Wii

Frida hämtade hit sitt Wii hit en dag så vi satt och lirade hela kvällen! :) Bowling var nästan roligast, vette fan om det berodde på att jag var så jävla grym eller om det bara var för att det helt enkelt var sjukt kul! :D Kammade iaf hem seger efter seger och blev Jonas idol efter att ha fixat fyra strikes på rad! :D Sen testade vi på golfen också, men det gick inte lika bra..

Izi var nyfiken på mina klappar, fick inget speciellt men en massa användbart! Plattång, klippning, påslakan, mjukisdress, pengar, kläder.. Jaa, och så en massa smått. 


Nu ska jag gå och slita upp Jona ur sängen!



// josefine

förfrysning

Juldagen blev en lyckad kväll! :D Förfest hos Ponny med singstar och GH. Vi fick därefter vänta på bussen i en halvtimma eftersom den kört fast.. Tror ni vi frös om fötterna eller vadå?? Mina tinade upp först efter Juoksengi, haha! :D Förfrysningen av tårna samt en hel massa sjungande på krogen resulterade i att jag var sjukt hes under hemvägen. Lät som Ponny gjorde efter en kväll i Alanya! ;P Väl hemma satt Jona & jag och frossade julmat ett bra tag innan vi drog oss mot sängen! :D Vaknade dessutom upp med halsont igår, sådär lagom kul! Ska iaf bjuda er på lite bilder och sen måste jag få tacka tjejerna för kvällen! Nästa år ska vi dansa minst lika mycket med gamlingarna! ;)















// josefine

tipp tapp

Det kom två tomtar förbi här alldeles nyss. Men de hade visst mycket att göra så de försvann lika snabbt! De lämnade iaf några klappar under granen så nu blir det klappöppning alldeles snart! Får hoppas det har lönat sig att vara snäll! ;P





// josefine

Kalle Anka

I söndags bakade mamma & jag lite pepparkakor så nu ska jag till Sannas glädje ladda upp några bilder! Visst är de fina? Själv är jag förtjust i älgarna!



Julafton idag. Dagen startade som alltid med stress. Upp 7.30, frukost, locka håret, åka till Pello och hälsa på farfar och sen kom jag försent till körsamlingen. TYPISKT! Därefter var det kyrkan och uppträdande och sen hem och mysa framför Kalle Anka med en paradisask! :) Nu väntar jag på att maten ska bli klar, jag är HUNGRIG!!! Kvällen kommer bestå av klappöppning och sen ska jag agera tomte!

Jo förresten, vår gran är visst Norrbottens finaste! :D haha, sug på den ni! ;P


// josefine

dansbandskampen

Lyckades somna en timme framför tvn till Fiffes favoritprogram, Dansbandskampen! :D haha, var rätt skönt med en nap om jag får säga det själv.

Imorgon fyller ingen mindre än Ponny år och det firar hon med fika! Så ska dit en sväng och sen blir det julkörsträning.. Alltid lika kul att se hur en kör kan engagera folk (läs Hajen). :D Vissa har verkligen sett framemot ögonblicket då vi börjar träna sen vi slutade vårt framträdande förra julaftonen! :) haha, men det är härligt att se!

Funderar starkt på att slå på Sunes Jul innan det är dags att sova.. Lär ändå vakna om någon timme när Jona kommer hem från krogen och ringer mig och säger att han vill att jag ska komma dit! ;P



Bjuder på en bild på morgondagens födelsedagsbarn! Här tvingades Ponny upp på "scenen" när det var turkkväll! :D hahahahaha! Jävla vi andra skrattade!!!



// josefine

noll

Idag hämtade vi in granen och klädde den, men trots detta har jag ingen julkänsla för fem öre. Julen suger.

Sitter och halvkollar på hockey och funderar hur jag ska fördriva min kväll efter det. Känner mig lite småtrött så kanske lika att slå på en film och krypa ner under täcket!

Ska bjuda på en bild på vår gran! Sanna tjatar alltid om att jag måste ta mer bilder :)






// josefine

disney

Kikade igenom kameran igår och hittade våra bilder från Sthlm, ska tala om för er att jag talar om ca fem bilder. För mer än så blev det faktiskt inte. Min tanke då var att jag skulle slänga in en bild. Men nä, givetvis glömmer jag ju det.. Jag glömmer en massa nuförtiden. Jag tror jag börjar bli gammal. Jo, för det enda vi snackar om i pauserna när vi lyckas få ihop ett gäng och lirar fotboll är vars vi har ont. :D haha, sorgligt men sant!

Ikväll styrde Sanna, Fia & jag en spelkväll som vi alltid brukar göra när Fia hittar hem till Svanstein! Denna gång blev det Disney TP och jag tror ingen blir förvånad när jag säger att Disney nörden Sanna vann! Nej, det var väl det jag tänkte. Sen kikade vi också en liten stund på Titanic, som förövrigt måste vara en av världens bästa filmer.

Imorgon står ett besök hos tandhygenisten på listan :S Vanligtvis har jag inget emot att gå dit, jag menar de lackar oftast bara tänderna och det är ju lugnt. Men imorgon är jag nästan säker på att hon kommer meddela mig att jag fått mitt första hål i tänderna.. :/ Jävla läsk. Jävla godis. Jävla allt med socker som man inte kan hålla sig ifrån. Eller jag kanske ska skylla på tänderna för att de är så jävla veka!


Nej, nu ska jag kika på lite scrubs innan jag somnar!



// josefine

nittonårsklubben

Jaa, idag fyller Sannapanna 19 år och jag välkomnar henne till klubben som jag om två månader lämnar.. :D hahha! Vi var ett gäng på öh... typ 11 som hade allmänt trevligt ihop. Det blev lite GH och lite Singstar innan de andra drog iväg till Rovaniemi och jag själv traskade hem i snön. Nu sitter jag här, klockan är bara elva och jag ska snart tacka för idag och drömma söta drömmar. Efter denna kväll insåg jag även att jag inte riktigt ännu är redo för rött vin. Ett och två glas slank ner innan jag började känna hur det tog emot på riktigt.. :S Men då räddade Sanna mig med sin box! ;P Tack!

Var inte så fruktansvärt aktiv med kameran men nån bild ska jag väl ändå bjuda er på! :)





Födelsedagsbarnet hade världens snyggaste skor på sig! Den enda accessoaren du behöver! ;)






Tack för en trevlig kväll!!!



// josefine

bankomat

Vilken slö dag det vart idag. Upp 11.00, buss hem, tvtittande och nu gör jag en paj till middag. Sitter nu här och väntar på att den ska bli klar! :) Sen blir det att ordna en massa i toaletten som äntligen ser ut att bli någorlunda klar..

Haha, kom på en så sjukt rolig sak som jag lyckades med i Sthlm. Jag skulle hämta ut lite pengar och så trycker jag in kortet i bankomaten och slår in koden samt väljer uttagssumma. Därefter står det; Vänta ett ögonblick... Jag väntar och väntar och tänker vafan är det som gtar sån tid. Så står det; Uttag ej möligt! Jag tänker vafan är det nu då? Vi fortsätter gå vidare och just när jag ska lägga on kortet i min jacka igen kollar jag på det och ser att det inte är mitt bankkort jag tryckt in utan mitt H&M-kort. Inte så jävla konstigt att det inte gick som det skulle. :D hahaha! Fattar inte hur jag lyckades missa att de ser helt olika ut, både på bak- och framsidan! :P



Dags att kika till hur pajen mår!


// josefine

rödluvan & räven

En av kvällarna bestämde Sophie & jag att vi skulle spela ett spel som vi spelat när vi var små, för att väcka gamla barndomsminnen. Scattergories heter det. För er som inte vet så ska man försöka skriva en sak under varje kategori, det finns tolv kategorer. Alla ord ska börja på en bestämd bokstav, som man får fram genom att slå med tärningen. Kategorierna kan t.ex. vara; dåliga vanor, huvudstäder...

Bokstaven R kom och så skulle man skriva en sak man kunde vara rädd för. Jag skrev räv och när jag berättat detta för Sophie tittade hon på mig och frågade varför man skulle vara rädd för en liten räv? Jag svarade; jamen, jag tänkte på Rödluvan & räven, du vet! Sophie brister ut i ett gapskratt och jag undrar vafan hennes problem är. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Det är ju ändå Rödluvan & VARGEN! Oj! Det blev visst lite fel...


// josefine

saknad

Igår landade vi äntligen i Norrbotten, underbart! Under våra dagar i Sthlm har jag saknat;
1. Snön
2. Kylan
3. Den rena luften
4. Tystnaden
5. Bastun


Jo, fick i veckan veta att jag kom in på kursen i Umeå. Det största problemet är att hitta en lägenhet.


// josefine

bratfittor

Säg hej till tjejen som tappar humöret lättare än man kan tro. Ja fyfan vilken dag. Vi har gått på stan och sen drog vi ut en sväng till grönan för att kika på deras julmarknad där. Inte speciellt mycket att se men Jona fixade hem en nalle när han visade sina talanger inom bollhantering. Sen drog jag in Jona på spårvagnen eftersom jag inte orkade vänta på bussen, som ändå kom en minut senare. Lagom arg jag blev då. Insåg att vi skulle få gå längre och åka under en längre tid. Där tappade jag humöret, slog till en bil på väg mot Max innan jag fått upp mitt blodsocker. Sen var jag glad som en lärka och sprang in på H&M och skulle handla lite onödiga småsaker. Ställer mig i kassan och hamnar bakom en jävla horfitta. SUCK! Kassörskan började hjälpa henne med vilken eyeliner hon skulle köpa. Den här applicerar man jättelätt!!!! Men nej, hon vill ha nån annan och kassörskan fortsatte sökandet på dne perfekta eyelinern åt den bortskämda snorungen. HELVETE tänkte jag. Hann byta en massa saker medan jag tålmodigt stod och väntade. Tillslut fick jag nog drog. Lagom less på allt vad sthlm heter. Jävla bratfittor!

Nej, nu ska jag gå och misshandla Jona och sen kanske vi ska slå igång en film! På tisdag återvänder vi ÄNTLIGEN hem till all snö!!! Jag längtar! JOOO förresten, vår toalett är klar. TACK GODE GUD!


// josefine

Kung Olsson

Jag antar att vissa av er är riktigt nyfikna över hur det gått för mig idag, men tyvärr har jag skrivit under ett papper som säger att jag inte får säga något.. Kan iaf säga att jag inte kom till finalen och hade en gnutta otur med frågorna. Sånt som kan hända tänker jag nu. Men då var jag inte lite lagom arg, tävlingsmänniska som man är.. Nåväl, det var kul att se hur allt fungerar och träffa Rickard Olsson som måste vara en av världens roligaste! :D haha, jaa han underhöll oss alla!!!

Nu är jag sådär lagom trött som man är efter en natt med få timmar sömn och en flygresa i kroppen. Dags att hoppa in i duschen och sen lär jag stupa på soffan!

Ps. Hade världens bästa pojkvän som stöd i publiken. Haha, förstår inte hur han orkar med mig ibland.. :)


// josefine

luftmadrass

Sitter hos Johan i Luleå och ska snart krypa ner i sängen, läs på luftmadrassen. Ska bli sådär lagom mysigt! Imorgon bär det av efter 10. Är lite smånervös redan nu, så är orolig för hur det kommer bli imorgon.. Nåväl jag har ju alltid Jona som stöd i publiken! :P hihi!

Nej, nu ska jag dra och plocka ur mina linser, borsta tänderna o.s.v.


GODNATT och önska mig lycka till!!!!


// josefine

renovering

Renovera aldrig eran toalett, det leder bara till en massa besvär. Det är inte ens värt att det blir fint där. Jag är så jävla less nu! Aldrig blir nåt gjort där och så hittar man fan ingenting när allt ligger i olika jävla korgar!!! Fitta! Så jävla tur för dem att jag inte är här när de gör klart det, för då hade jag fan kört upp ett avloppsrör i röven på dem. Tack vare att det tagit sån jävla tid så har jag hunnit skålla mina händer 37959387594 gånger. Jo, för vi har inget kallvatten i köket och diskmaskinen kan man inte använda. Vilket innebär att man måste handdiska i lagom skönt vatten. Till råga på allt så hittar jag inte en pincett när jag behöver en som mest. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

Nu ska jag packa klart och åka iväg!


// josefine

lösenord

Kunde inte logga in här tidigare idag och svor över att någon fitta knäckt mitt lösenord som var är så bra. Haha, men så var tydligen inte fallet! För nu fungerade det hur bra som helst..

Idag har jag hunnit med en massa med tanke på att jag steg upp först klockan 12.30! Jag har både bakat lussekatter och lagat mat! :) Nu ska jag snart sätta igång med disken :S Sen är det dags för packning, åker ju nämligen redan imorgon till Luleå. En natt hos Johan, så får man träffa storebror också innan man ger sig av. :) Ska bli trevligt!


Nej, nu ska jag ta itu med disken!


// josefine

dorilla

Igår anordnade pappas älgjaktslag sin årliga middag. Det var rätt trevligt där då vi hade en sångare i bordet som sluddrade fram nån engelsk dänga. Sen hade vi även lillkillen som hade lite svårt med bokstaven G.

- Jag har sett en dorilla!

- Du får en drön fisk och du får en drön fisk.


Idag har jag fixat jul i mitt rum. Jona blev lite väl julförälskad och ville att allt skulle vara rött men där satte jag stopp. Nån måtta får det väl ändå vara!!! :P Men mysigt blev det och sen när man tänder några ljus så är mysfaktorn inte lite hög!

Blev inte lite sugen på fest när Sanna och jag började prata om en massa roliga spel som är speciellt lämpade vid en förfest! :) Sen vill jag ha på mig min nya klänning! Något annat jag längtar till är torsdag, då får jag förhoppningsvis träffa Fiffe. :D


Är nog bäst att släcka lampan snart så man orkar upp imorgon!


// josefine

RSS 2.0