dan före dopparedan

Vaknade imorse vid halv sju eftersom Jona skulle iväg med bussen och sa; åh, vad skönt. Äntligen är det min tur att ligga kvar! Tror ni jag kunde somna om sen när han dragit? Nå nä! Var inte ett dugg jävla trött! Så jag klev upp och började baka lite! Börjar jobba om en och en halv timme och har hunnit med massor redan! :)


Känns inte alls som att det är den 23, har som ändå inte fått den där riktiga julkänslan än. Konstigt med tanke på att vi tränat med julkören ett tag och igår klädde vi granen. Kan det bli mer juligt?

Jahapp, nu ska jag kila iväg och kika lite tv.



// josefine


rödkål

En helt vanlig dag på ett helt vanligt jobb.

Kassabiträde 1; hej, vad kostar kokosnöten?
Kassabiträde 2 (ute i butiken); ööh, jag tror inte jag lagt fram dem.. Men de kostar 9.90.
Kassabiträde 1; okej.. ojojojoj, nejnej det var inget. oj.

Visade sig att den lilla kokosnöten inte var en kokosnöt utan lite rödkål helt enkelt. Det är inte så jävla lätt att se skillnad ibland.. :D Den låg ju trots allt i en påse va.


Ponny hade 20 årsfest igår! Vi var några tappra själar som underhöll oss med karaoke, dans och lite snack. Hade riktigt kul när man väl blev varm i kläderna! :) Det hela slutade med att vi var några som blev så trötta så vi inte hängde med i texten! :D haha, och så skulle jag givetvis börja tävla mot en kille om vem som käkade mest smörgåstårta. Han tog en bit varpå jag utbrister; Din jävla fjolla? Är det allt du ska äta? Och du ska vara en man! Sen skär jag upp världens största bit. Tur för mig att jag var hungrig! :D Josso började såklart skratta som fan, hon har ju trots allt lunchat några gånger med mig under gymnasietiden.. Tror faktiskt hans haka ligger kvar på golvet än..




Nu ska jag börja kika vad man kan tänka sig att se på ikväll. Snart sova, uppstigning 06.00. Jobb 11-16. Skön dag :D På tisdag kommer helvetesdagen 0730-2015.


// josefine

de och dem

Vad är det för fel på människor som inte kan skriva ordentligt? De lägger till stora bokstäver i början av de sjukaste ord du kan tänka dig. Vars har dessa människor lärt sig skriva? Jag hoppas vid GUD att dessa som högst har ett G i deras svenskkurser. Nu ska jag ge ett exempel på hur det kan se ut;
- Jag ska åka till Mamma och Pappa dagen innan Julafton, alltså på Onsdag.

Okej, jag fattar att vissa är lite influerade av engelskan när de skriver onsdag med stort O men i övrigt. Mamma och Pappa, det är väl förfan inte nå jävla namn. Julafton, herreminjävlar. NEJNEJNEJ!

Sen förstår jag inte hur vissa aldrigaldrigaldrig lär sig skillnaden mellan de och dem. Detta kan vara människor som har MVG i svenska, hur fan i helvete är det möjligt? Jävla ungar lär er skriva innan ni skriver nåt som folk kan se.



// josefine



knogjärn

Har vart till Sunderbyn med Jona idag för hundrasjuttionde gången. Hans handled verkar dock ta sig och hör och häpna han fick ingen ny lapp om ny tid! Jag skuttar och hoppar! :D

Jag har insett att jag faktiskt inte tycker om att köra bil. För många i trafiken har 23,4 i IQ. Ibland blir jag så less så jag bara vill hoppa ur bilen och ge dem en omgång med ett knogjärn eller liknande. Men sen har jag också fått en sjukt kort stubin under de senaste åren. Fråga mig inte varför..

Jag undrar vad folk egentligen tänker med när de INTE använder blinkers i rondeller? Fattar de egenligen hur irriterande de är för andra som väntar på att de ska köra runt men så tar de av. Så blir man sådär lagom irriterad när man ju faktiskt hade kunnat köra för längesen om bara personen fattat att blinka ut.
Varför så många gör dumma omkörningar? Som idag, en jävla massa snörök och så ska folk ändå köra om och dessutom på de kassaste av kassa ställen. Snälla människor - TÄNK även när ni har "bråttom". Man tjänar så jävla lite ibland så ni fattar inte.
Man ser renar/älgar/liknande djur på sidan av eller på vägen. Man möter en bil just efter och flashar då med helljusen så denna person ska fatta att det finns nåt där som han/hon bör akta sig för. Men nej, då är personen man möter så jävla skadad så han/hon inte fattar vad jag menar och istället flashar tillbaka. Herrejävlar hur svårt ska det vara?
Folk som kör om en bil och sedan bromsar (!) in efter för att placera sig nån mm framför bilen. Man ska väl ändå flyga förbi? 



Finns hundra fler saker, men jag orkar inte sitta här och gnälla för gnälla är ändå det enda jag gjort idag. Så jävla less.



Ska nog ta en nap nu eller kika nåt skoj. Känner mig allmänt småseg.



// josefine

partymonster

Sanna fyller år imorgon och som det partymonster hon är ska detta firas ordentligt! Igår blev det utgång. Lite förfest hos Sanna innan med IDOL final och sen drog vi iväg. Jag fick äran att vara chaufför! :) Mickan och Sanna skrålade med till Celine Dion i baksätet (vi hade bara en kasettspelare så Sanna tog med den enda kasett hon kunde hitta som fungerade). Grymt var det! Idag planerar partymonstrena att festa till igen. Fattar inte hur människorna orkar. Bäst att spara sig till juldagen så man orkar med det.. ;) Imorgon blir det dock en aning lugnare med fika hos Sanna, visst var det så?

Har spenderat dagen väl. Jobb, mat och så har jag kikat på luciatåg. Mysigt! Nu ska jag försöka få upp min kära från sängen så vi kan mysa till en film!



// josefine


tennisboll

Har fått veta att jag kommit in på sjuksköterskeprogrammet i Umeå. Känns spännande, måste fundera lite över framtiden känner jag.. Finns så många möjligheter. Svårt att få lägenhet när man är två och har krav.. :S

Vaknat tidigt idag och för ovanlighetens skull var jag inte trött. Skönt! Ligger nu i Jonas säng och väntar på att hans nap ska ta slut. Har en jävla massa ärenden att uträtta, sen hem och så blir det jukör! Riktigt skoj ska det bli. På tal om skoj. Bandyn igår. Länge sen jag skrattade så mycket sist. Bollen gick sönder så vi fick ta det som fanns - en tennisboll. Kändes inte helt kul när man sprang runt och mest var rädd för att få den i ansiktet, haha! Hajen löste dock allt och vi kunde fortsätta skjuta varandra i benen och skratta. typ, eller jag tror faktiskt vi gjorde några mål däremellan.. ;)


Dagens schema;
- frukost (har inte hunnit med det än, vaknade för fem timmar sen. Är sjukt förundrad över hur jag inte dräpt någon. Jag tror jag ersatte frukosten med det där godiset jag åt..)
- ärenden (min mobil verkar ha kommit från lagningen och jag kan inte bli gladare över att slippa den gamla som jag måste ladda tre gånger per dag)
- julkör (nu känns det verkligen som att det är december, dags att damma av kråkstämbanden)
- finna en present åt sannapannavattenkanna! (hon vill inte ha nåt. Enkelt!)
- säga hejhej åt faster Annelie som är på besök!




// josefine

små händer

Har haft en riktigt mysig helg i Luleå! Myst med lilla Ebba, kikat IDOL, käkat en massa gott och hämtat mamma och pappa från flygplatsen. Ebba är så söt så man smälter, så liten och trött.. :) Kan inte fatta att man kan vara sådär liten. Ha så små händer, öron, läppar, fötter och framförallt sova så mycket.. :)

Jona och jag lyckades glömma äta upp vår B&Jglass. :( Kändes surt eftersom jag trånade efter den ända fram tills vi helt plötsligt glömde bort den.


Hade en mysig kväll med tjejerna igår. En massa snack och popcorn! :) Underbart!



Nu blir det lite fika och sen lite Californication!




// josefine


lillan

Senare idag åker Jona och jag iväg till Luleå för att hälsa på lilla Ebba! :) Ska bli riktigt kul! Längtar som tusan!

Gårdagens bandy, ja vad säger man. Nån jävla kossa kom på idén att vi skulle kröa grodhopp efter. Nostalgi för oss som spelat fotboll under ledning av Hajen! Nåväl det var ju... kul men ack så jobbigt för en som inte tränat varken lår- eller rumpmuskler på ca 1,5 år.. Vaknade idag och kände mig bara lite seg i benen, men tyvärr känner jag min kropp alltför väl och vet mycket väl hur det kommer kännas ikväll/imorgon. Det kommer bli ett HELVETE! :( Kanske ger den mig också en gnutta ångest över hur extremt otränad en människa kan vara.. :D Man kan ju alltid hoppas. Kan detta vara startskottet till en träningsperiod? Kanske eller mest troligt inte.



Dags för lite Californication och sen kanske jag tar en nap. Känns inte helt normalt att stiga upp 05.15 en ledig dag.. :S



// josefine



de är tillbaka

Ville bara säga att mina tår börjar komma tillbaka nu. Det bränner. Var lite småkyligt med bara joggingskor.. :S Trevlig promenad, så underbart vackert med all snö!


Nu jävlar kommer alla de där decemberbarnen och fyller år igen. Först har vi Sanna och hon är tätt följd av Fanny.. Jävlar också, vad vill ni ha i present? :D Presentångesten närmar sig, snart knackar den på min dörr..



// josefine

tvättberget

Fullspäckad dag. Fanns en hel del tvätt i tvättkorgen så imorse beslutade jag mig för att tvätta lite. Lär ta hela dagen men mamma blir nog glad. Rätt tråkigt att komma hem från en semester och upptäcka årets tvättberg.. :S Sen funderar jag på om jag ändå ska baka lite fler lussekatter när jag ändå är igång. Min käre pojkvän har årets sjukaste dygnsrytm så han sover nu. Han somnade kring 00 igår och vaknade 02 - helt pigg. Så var han vaken till efter vi käkat frukost vid 11 och så somnade han. Konstig? Kan man lätt säga..

Ikväll, ja ikväll blir det innebandy. Missade förra veckans så gissa om jag är taggad? :D


Nu ska jag slänga iväg ett sms till Sanna och höra om hon är sugen på en prommis i det underbara vintervädret!



// josefine



RSS 2.0