magsjuka

Det är så underbart att vara hemma om än det oftast bara är några få dagar. Har hunnit med magsjuka, promenad i solsken, busa med Nike i massor, äta god mat och mysa med Ebba! Spydde och hade världens magknip fredag e.m/natt. Låg och kved ett bra tag innan det avtog. Nike har tröstat mig genom att sitta bredvid mig när jag spytt och sen krupit nära mig i sängen när jag vilade.. :) Hon är ju bara för söt vår goa tjej! Hon och Ebba har förövrigt också haft en liten reunion, de tyckte båda de var sjukt kul att leka ihop. Ebba jagar, Nike kutar!

Har suttit hela dagen idag med hemtentan som ska in fredag 08.00. Några välbehövliga och onödiga pauser däremellan men jag har iaf kommit igång. Imorgon ska jag köra hårt, så jag slipper slita så mycket på torsdag utan mer kan finslipa allt då. Det bästa med dagen var helt klart det underbara höstvädret, sol och kyla i luften. Var ute en timme med Nike och promenerade kring Nydalasjön. Så himla skönt!


Ska bädda ner mig i sängen och kika lite Cougar Town!




// josefine

nålar

Idag har jag haft en relativt intensiv dag. Upp och iväg till skolan som började 08.30, där hade vi L-ABCDE hela förmiddagen. Det vill säga hur man ska agera i akuta situationer. Intressant och lärorikt, mycket info och allt finns nog inte kvar om en vecka ens. ;D Efter lunch var det tvättning som gällde och sen till sjukhuset för vaccination tre, fick min tredje hepatitspruta. Så ett stick där plus två till när de var tvungna att ta blodprov för att kolla att jag verkligen har ett skydd. In med nålen, gräva lite. Nej, där hittade vi inget blod. Ut, ny nål och så in i andra. Grattis, sa ju innan att de ALLTID tar från den. Det positiva med att jag är lite svårstucken (får sjukt lätt utslag i armvecken) är ju att mina klasskompisat förmodligen inte vill sticka på mig när vi väl ska träna, hehe!


Ikväll skippar jag träningen, ska ut på långprommis med Nike och sen även träna lite med henne. Fast i slutändan blir det nog mest bus, vår lilla tjej är så sjukt busig och har en maaaassa energi!


Nike sover med tungan rätt i mun.


// josefine

matte c

Människans livsvillkor 7,5 hp. En lite halvt ovärd kurs. Tur att den snart är över, en och en halv vecka kvar nu bara och sen börjar allvaret i och med att biomedicin och allmän farmakologi kör igång. Tydligen krävs ALLA rätt på läkemedelstentan för att bli godkänd. Tur att man har matte C i bagaget! :) Man kan ju alltid hoppas den kommer väl till pass nu! Dessutom ska vi lära oss ta venprov under denna kurs, det vill säga blodprov i ARMVECKET. iiih!


Regnregnregnväder heeela dagen vilket har resulterat i träning, bodypump, och det känns vill jag lova. Mina armar är degiga och gissar att jag kommer ha svårt att gå i trappor imorgon.. :S Men det är väl så det ska vara?! Dessutom har vi äntligen tagit våra tummar ur röven och köpt mer färg så nu är lager tre färdigmålat och så har jag lyckats måla ovanför garderoberna också. Det gjorde jag genom att ligga ovanpå garderoben och måla, tur man är smidig! haha!



Nu kika tv och sen soooova, är sjukt trött!




// josefine

skolsköterska

Måndagar kan vara förjävliga. Sov inte speciellt mycket så var sjuuukt trött imorse och till råga på allt var det endast 5 grader ute. Huttrade ihjäl när jag skulle morgonrasta Nike.. :S Sedan var det bara att cykla iväg till skolan där inspelning av samtal väntade. Riktigt kul faktiskt. Skulle vara en så spontan kommunikation som möjligt mellan en patient och en sjuksköterska. Jag fick spela en skolsköterska som skulle prata med en ung tjej som hade problem. Blev ändå rätt bra i slutändan och man fick improvisera en hel del. Roligast kommer det ändå bli på fredagmorgon då vi ska spela upp detta för fyra grupper, kommer bli en hel del skratt kan jag tro :D

Nu ska jag fortsätta söka i Kommunikation - samtal och bemmötande i vården och se om jag kan hitta nåt nyttigt inför morgondagens anays! blä.




Är helt mör i kroppen efter en timmes simning med en tjej från klassen, Johanna. Älskar att simma, man blir så himla avslappnad av det! OCH JO, det bästa av allt! Åker hemhem till helgen, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!


// josefine

effektiva lördag

Lördag, effektiva lördag. Har hunnit köra ett hårt, förjävligt spinningpass med Linnéa och därefter vika all tvätt Jona tvättat. Plus i kanten till honom! Dessutom har jag målat varv ett på sista väggen, varv två kommer ikväll. Nu ska jag strax börja laga middag och sen ska jag viiiila på soffan med vår enorma godisskål. Jona var lite sugen på godis igår och skulle gå en snabbis in på hemmakväll, ut kommer han med 2,5 kg godis! Bara att hugga in. Vill inte se den nästa helg.

Nike har nån sjuk förkärlek till lypsyler. Min förra käkade hon upp och var lös i magen en hel natt, vilket resulterade i att jag fick kliva upp kring 05 för att hon var tvungen att gå ut. Igår höll hon nästan på att käka upp min nya men den klarade sig undan med lite sprickor.


Nu ska jag fortsätta titta på nåt sjukt program som handlar om skönhetsoperationer med en massa tjejer med kasst självförtroende!






// josefine

david caruso

Målandet fortsatte idag efter dagens seminarium angående stress, kriser och olika teorier inom utvecklingspsykologin. Lager två är målat på två av tre väggar och nu börjar det äntligen likna nåt, kanske räcker med två till och med. Imorgon kör jag igång med sista väggen och sen kan i nog sakta men säkert börja flytta in i sovrummet igen. Saknar sängen!

Har gjort en liten comeback inom fotbollen tidigare ikväll. Ett korplag som behövde avbytare. Spelade nog allt som allt fem min, hälften av den tiden som forward, vilket var sjukt tråkigt. Andra hälften där jag trivs bäst - som back! Den där ultimata fotbollskondisen har jag ju inte direkt men kul var det ändå. Skulle vara så sjukt kul om det skulle finnas korplag för damer här i Umeå också, hade inte tvekat!


Nu kika CSI Miami trots att jag har väldigt svårt för David Caruso.




// josefine

nike



Världens sötaste vovve :)









// josefine


måla

Jona och jag har bestämt oss för att nu jävlar är vi less på våra fula, gula väggar i sovrummet. Det gula ska bort och ersättas med vitt. Hoppas det blir bra, men känns som man kan det här efter kursen projekt och företagande under gymnasiet då vi målade om ett pingisrum. :)

Är helt ledig idag eftersom det är studentsportardagen, en dag då det är gratis för ALLA att gå på IKSU. En dag då vi med IKSU-kort inte ska gå och träna med andra ord. Lär ju vara smockfullt heeela dagen!


Har fixat nagelförlängning för nu har jag bestämt mig - jag ska sluta bita på naglarna. Det är ju så äckligt. usch. Sen är jag också riktig sugen på att klippa håret men samtidigt vill jag spara.

Nagelförlängningen



Min nya snygga tröja!


// josefine


sambo eftersökes

Sambo eftersökes. Min ordinarie sambo är sällan hemma och behöver därför en som kan vikariera, så himla tråkigt att vara själv. Sitter just nu och försöker göra lite skolarbete, men det går segt. Riktigt jävla segt. Trots att jag är ensam.

Ihelg har vi återigen haft besök, denna gång av Johan, Pernilla och Ebba. Superskoj har vi haft! Ebba fullkomligt älskar Nike och har roat sig med att jaga henne. Till och med Nike tyckte det var kul emellanåt och sprang runt hela lägenheten som en galning. :D

Nä, nu avsluta skolarbetet och sen kika tv.




// josefine


100907

ETT STOOOOORT GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN JONA BOMAN!



Seminarium1 på denna kurs är just avklarad, skönt. Nu funderar jag på en promenad, kan man motstå det underbara vädret därute? Nej, jag tror inte det! Nike vill dessutom springa av sig lite tror jag.




// josefine

sent

Bättre sent än aldrig...

Skolan är igång igen. Har just haft världens bästa Sanna här på en helhelg! Party, party och bio. Underbart har det vart! Känner mig ännu en gnutta seg efter allt hålligång. Ytterligare ett tecken på att man bara blir äldre. ;P Nu ska jag passa på att njuta av det underbara vädret vi har genom att ta en promenad med Nike! Men först kommer lite bilder från Cypern..

 

// josefine

RSS 2.0