fulla drägg

Mitt i allt elände när Sverige försökte vinna över LILLEBROR Norge så sköt några IDIOTER rakter utanför vår balkong. Nike, som aldrig tidigare visat någon rädsla för fyrverkerier, sprang som iller in i sovrummet men kom lika snabbt tillbaka till mig i tvrummet och sprang där runt utan att veta vad hon skulle ta sig till. Till slut lyckades jag få henne att sitta ner bredvid mig så jag kunde lugna ner henne. Stackarn skakade som ett asplöv. Hur fan kan man vara så dum att man smäller av 100 skott mitt i ett bostadsområde?? Fanns hundra bättre platser att skjuta på men de valde den absolut sämsta i ett område med en massa hundar. Hur tänker man då? Är så jävla less på dessa fulla drägg utan någon som helst tankeverksamhet.



Hoppas man snart inför en lag i HELA Sverige som innebär förbud att skjuta raketer på andra tidpunkter och dagar än just innan och under tolvslaget den 31 december.



// josefine

dubbeldejt

Impulscyklade till IKSU igår och körde bodypump innan vi åkte iväg på dubbeldejt med Jonas polare och hans tjej. Vi bowlade och såg sedan Thor 3D. Helt ok film. Idag känner jag i mina stackars armar att det var ett tag sedan jag och bodypumpen träffades. Funderar dock på att trotsa all denna smärta och köra lite spinning för att slippa allt imorgon. :)

Har ännu inga spikade planer inför helgens valborg. Som det ser ut nu blir det nog grillning för mig och Jona med Johanna från klassen, hennes pojkvän och förhoppningsvis också Maja. God mat och gott sällskap kan ju aldrig slå fel.

PÅSKBILDER!






LEVI!



Fasters gullunge älskar att gunga!

FRUKOST!




// josefine

miami

Så jävla underbart att komma hem till en städad lägenhet! Min mamma är GULDVÄRD. Har inte hunnit med så mycket mer än att plugga till dagens tenta. Kändes sådär, en del frågor kunde jag andra inte. Ska bli spännande att se hur pass bra mina gissningar var. På måndag börjar sista kursen för denna termin så hela helgen är fri!

Ska bygga en stol och packa upp väskorna innan jag sätter mig i solen och njuter! Jo, förresten. Den 2 juni åker världens bästa pojkvän och jag till MIAMI! Det kommer bli så jävla underbart så det finns inte på denna karta.


// josefine

Levi

Myser i Levi. Solen lyser och himlen är härligt blå. Jona ligger och tar sin dagliga nap och jag ska strax väcka honom så vi kan ta en liten promenad med Nike. Har spenderat 4 timmar i backarna idag, helt underbart! Åkte även igår men idag var det bättre. Kallare snö och solen hann inte slaska till allt så mycket innan vi drog.

Ikväll väntar bowling och bastu. Imorgon beger vi oss hem igen. Det är sjukt skönt med en liten minisemester lite då och då.



// josefine

lymfom

Sådärja då har jag påsklov, om än det är ett plugga-till-tentan-påsklov. Jag ser det mer som påsklov som påsklov, jag får ju vara hemma och njuta! Har hunnit med massor i dagarna känns det som. I torsdags åkte mamma och jag till Umeå för att jag hade ett obligatoriskt seminarium under fredagen. Hann shoppa och så har världens bästa mamma städat vår lägenhet medan jag var på seminariet! :) Tänk vilken lyx va!

Lyckades hitta ett par jeans på gina, är egentligen inget fan av gina. Köper man kläder där så ser man bara plagget man köpt dagen efter på någon rökande fjortis. :S



På söndag bär det av mot Levi med Jona och hans familj för lite slalomåkning. Tillbaka onsdag för att fira påsk på hemmaplan och då kommer även fasters mystjej Ebba. Mitt under allt detta ska jag även lyckas trycka in lite pluggande, då det är ett måste.


På tal om pluggande, det är så lustigt det här med sjukdomskurserna. Man får liksom alla sjukdomar man läser om. Hittills har jag haft anemi och lymfom och Jona har jag gett diagnosen hyperthyreos. Alla symptom som man ska ha för en diagnos får man plötsligt om man redan inte haft dem, eller man inbillar sig liksom att man har dem. Haha, en tjej i klassen hade ringt sjukvårdrådgivningen och därefter bokat en tid till läkaren då hon hade svullna eller kännbara körtlar i ljumskarna och detta trodde hon givetvis var lymfom. Läkaren hade dock lugnat ner henne. Kan tänka mig att det är många skrämda ssk-studenter som ringer och tror de drabbats av någon dödlig sjukdom!



// josefine

toppenhelg

Har haft en toppenhelg! Madde har vart här och vi har hunnit festa, tjocka med film och godis samt slösa pengar på stan. Det låter väl underbart? Alltid lika kul med besök, det är ett bra sätt att lyckas koppla bort allt vad skola heter. Ångesten idag är desto värre. Har en del kvar av min sammanfattning som ska skrivas och sen kan jag börja läsa, beräknar att den allt som allt blir ca 120 sidor. :S

Längtar till tisdag. Ska nämligen stanna en natt i Luleå för att mysa med min favorit-Ebba!


Nu ska jag fortsätta skriva och kika BB. Tur man är tjej så man kan göra flera saker samtidigt.



// josefine

RSS 2.0