄSTA LEKSAK?
ipoden eller mobilen

TROR DU PÅ LIV PÅ ANDRA PLANETER?
nåt slags liv ja

FRAMTIDSPLANER?
jobba, plugga, leva livet, skaffa en unge eller två eller kanske elva, jobba

TÄNKER DU NÅGONSIN PIERCA DIG?
det tror jag inte

SYNLIGA ÄRR?
jaa, ett på knäet efter att ha haft lite väl bråttom hem från farmor & farfar för många år sedan (jag tror det var en tävling mellan mig, petter & sophie om vem som kom snabbast hem till oss)

SKULLE DU NÅGONSIN FÅ FÖR DIG ATT HOPPA BUNGYJUMP?
JA!

ANSER DU ATT MAN FÅR SKYLLA SIG SJÄLV OM MAN SLICKAR PÅ EN LYKTSTOLPE PÅ VINTERN?
Nej, jag skyller allt på lyktstolpen såklart! Varför ska den bli så jävla kall så man fastnar där? Att man slickar där är ju naturligt, vi vet alla vad som händer men kan ändå inte låta bli. Människan är nyfiken av naturen, så är det bara.

STÄDAR DU DITT RUM SJÄLV?
Jaa, när jag min polska städerska är hemma i Polen och jag slipper betala hennes svarta lön.

SLÄPAR DU FÖTTERNA EFTER DIG?
Nej, jag orkar faktiskt lyfta dem

SKULLE DU KÄKA UPP EN CLEMENTIN FÖR 100KR?
Ja, clementiner är ju gott så varför inte?

KAN DU SJUNGA?
ALLA kan sjunga, jag kan sjunga som en kråka ;P

GILLAR DU ATT SJUNGA?
Japp, när jag är själv eller när det är tal om singstar :)

VILKET INSTRUMENT ÄR VACKRAST ATT LYSSNA PÅ?
Gitarr & piano

VAD GÖR DU OM DU FÅR HICKA?
dricker vatten eller ber min bror skrämma mig

VEM ÄR SNYGGAST I VÄRLDEN?
om jag ändå visste det..



// josefine

förföljelsemani?

Såhär kan det gå när man har tråkigt..

HAR DU
förföljelsemani: nej
tvångstankar: jovisst
någon annan psykisk sjukdom: jag är tvångsneurotiker!!!
färgat håret: japp
brutit några ben någon gång: nej, jag är hittills skonad från sånt
några piercings: tre i öronen
bra självförtroende: duger
komplex: ja
kysst någon: ja
varit kär: ja
rymt hemifrån: nej, jag trivs

HUR
går du: oftast rätt snabbt
svarar du i telefonen: Hallå/ suck är det du igen/ Westerberg
mycket pengar har du: 1050/månad
ofta städar du: när det behövs (d.v.s. när dammråttorna blir alltför stora bakom dörren)
många stör du dig på: jag räknar inte, men givetvis finns det en del..


TROR DU
att du kommer bli något: chansen finns
på gud: vilken gud menar vi nu?
på rymdvarelser: nja
att folk tycker om dig: jag vet att det faktiskt finns några som gör det, eller jag hoppas kanske mest ;P
på ett liv efter detta: yes

ÄR DU
förstående: Tycker jag
öppensinnad: Hyfsat
arrogant: det tycker jag inte
osäker: beror på situation
intressant: ein bisschen
hungrig: ALLTID!
smart: helt dum är jag inte
barnslig: man ska ha barnasinnet kvar :)
liten: en del påstår det
rolig: Jo, jag skrattar till och med åt mina egna skämt :D
pratglad: skoja inte
organiserad: Jajjamäsan
blyg: Ibland
sentimental: det händer
ansvarsfull: Japp
respektingivande: det vette fan
ledsen: verkligen inte
glad: för det mesta
pålitlig: Absolut
svår: haha, ibland
lätt att förföra: nej
Bra på att ge komplimanger: De som förtjänar en får en


// josefine


"fotbollsspelare är som prostituerade"

Tycker Omotoyossis uttalande var rätt klockrent faktiskt :D

Har gått runt med en halv sandlåda i ögonen idag, eller mest i det vänstra. Det är grymt irriterande måste jag säga, hatar när man får en helvetes massa skräp i linsen. Snälla kan inte nån komma på nya linser som man slipper ta ut och sätta in och som dessutom inte irriterar, TACK! Det vore underbart!



Sannasannasanna, hon kan verkligen förgylla ens dag det säger jag bara! :) Manko & jag har dessutom startat en mobbningskampanj mot henne, och nej det är inte alls elakt ;P Det är så det går när man inte ens känner igen sin barndomsvän ;)


// josefine

RSS 2.0